Şimdi Ara

Bu akşamki türkiye-fransa maçı hakkında (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
498
Cevap
1
Favori
22.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Burak : BJK
    Kenan : Hannover 96
    İrfan : Başakşehir
    Dorukhan : Beşiktaş
    Cengiz : Roma
    Mahmut: Başakşehir
    Hasan Ali : Fenerbahçe
    Merih: Sasuolo büyük ihtimal Juve yakında.
    Kaan Ayhan : Düsseldorf
    Zeki : Lille
    Mert : Başakşehir

Yedeklerden Trabzonlu Abdülkadir ve Yusuf geliyor, ikisi de geleceği çok parlak oyuncular. Bana yabancı serbestliği faydalı olmuş gibi geldi. Artık 3 büyüklere gidip yatan futbolcular yok kadroda. Hepsi ya orayı hak etmek için çok çalışıyor ya da yurt dışına çıkmak için çok çalışıyor. Bravo, helal olsun.
  • Sabaha kadar oynansa Fransa gol atamazdı gerçekten maça oyuncularımız çok iyi konsantre olmuş, Burak Yılmaz, Hasan Ali, Mahmut, Cengiz ayrıyetten mükemmeldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluedevil866

abartilacak bir galibiyet degil!

su maca Ozan Yusuf orta alani ile baslasak cok daha baska olurdu. Irfan ve Mahmut bu takimda yedek bile olamazlar. Sans da biraz yanimizda idi. Burak bencillik yapmasa bu aksam 4 veya 5 e giderdi bu mac!

SENOL GUNES hoca insallah bu burak israrini 90 dakika surdurmez.
    Abi senin vasfin nedir ?

Nesim sen TD misin ?

Nesin sen ? TFF başkanı mi ?

Nesin sen. Şenol Güneş mi ?

Azıcık tebrik et

Buraya FM oynayıp gelmeyin komik oluyorsunuz

Elbette eksikler vardır

Bu var diye takımı dibe gömmeye gerek yoktur

• quote:

Orijinalden alıntı: zero fear

Burak yerine Cenk olsa Fransa'yı madara etmiştik.
    Cenk belki boyle mucadele etmezdi. Bilemeyiz. Yani burak bugun yanlis tercih diyemeyiz. Adamin ortasahada fransa oyununu bozmasi bizim ataklari hizli girmemize vesile oldu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • genelde milli takımlar bazında beklenti içinde olmayan ülkelerin futbol takımları süpriz çıkışlar yapabiliyor,tarihte çok örnek var.mesela 1992 avrupa şampiyonasında danimarka milli takımından kimse bir beklenti içine girmemiş ama o dönemki futbolu ile kupayı almıştı.biz son 10 yıldır milli takımlar bazında düşüşler yaşadığımız ve iç kavgalarla sarsıldığımız için halkın milli takıma olan ilgisi ve hevesi kırılmıştı.takımın şenol güneşe emanet edilip akıllı bir oyun kurgsu ile maça rahat çıkmamız bir avantajdı.zaten takımın sinerjisini hazırlık maçlarında görümüştük ama rakiplerin güçsüz olması bizlerde hep soru işareti bırakmıştı.milli takımın bir şekilde maç kazanma yetisine sahip olması için bu maçları yapması lazımdı ve bugün dünya kupası almış müthiş bir takımı sahadan silebiliyorsak bu çocuklara destek olmak çok önemli.çok iyi top oynadılar,oyunu çirkinleştirmeden görevlerini yaptılar,formanın hakkını verdiler.bu çizgide futbol oynamaya devam edersek gelecek yıllarda çok sağlam bir takım olacağımız nettir yeterki şu maçtaki sinerji sönmesin ve rehavete kapılmadan sonraki maça konstantre olunsun.bu takım başarır.

• Uzun yıllar oldu böyle heyacan mutluluk yaşamayalı.
  • 2008 Çek Cumhuriyeti maçından sonraki en iyi maç oynandı bu akşam net. Sadece skor değil, oyun da, yaptıklarımız da mükemmeldi. Lucescu cesedi baksın da takım nasıl yapılırmış görsün. Yabancı sınırının kalkmasının ne kadar iyi bir şey olduğunu da gördük. Eğer kalkmasaydı, Arda'larla, Gökhan Zan'larla top oynuyorduk hala.
  • Tebrikler cok sevindik..

• Bugün oynayan 14 oyuncuya oynamayan 7 oyuncuya kadro dışı kalanlara teknik heyette görev alan malzemecisine kadar herkesin emeğine sağlık. Takım dünya şampiyonuna şut attırmadı. Maçın özeti bu kadar. Bu çocuklar 19-25 yaş arası aralarında 1m€ bonservis bedeli eden de var 15m€ eden de var. Rakibin değerine baktığın zaman aramızda Türkiye'nin 4 büyük kulübünün borcunun tamamı kadar bonservis farkı var. Tebrikler çocuklar sizler tarih yazacaksınız avrupa şampiyonasında...

• Bazen sadece izlersin.Bu Fransizlara ve olaya Fransiz kalanlara ders olsun.Birlik olursak degil Fransa alayini Ingilizini,Almanini sahadan sileriz.Bunu bugun gosterdik.Futbol inanc meselesidir.Zafer ise sadece inananlarindir.

• Ağız dolusu maşallah diyorum takıma Yüzümüzü güldürmeye devam inşallah çocuklar

• Bu da değişik bir bakış açısı

• quote:

Orijinalden alıntı: Rockstar1907

Mbappe tam bi balon olduğunu kanıtladı bugün anca fransa ligi oyuncusu.Bende bişe sanmıstım bunu.
    mbappeye gelene kadar pogba ve grizman balonları var
  • Lucescu'nun milli takımda bir takımdan 4-5 oyuncu olmalı yoksa uyum sağlanamaz lafının ne kadar boş beleş bir yorum olduğunu da anlamış oluyoruz kadroya bakınca.
  • Abartmıyorum kendilerini bozmazlarsa Avrupa'nın en iyi stoper hatlarından birine sahibiz

Merih yarın Juventus'a gitsin değeri 40-50'ye fırlar

Bi de forvete genç yeteneğimiz olsaydı bu takım çok iddialı olurdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: BJK

Bu da değişik bir bakış açısı

Eee bunun anlamı ne? Bununla mı övüneceksin?
  • Su foruma 3 mactir giriyorum milli macin konusu bulamayip cikiyorum bizi milli takima küsturenler utansin son 5 macta oyuna giren futbolcularin cogunun kim oldugunu bile bilmiyordum bu kim a. derken hepsi yuzumu kara cikardi peki bu oyuncular 2 ayda mi yetisti diger tdler niye bu oyunculari oynatmadi ?
    Mac hakkinda konusmak gerekirse kaan ayhan gercekten ust duzey bi oyun sergiledi ilk kez kapandigimizda gol yemeyen bi milli takim izledim onun disinda onumuzdeki macta buyuk ihtimalle okay ve yusuf ilk 11 oynar diye tahmin ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emirhanayh -- 9 Haziran 2019; 0:13:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-5F6A14216

Eee bunun anlamı ne? Bununla mı övüneceksin?

Alıntıları Göster
    Bunu bana değil, tweet'i atan kişiye sorsan daha doğru olur delikanlı
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.