Şimdi Ara

Bu akşamki türkiye-fransa maçı hakkında (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
498
Cevap
1
Favori
22.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cengiz çok iyi değil mi ya Bu çocuk daha ne kadar kendini geliştirecek hayret ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tek suçu kopya çekmek

Mükemmel gidiyoruz tek sırıtan kenan. 2. Yarı çıkması lazım
    Bence tek sırıtan Burak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jaxson Ryker

Milli heyecanı yeniden tadabildiğimiz için Şenol hocaya teşekkürler. Düşünüyorum da Lucescu ile bu maça çıksaydık...
    Ödlek tavuk gibi top oynuyorduk öyle olsaydı. Hem genç hemde iyi top oynayan bir milli takım olma yolunda ilerliyoruz inşallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Federasyonun başındaki keko iyi izlesin şu takımı. Ateş ediyor. Yabancı sınırını getiripte çokmak sokmazlar inşallah. Çöplere milyonlar verip üç büyüklerde oynuyor diye milli takımda oynatacağına, böyle hak eden gençler formayı kapsın. Helal olsun takıma.
  • Cengiz çok ayrı bi seviyede şu an cidden trden giderek çok iyi bir karar vermiş inş şımarmaz şampiyonlar ligini vs kazanır ardaya benzemez

• Umtite’ye çıkması gereken kart Merih’e çıktı. Hakemde rengini belli etmeye başladı. Umarım bir talihsizlik, kaza vs olmaz. 2-0 olsun bizim olsun.

• Aşk mısın be adam

Bu akşamki türkiye-fransa maçı hakkında
  • Aynı tempo ile geriye yaslanmadan devam edersek olur bu iş..Belliki fazla küçümseyerek gelmişler buraya, geldikleri gibi gönderelim

• hiç umudum yoktu ama çok iyi oynuyoruz. lucescuya kalsa bu takım kesin 2 den fazla yerdi ama skordan ziyade oyunumuzda iyi hadi bakalım yıllar sonra ilkdefa yüzümüzü güldüren bir takım oldu. ayrıca ne olursa olsun şenol güneşin yıllarca milli takımda kalması gerekiyor bir sistem oturması için, ve en güzeli gençlerin bunu başarıyor olmasında
  • Evet BJK li olarak soyluyorum, Burak biraz sinirli gibi, bu adam sinirli olunca performansi dusuyor, stabilken koy Fransaya oynasin, degisik adam..

• Bilgi///
    Son dunya kupasi sampiyonu Fransayı 2-0 yenen Milli takimizin ilk 11 inde ligimizin son 2 yilininin sampiyonu Galatasaraydan oyuncu yok.

• Hakem tam bir kasap değil mi

• quote:

Orijinalden alıntı: garnçon attrayat

Benim bu adama müthiş bir güvenim var valla
    Umarım dünya 3.sü olduğu Zaman gösterilmeyen değer şimdi gösterilir ve arkasında durulursa gerçekten başarılara imza atar.

• Tehlikeli olmaya başladılar.
  • Hasansio'ya +5m€ yazmanızı rica ediciim.

• Fransada takım ama adamların oyununa bak ciddiye aldılar mı milli takım demezsin bi anda takım oluyorlar

• Dorukhanı çıkarması lazım şenol güneş bjk fb maçının hatasını yapıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Andres Escobar

Bilgi///
    Son dunya kupasi sampiyonu Fransayı 2-0 yenen Milli takimizin ilk 11 inde ligimizin son 2 yilininin sampiyonu Galatasaraydan oyuncu yok.
    Eeeee?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.