Notebook MEDION® AKOYA® E6418 (MD 99620) Intel® Core™ i5-5257U Prozessor Intel Inside®. Herausragende Leistung Outside. Windows 10 Home Intel® Iris™ Grafik 6100 39,6 cm (15,6") Full HD-Display mit IPS-Technologie 128 GB SSD & 1.000 GB Festplatte 6 GB Arbeitsspeicher Schlankes Design – 25 mm
599,– EURO
Herkese selam ve cevap gelirse simdiden tesekkür ederim,aslinda kiomple mac e gectim ama yinede windows tan tam anlamiyla kopmak istemiyorum o yüzden orta ayarda bu fiyat segmentinde birsey ariyordumki karsima bu cikti pek anlamam ama arastirinca iyi diyor testler sizinde fikriniz ayniysa 29 unda geliyor alirim.
1.800 ediyo toplam fiyatı şu anda değişmiş olabilir sadece SSD özelliği para eder sana o kadar söyliyim 2000 tlye süper bilgisayarlar var git onlardan al bikere intelin en kötü yonga'larından birine sahip "i5-5257U" bide burdaki U ise bu bilgisayarın tassaruf için yapıldığına işarettir kullanım amacın ne ona göre bilgisayar önerelim beni etiketliyerek çağırabilirisn
Cevap icin tesekkür ederim aslinda pek birsey yapmak icin almiyorum müzik indirmek ve kurcalamak birde resim ve müziklerimi saklamak icin internette bayagi iyi diyorlar demek hep satis stratejisi