Bütçe 250-300 civarı sistem ise P35 ds3 ana kart 3GB DDR2 800MHZ ram 9600GT 512 MB 256 Bit DDR3 ekran kartı PSU 600 Watt İntel Core 2 Quad 6600 islemci sistem bu
quote:
Orijinalden alıntı: kolki Bütçe 250-300 civarı sistem ise P35 ds3 ana kart 3GB DDR2 800MHZ ram 9600GT 512 MB 256 Bit DDR3 ekran kartı PSU 600 Watt İntel Core 2 Quad 6600 islemci sistem bu
forumdan 2. El 6850al dostum
Hızlı cevap için teşekkürler dostum bir araştırayım aslında sistemi komple satıp
yeni bir şeyler almak istiyorum bu sistemin ederi nedir sence 2. el ek olarak 2x500 Gb
hdd Segeate var kasada hiç sorunsuz 3 yıldır kullanıyorum...
şuan sisteminde değişikliğe gidilecek bir durum yok. 6850 e.kartı ile devam edebilirsin..
Cevaplar için çok teşekkürler bazı yeni çıkan oyunlar için mesela CRYSİS 2 GİBİ
minimum sistem oldu benim kasa diye düşünmeye başlamıştım gerçi şimdilik
alacak durumda yok tavsiye edilen kartla yola devam iyiki varsınız arkadaşlar....
son bir soru GTX serisi çokmu kaçar bu sisteme yada gereksizmi...
GTX serisinden hangi kart mesela, GTX590 fazla kaçar, GTX550Tİ yetersiz kalır.
Doğru 590 fazla kaçar bir arkadaşım ramların DDR2 ekran kartını yüksek tutarsan
DDR5 gibi mesela kasar demişti anakart da DDR3 desteklemiyor DDR2 ile devam
etmem sorun oluştururmu bu durumda yada MZH lerimi yükselteyim 1033 mesela
Sorun olmaz. Her duyduğunuza, her söylenene inanmayın. Sistemde oyun performansını etkileyen en önemsiz 2 bileşenden biri hdd diğeri ram dir. (Hiç önemi yok demiyorum, işlemci ve ekran kartına göre daha önemsizdir.)
Peki o zaman neleri değiştireyim mesela işlemci desteği iyi bu kartın işlemci + ilave ram + ekran kartı ömrü nekadar uzar yada gereksiz mi sadece ekran kartı ile gittiği yere kadar mı
Sistemin güzel, 600W PSU kaliteli bir model ise, HD6950 1gb olan modellerden alın kullanın. Yok fazla para harcamadan bir süre daha götürsün yeter diyorsanda HD6850 alabilirsin.
PSU Cooler Master 600 Watt iyi sayılır gerçi kaliteli diye aldık 2. senesinde fanı
gümledi ben de bu işlerden anladığım için kasadan çıkan 350 Watt lık psu'nun fanını
taktım 1 senedir cillop gibi maşallah
dostum bence orta yollu bir islemci sogutucusu al islemciye o.c yap nasil yapicam dersen forumu arastir bununla ilgili bircok konu war islemcini 3.5 gibi bir hiza cikarirsan yanina bitane 6850 alirsin sana baya bir gider.
o da benim aklıma geldi de dimyat bulgur hesabı olmasın diye tırstım
sistem kuracak para yok elimizde ki sistemide yakmıyalım
bu pc işleri böyle işte iki ucu b..k lu değnek halbuki bu sistemi kurarken dünyanın
parasın harcamıştım şimdi birini değiştirsen olmuyor hepsini değiştirsen hiç olmuyor
belkide en iyi çözüm parçaları yeni sistem toplayacakmış gibi alıp yavaş yavaş kasada
birleştirmek önce ekran kartın dan başlıyayım dedim ben işte öneriler geldi...
sende o.c önerdin onuda düşüneyim daha önceleri denemiştim fazla bir zorluğu yok
o.c ile islemcin yanmaz korkma bisey olmaz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme