Bildirim
Bu Anakarta bu işlemci uyar mı?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Uymaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam var mı bildigin anakartıma uygun işlemci? -
Uyumsuz. Anakartınız çok eski. Önce onu değiştirmelisiniz. Ondan sonra işlemci değişikliğine gidin. -
Anakartiniz am2 ona uygun islemci bulmakla ugrasmayin islemci anakart birlikte alin
Sagolun
Vay AMD 64 efsanesi. Kaldı mı ya onlar
Yeni anakart alırsan eski ramlerinde uymaz büyük ihtimal :) -
quote:
Orijinalden alıntı: SweetHome
Yeni anakart alırsan eski ramlerinde uymaz büyük ihtimal :)
desene hocam s*ctik -
Aynen Athlon 64 FX Efsaneleri Ozledim Umarim Zen islemciler Bu Efsanelerin Yenisi Olur.
Acilen AMD, test sistemlerinde Intel i kullanmayı bırakması gerek -
Aynen Dostum AMD Şimdi Ki GPU'larını intel i7 Ve i7 Extreme Sistemlerde Benchmark Yapıyorlar Tabi FX-9590 Yetmiyor 8 Çekirdekli Olsa Bile Bencede Bir Zahmet Ama Zen işlemciler Eğer istediğimiz Gibi Olursa AMD İntel'i Bırakıp Zen işlemcilerde Test Eder .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sertan-57 -- 7 Mart 2016; 19:27:59 > -
Heyecanla bekliyorum Zen serisini
Bende AMD ciyim buna rağmen. Inteli alan var alamayan var. AMD öylemi
(Intel kullanıyorum ama AMD ciyim nasıl iş anlamadım) -
Ha ayrıca i7 serisi kullandıklarını sanmıyorum. Xeon serisi sunucu tipi işlemciler daha mantıklı geliyor bana -
Hiç Sorma Dostum Bende Zen işlemciyi Büyük Heycanla Bekliyorum.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X