Şimdi Ara

Bu Ankara Üniversitesi Dedikleri Nedir? Nasıldır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
4.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Coğrafya okumak istiyorum puanımda hesaplamalarıma göre tutuyor. Nasıl biyerdir ne yer ne içerler ortam nasıldır biraz bilgi verirseniz. Ankara olmazsa nereyi tercih edeyim? Şimdiden Teşekkürler..!

• up
  • kardeş bende sana yazmak isterdim ama bir bilsem şu ankara üniversitesi nasıl bir yer :)) kusura bakma bilen varsa yardım edin arkadaşa millet
  • evet lütfeeeeen
  • Hukuk dışındaki bölümlerini bilmiyorum ama genel olarak üniversite içki tüketiminin bol olduğu rahatlığın ahlahksız seviyesine gelebildiği festival zamanı iyice azıtan bir üniversitedir.Genel olarak sol görüşlüdür.Ben sessiz sakin okurum arada eğlenirim diyosan sorun yok yaz gitsin ankara üniversite öğrencileri için çok iyi bir şehirdir
  • Adam eğitimi değil ortamı soruyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: rebelboy07
    Arkadaşlar Coğrafya okumak istiyorum puanımda hesaplamalarıma göre tutuyor. Nasıl biyerdir ne yer ne içerler ortam nasıldır biraz bilgi verirseniz. Ankara olmazsa nereyi tercih edeyim? Şimdiden Teşekkürler..!

yazayim dostum.dil-tarih cografya fakultesi sihhiyededir,yeri guzel,kizilaya 10 dk.fakulte en cok kavganin oldugu yerdir,ama gruplara bulasmazsan sorun olmaz.bir cok ulkucu ve komunist mevcut kampuste,solcularin takildigi yerlere takilirsan ickini de icersin kizla da takilirsin,rahattir yani.uni.nin adi da var.sormak istedigin baska birsey varsa sorabilirsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bazen ortam eğitimden önde gelio ama ortam bozuksa orda iyi eğitimi almak zor yaşadığın yerin eğitiminden çok insanları nasıl onu bilmelisin..
  • quote:

bazen ortam eğitimden önde gelio ama ortam bozuksa orda iyi eğitimi almak zor yaşadığın yerin eğitiminden çok insanları nasıl onu bilmelisin..

Eğitim kötüyse ortam için gider misin?
  • tabiki hayır yaa. ama ortamda önemli hır gür olan yerde eğitimde sakat olr bnce
  • adam coğrafya okuyacak
    nasıl olsa işsiz kalıcak en azından ortamı iyi olsun
  • Orijinalden alıntı: Montaigne

yazayim dostum.dil-tarih cografya fakultesi sihhiyededir,yeri guzel,kizilaya 10 dk.fakulte en cok kavganin oldugu yerdir,ama gruplara bulasmazsan sorun olmaz.bir cok ulkucu ve komunist mevcut kampuste,solcularin takildigi yerlere takilirsan ickini de icersin kizla da takilirsin,rahattir yani.uni.nin adi da var.sormak istedigin baska birsey varsa sorabilirsin.

eğitimi nasıldır siz oradamı okuyorsunuz? anlatın işte biraz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: zuhanda

adam coğrafya okuyacak

Biraz Araştır Öyle Yaz Bence..!
  • Evet ankarada okuyorum,yalniz fakulte farkli ben iletisimdeyim.ama senin okuyacagin yeri de biliyorum.egitiminden haberim yok onun hakkinda birsey diyemem,yalniz ortam olarak rahat edersin,yeterki ulkucu olma :) faceden falan bunlarin gruplarina girip egitim hakkinda bilgi edinebilirsin.
  • quote:

quote:

adam coğrafya okuyacak

bir dtcf'li olarak ben seni görürüm 4 sene sonra...

ekleme:
    bu arada giriş güvenliklerinden, yemesine, içmesine fotokopicisine, fotoğrafçısına kadar sorularını cevaplayabilirm...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uzaktan Kumandan -- 3 Temmuz 2010; 17:00:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Montaigne

Evet ankarada okuyorum,yalniz fakulte farkli ben iletisimdeyim.ama senin okuyacagin yeri de biliyorum.egitiminden haberim yok onun hakkinda birsey diyemem,yalniz ortam olarak rahat edersin,yeterki ulkucu olma :) faceden falan bunlarin gruplarina girip egitim hakkinda bilgi edinebilirsin.

ülkücü vs öle bi durum yok. bilgin için teşekkürler eywallah saolasın.

nereyi tavsiye edersin ankara olmazsa?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uzaktan Kumandan

quote:

quote:

adam coğrafya okuyacak

bir dtcf'li olarak ben seni görürüm 4 sene sonra...

ekleme:
    bu arada giriş güvenliklerinden, yemesine, içmesine fotokopicisine, fotoğrafçısına kadar sorularını cevaplayabilirm...

sen ne okuyorsun? ne yani okumayımmı yaa??:S:S kendi gözünden ankara üniversitesini özetlermisin herşeyiyle eğitim ortam vs vs.

• cografyanin nere de daha iyi oldugu hakkinda tavsiye vericek kadar bilgim yok,yanlis yonlendirmek istemem dostum.cok iyi arastir bu isler saka degil,unilerin sitelerine gir,faceden bolumunun gruplarina gir ordakilere mesaj at bilgi edin.proflarina bak diger hocalara falan sonra onlar hakkinda internete bak,hoca cok onemlidir,ona dikkat et.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Montaigne

cografyanin nere de daha iyi oldugu hakkinda tavsiye vericek kadar bilgim yok,yanlis yonlendirmek istemem dostum.cok iyi arastir bu isler saka degil,unilerin sitelerine gir,faceden bolumunun gruplarina gir ordakilere mesaj at bilgi edin.proflarina bak diger hocalara falan sonra onlar hakkinda internete bak,hoca cok onemlidir,ona dikkat et.

teşekkürler...
  • eğitim açısından;

1- ankara'da çan sistemi yok en az vize final 70-70 alman gerekir...(gazi de 30-35le geçenleri gördükçe iç geçirme)
    2-hocalar iyidir genelde, arasıra enteresan kişiler çıkar onların da suyuna git sorun kalmaz...

gelecek;

1- ankara %90 formasyon vermez(öğretmen olamazsın), dışardan dünyanın parasına bi ihtimal alabilirsin...
    2- eninde sonunda bir çok bölüm kpss için adam yetiştiriyor, tarih, coğrafya vs vs..
    3- gireceğin bölümün kpss'de puanları çok düşük değil sonra bi de kpss için dersaneye gitmen gerekecek...

ortam:

1- iyidir güzeldir hoştur, ama kıç kadar yerdir, içerisi karanfil sokak gibi ana baba günüdür, oturacak yer bulamazsın...
    2- genelde 2. sene alışırsın kalabalığa, iyi tarafları da vardır, okulun bütün bay bayan nüfusu gözünün önündedir...
    3- kavgalardan korkma, bi şey olmuyor olayın içinde değilsen, hatta vize gününde çıkan bir kavga sonrası okul boşaltılınca çok üzülebiliyorsun(!)
    4- ayrıca kavga izlerken 2. kattan çekirdek çitlemesi ayrı bir zevkli...

tavsiye:

1- kütüphanecilik bölümüne (bilgi belge yönetimi) gidersen aç kalmazsın (kimse bilmez ama giden %95 okulu bitmeden işini bulur) en son sözeldi şimdi durum nedir bilmiyorum...
    ilk gittiğimizde o ne biçim bölüm öyle diyip okuyanlara bi garip bakıyorduk ama sonra anladık kıymetini...
    2- bir de sinoloji var ama o dile giiriyor(yata yata geçersin ama mezun olunca çine falan gezer durursun)...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uzaktan Kumandan -- 3 Temmuz 2010; 17:22:34 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.