Şimdi Ara

Bu iki anksiyeteyemi nasıl yenerim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mesela dolmuşta filan inerken rahat rahat ineceğim yeri söyleyebiliyorum hocalarima iletişime geçebiliyorum okulda filan bundan ziyade sadece benim anksiyetemin çoğaldığı tek konu telefonla konuşurken utanıyorum.. nasıl yenerim birde staj için görüşmesine gittiğim zaman iş sahibleri ile konuşurken panik atak geliyor.. bu iki konu sıkıntı öbür hariç hiç bir anksiyetem yok Allah'a şükür bunları da zamanla aşarım diye düşünüyorum daha 16 yaşındayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A15DF28FB -- 12 Eylül 2024; 21:45:57 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• ben aşmıştım içimden hep hiçbir şeyi umursama diyerek ama yaşadığım bir kavga ile heyecan yapıp tekrardan düştüm bu batağa yenmek için çabalıyorum konuşmamı bitirdi resmen

• gainzzz34 kullanıcısına yanıt
    Valla hocam ya ufacık bir şey bile insanın ömrünü yiyip bitiriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A15DF28FB -- 12 Eylül 2024; 22:46:3 >
  • ben 6 senedir aşmıştım bu sorunu ama yine tekrar etti arda kardeşim psikyatriye gitmeyi düşünüyorum

• gainzzz34 kullanıcısına yanıt
    En iyisini yaparsın bence abim umarım işinde iyi bir uzman doktora rast gelirsin oda derdini çözer inşallah.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.