Şimdi Ara

bu antika kuleleri değerlendirmek istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler resimde görmüş oldğunuz kuleler bir zamanların populer müzik seti messelden kalma . set tam takım ama ben bu kuleleri değerlendirmek istiyorum. hoparlörleri değiştirip bilgisayara bağlamak istiyorum. birde buna bir woofer ekleyip kullanabilirm . önerilerinizi bekliyorum(not: 2 tanedir)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucuß3 -- 4 Temmuz 2016; 2:19:36 >

• woofer moofer almayın bence. iyi bir stereo entegre amfi işinizi görür. biraz teknik detay verebilirmisin. hoparlörler kaç watt , kaç cm , kaç ohm?
  • İçindeki sürücüleri değiştirme derim ben.

Büyük ihtimal 30-40 wattlık sürücüler gibi duruyor.

Müzik seti de lm serisi entegre ile beslenmiş olabilir.

O müzik seti duruyorsa eğer onu kullan derim Aux veya cd in gibi bir fonksiyonu var mı?

Arkasında RCA giriş varsa (çıkış değil), oradan ses sinyalini girip yükseltebiliriz kolayca.

Dipçe : Kolon üzerinde çıkış gücü 50 Watt 4 Ohm yazıyor.

Sana 2x50 watt 4 ohm sürebileceğin bir amfi lazım.

Müzik seti gövdesi duruyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umut_baris -- 5 Temmuz 2016; 13:39:26 >
  • umut_baris kullanıcısına yanıt
    blackjack8696 B kullanıcısına yanıt

buyrun daha detay çektim. şöyle söylim pek randımanlı kaliteli bir ses alamıyorm sanki mikadodan dinliyorum öyle eskimişler artık

• ucuß3 kullanıcısına yanıt
    AUX/CD den ses girip yükseltebilirsiniz.

Ekolayzer ayarını yaptınız mı?

Bilgisayarınızdaki ekolayzer ayarına baktınız mı?

Ki bana kalırsa siz o sistemi tamamen elden çıkarın.

Kafanıza göre kabindeki hoparlörleri değiştirerek verim alamazsınız.

Satın kurtulun o müzik setinden.
  • :)) hemen satın kurtulun demişinde bence sürücülerde bi arıza sakatlık gözükmüyor aux la teybe baglantı yapıp pcdeki eko ayarını kapatıp teybin üzerinden eko ayarı yaparsa ses daha net vee düzgn olur bazen hatta çogu zaman pc ve mzik seti ekoları çakıştığı için sesde bozukluk olabiliyor tek ekolayzr ayarı müzik setin üzerindekini kullanırsa tonlama dzelir ayrıca bu tarzz müzik setlerinden çok yoğun bas alınmaz fakat sesdengesi bass orta ses ve tiz olarak gayet keyifli oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: bynamlı

:)) hemen satın kurtulun demişinde bence sürücülerde bi arıza sakatlık gözükmüyor aux la teybe baglantı yapıp pcdeki eko ayarını kapatıp teybin üzerinden eko ayarı yaparsa ses daha net vee düzgn olur bazen hatta çogu zaman pc ve mzik seti ekoları çakıştığı için sesde bozukluk olabiliyor tek ekolayzr ayarı müzik setin üzerindekini kullanırsa tonlama dzelir ayrıca bu tarzz müzik setlerinden çok yoğun bas alınmaz fakat sesdengesi bass orta ses ve tiz olarak gayet keyifli oluyor

Adam bass istiyor dostum. Müzik setinin giriş sınırını aşmadığı sürece seste kırpma olmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kaset, radyo, ekolayzır ve pikap daha ne olsun :) Süper bir settir tabi her şeyi çalışıyorsa. Sırf plakçaları için saklanır :)
  • beyler anlatamıyorum galiba :)) hoparlörlerin durumu kötü . kötü ses veriyor miyadı dolmş mikado gibi çıkarıyor sesi. ben neyin nasıl bağlanacağını biliyorum benim demek istediğim sormak fikir almak istediğim olay ; hoparlörler değiştireceğim ne önerirsiniz . yani içini açıcam mid tiz ve bas takımlarını değiştireceğim . bide amfi ayarlarıp bilgisayara bağlayacağım. yani kolon var mis gibi onu değerlendirmek istiyorum yoksa giderim 2 tane aktif kolon alırım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.