Şimdi Ara

Bu araba neden satılmıyor link var (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
2.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arabanız 18-18.5 gibi gider daha açıklayıcı yazın komple boya nedeniyle insalar uzuk duruyordur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hasar kaydının miktarini, boyanma sebebini, işlem gören parçaları vs. detaylı yazın. Ben bu ilanı açsam neyin ne olduğu belli değil der kapatırım.

• Sadece bir kapı sacı değişen ve lokal boyalı çamurluğu ile mavi renkli bej döşemeli hiç lpg görmemiş boncuk gibi otomatik 2004 model A3 aracıma galericiler 25-26 teklif ettiler. Satıldığı rakamlar 30-35 aralığındaydı çok öldürüyorsunuz dediğimde “abi Audi de olsa 20 yaşında araba, artık 5 yaş ve altı i20 ye yatırım yapmak daha mantıklı” dediler. Ben aracı bilen binicisini bulup 35 e verdim de sizin aracınızın bileni binicisi olduğunu pek sanmıyorum. Kısacası bu yaşta bu araca 20 bin lira kimse bağlamaz.

• 5-6 ay önce aynı arabayı sattık 210binde 4 parça boyalı 1 parça değişenli 18 yazdık 16.750 ye sattık bence fiyat pahalı

• Açıklamayı o kadar kötü yazmışsınız ki. Tamam bende Türkçe öğretmeni değilim fakat gerçekten çok kötü.

Aslı:

"Dacia Logan 1.4 Mpi vizesi var vize 2019 un şubat ayına kadar vizesi var sıralı sistem lpg li kesinlikle taksi cıkması değildir ufak hasar kayıtlı ağır bi hasarı yoktur komple boyalıdır temiz sorunsuzdur calismayan aksamı yoktur herseyi sorunsuzdur sürücü hava yastığı klimalıdır hidrolik direksiyonlu arabaya gözüm gibi baktım arabanın kefiliyim hicbir masrafı yok"

Düzenlemeye çalıştığım hali:

-2019 şubat ayına kadar muayenesi bulunmaktadır.

-Küçük küçük hasar kayıtları vardır kesinlikle ağır hasar kayıtlı değildir.

-Aracım ........ sebebiyle komple boyanmıştır. Direklerin ve şaselerinde herhangi bir hasar kaydı yoktur istediğiniz yere gösterebilirsiniz.

-Çalışmayan aksamı yoktur. Sıralı sistem lpg ruhsata işlidir.

- Sürücü hava yastığı, klima ve hidrolik direksiyon vardır.

Arabama kefilim. Özenle binilmiş bakımları eksiksiz yapılmıştır.

Noktalı yerleri doldurup aynı şekilde kopyalayabilirsiniz. Ayrıca hasar kaydı sorgulama ekranının fotosunu koyarsanız iyi olur. İyi satışlar dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozak07 -- 15 Ocak 2018; 0:48:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: EmreGLC

Bu aracın ederi en fazla 15 bindir. 2010 model accent era crdi dizel 4 cam otomatik aracımı gel sana 24 bine vereyim. Her malın gerçek ve satılcak değeri vardır fiyatda uçmayın.

Kilometre, boya, değişen?

• Türk halkı evrildi artık. Doğan Şahin Logan Lada samara gibi at arabalarına binmiyor. Elde patlar bu araba

• quote:

Orijinalden alıntı: cesmuru

quote:

Bu aracın ederi en fazla 15 bindir. 2010 model accent era crdi dizel 4 cam otomatik aracımı gel sana 24 bine vereyim. Her malın gerçek ve satılcak değeri vardır fiyatda uçmayın.

Kilometre, boya, değişen?

Arka bagaj kapağı, ön çamurluk, bel altı boyalı 230.000 km de. Turbo sıfır

• quote:

Hocam sizde fazla öldürmüşsünüz piyasayı. 2006 Model Hyundai Accend ADMİRE 1.3 motor LPG li otomatik 1 yıl önce 23.500 TL ye sattım şu an olsa 25.000 TL den aşağıya gitmezdi. Gerçi araba kazasız ve 80.000 km deydi.
  • Ne kadar yazsmış olsanız da rengi taksi çıkması gibi durduğundan itici geliyor.
    NEden boyalı olduğunu belirtmeniz yerinde olurdu. Tramer kaydını da fotolara eklerseniz bi eksik daha gidermiş olursunuz.
  • 17 yazıp 16-16,5 aralığına bırakmaya çalışın. 20bin bu araca çok
  • Hocam satın kurtulun Allah aşkına. Rengi ayrı çirkin, araba ayrı çirkin. Komple boyalı vs. daha çok itiyor.

• Bir çok arkadaş paspas ve vites topuzu olayına değinmiş ki haklılar, aracı bi güzel yıkayıp benzikliklerde veya yapı marketlerde sıklıkla bulunan sonax hızlı cila vb bi temizleyiciyle aracı parlatıp yeniden fotoğraflayın, açıklamayı da daha düzgün yazmaya çalışın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrcnd

Bu araba sifirlari 35 bine satıldı zaten zamanında prim yapacak bir araba değil

2005 model 25 bine laguna 2 var dsınıfı

15bin 17 bin civarına gider bence doğan fiyatı diyeceksiniz ama türkiye burası prim yapmayan arabalar çok düşük paralara gidiyor malesef laguna gibi

2006 dergisi vardi keske atmasaydim orda en ucuz otomobil secilmisti bu dacia kapakta filan da vardi.

14 15 bin tl gibi biseydi 2006 yilinda.

• dacia olduğu için. pek tutulan bir marka değil. sıfırını 47bine veriyorlar. fiyatı fazla yazılmış ama 15bine ancak şahin alırsınız. yumurta kasa hyundailer 18 bin . bu paralar çok değil sıfır aracın 100.000 olduğu bir piyasadan bahsediyoruz.
  • Ben de aracıma kefilim lafına takıldım mesela.

Aracına nasıl kefilsin?

Kredi çekelim araç üzerine bankada kefillik imzası atacak mısın?

Zaten aracı senden alıyorum, kefil olunca nasıl bir garanti vereceksin?

Seni tanımıyorum ki kefilliğine güveneyim,hani meşhur biri olursun, banka olursun teminat mektubu verirsin falan ama, şahsın kefilliği hiç bir şey ifade etmez.

90'lardaki cep telefonu reklamı gibi, "Garantisi biziz abi"
  • quote:

Orijinalden alıntı: tefennili

quote:

Hocam sizde fazla öldürmüşsünüz piyasayı. 2006 Model Hyundai Accend ADMİRE 1.3 motor LPG li otomatik 1 yıl önce 23.500 TL ye sattım şu an olsa 25.000 TL den aşağıya gitmezdi. Gerçi araba kazasız ve 80.000 km deydi.

bir ton msrafı olan arabayı satmaya çalışıyorsan öyle satarsın tabi ;)
  • Paspasları değiştirmekten, ilan açıklamasına kadar bunca nasihatten acaba kaç tanesini yapacaksın merak ediyorum.
  • fazla kırmızı
  • Açıklama kısmı çok özensiz yazılmış. Olsun da bitsin der gibi. Noktalama ve imlaya uymamışsınız. İlanlarda ifade şekline de dikkat ederim. Sizin ilanlar gibi ilanları niyetim olsa eliyorum. Üzgünüm.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.