Türkiye yollarına göre değil zaten bu araba , benim böyle bi arabam olsa yola çıkarmam bile...
heryer çukur
takaslanir dio.. acep benim e36 coupe yi versem ne kadar ister ustune
quote:
Orjinalden alıntı: kamamurat20
alabiliyorsan yurtdışından al
yurtdışından alamam türkiyede bukadar pahalı olması saçma
Türkiyede ne ucuzki bu ucuz olsun
bozuk yok şimdi olmaz
Türkiyedeki bu yollarda oyuncak araba bile kullanmak hata arabada sağlam yer kalmıo bide çocuklar güzel araba gördümü inceliyeyim derken çiziklerlen sanak eseri yaratıyor resmen
quote:
Orjinalden alıntı: ALLEIN
Türkiyedeki bu yollarda oyuncak araba bile kullanmak hata arabada sağlam yer kalmıo bide çocuklar güzel araba gördümü inceliyeyim derken çiziklerlen sanak eseri yaratıyor resmen
çok haklısın
2 kanadı eksik türkiyede bunu kullanmak için güven özveri ve tecrübe gerek ya bu mükemmel 3lü yada bi çift kanat
SATICIYI ARADIM..2006 PASSATIM VAR 1.8 TDI
ALIRIZ DEDI FARKI INAT ETTI DEMEDI ILLA DUKKANA GELCEKMISIIM..
yurdışından daha ucuza alabilirsin ama gümrükten sokarken arabanın yaklaşık %40 vergi ödersin. O zaman aynı hesaba gelir.
quote:
Orjinalden alıntı: laciwert
yurdışından daha ucuza alabilirsin ama gümrükten sokarken arabanın yaklaşık %40 vergi ödersin. O zaman aynı hesaba gelir.
yurt dışında alsam türkiyeye gelmemki o fıstık gibi arabayı apaçiler mahveder çizer tükürür türkiyede böle araç alınmaz kaldırmaz türk insanı
ya bi kere Türkiyede kullanılmaz demeyin kullanan nasıl kullanıyo.tmm fiyata bişey demiyorum ama zaten o arabayı alanın kendi garajıda olur kimse bişeyde yapamaz o akdar otopark falanda cabası yani çok keyifli olur