Şimdi Ara

Bu araç alınır mı sizce ? 2013 VOLVO s60 ADVANCE T4

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
3.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • - T4 benzinli motorun yakıt tüketimi nedir ?
    - Advance paket araç fakat özelliklerinde city safety ve kör nokta uyarı sisteminin olduğu belirtilmemiş. advance pakette bu özellikler standart değil mi ? Bu özellikler olup da yazmayı unutmuş olabilir mi ?
    - 2.el de piyasası nasıldır. daha sonra satmak istediğimde çok fazla zarar eder miyim ?
    - donanımsal açından da baktığımızda bana premium paketten pek bir farkı yok gibi geldi. 2013 modellerde premium/advance farkı nedir.
    - ve son olarak aynı fiyatlardaki 2014-2015 model d2 modellerini mi önerirsiniz. yoksa bu aracı kaçırma mı dersiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcmvq -- 28 Ağustos 2015; 1:13:33 >

• o senelerde bu aracın fiyatı daha düşüktü 65 falan o civarlardaydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcmvq

Merhaba arkadaşlar uzun bir süredir s60 arıyorum tanıdığım vasıtası ile linkteki aracı önerdiler. fiyatta hatırı sayılır bi indirim de yapıyolar. Fakat emin olamadım bir kaç sorum var cevaplarsanız sevinirim

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-mazzini-bayi-cikis-sunroof-xenon-hafiza-isitma-boya-degisen-yok-225960235/detay

- T4 benzinli motorun yakıt tüketimi nedir ?
    - Advance paket araç fakat özelliklerinde city safety ve kör nokta uyarı sisteminin olduğu belirtilmemiş. advance pakette bu özellikler standart değil mi ? Bu özellikler olup da yazmayı unutmuş olabilir mi ?
    - 2.el de piyasası nasıldır. daha sonra satmak istediğimde çok fazla zarar eder miyim ?
    - donanımsal açından da baktığımızda bana premium paketten pek bir farkı yok gibi geldi. 2013 modellerde premium/advance farkı nedir.
    - ve son olarak aynı fiyatlardaki 2014-2015 model d2 modellerini mi önerirsiniz. yoksa bu aracı kaçırma mı dersiniz ?

Öncelikle şunu belirteyim bu araç hiçbir zaman 65 bin tl satılmadı
    T4 iyidir hızlıdır ama Sağlam'da yakıt tüketir şehir ici 10 lt Gözüyle bakın
    Devirli kullanırım derseniz 14 lt rahatlıkla görürsünüz ikinci elde dizel kadar hızlı gitmesini beklemeyin benzinli modeller sadece BMW ve mercedesde hızlı satılıyor diğer markaların tümünde benzinli motorlar yavaş ve Nazlı satılır.
    Son olarak Arabanın fiyatı bence yüksek bu fiyata Alici bulması rastlantı ve şans olur.
    Selamlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 65bin tl ye satılan makyaj öncesi kasa t4lerdi ve donanımı daha düşüktü. Ama ilandaki aracın fiyatıda bana çok yüksek geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: imagoodman

quote:

Orijinalden alıntı: mcmvq

Merhaba arkadaşlar uzun bir süredir s60 arıyorum tanıdığım vasıtası ile linkteki aracı önerdiler. fiyatta hatırı sayılır bi indirim de yapıyolar. Fakat emin olamadım bir kaç sorum var cevaplarsanız sevinirim

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-mazzini-bayi-cikis-sunroof-xenon-hafiza-isitma-boya-degisen-yok-225960235/detay

- T4 benzinli motorun yakıt tüketimi nedir ?

Öncelikle şunu belirteyim bu araç hiçbir zaman 65 bin tl satılmadı
    T4 iyidir hızlıdır ama Sağlam'da yakıt tüketir şehir ici 10 lt Gözüyle bakın
    Devirli kullanırım derseniz 14 lt rahatlıkla görürsünüz ikinci elde dizel kadar hızlı gitmesini beklemeyin benzinli modeller sadece BMW ve mercedesde hızlı satılıyor diğer markaların tümünde benzinli motorlar yavaş ve Nazlı satılır.
    Son olarak Arabanın fiyatı bence yüksek bu fiyata Alici bulması rastlantı ve şans olur.
    Selamlar

Öncelikle cevap verdiğiniz için teşekkürler.
    Peki sizce kaça bırakırlarsa makul bir fiyat olur.
    Dizelleri düşünüyodum en başta ama bazı yerlerde düşük devirlerde çok ağır kaldığı söyleniyor. Şu anda da 2010 125hp civic sahibiyim. sizce d2 115hp, civic ten sonra çok ağır gelir mi peki ? aynı galeride 2014 model 30bin km de d2 var fiyatı da 90bintl sizce tercihimi hangisinden yana kullanmalıyım ?

• bence de bu fiyat biraz yüksek. D2 s60 kesinlikle şu anki aracınıza göre hantal kalır. ancak şu an baktığınız araç sizin aracınızdan üst segmentte. hantal olmasına rağmen yine de konforuyla sizi s60 memnun edebilir. daha seri olmasını isterseniz aynı motora sahip v40 bakmanızı öneririm.
  • yalnız sonradan bir şey dikkatimi çekti şu anki aracım 152nm torka sahip. d2 ise 270nm gözükmekte bu farkı hissettirmez mi s60, civic e göre ? bir de bu 180hp d4 8ileri geartronic olanların çok az yaktığını duymuştum fakat ikinci elde 2014 ve 2013 model araç yok hiç bu şekilde olan. 2015'de mi geldi acaba 180 beygirlik 8ileri otomatik d4. sedan almayı düşündüğüm için v40 düşünmyorum maalesef. sizce bu linkteki aracın fiyatını ne kadara indirtmeliyim ? yoksa buna hiç bulaşmayıp aynı fiyatlardaki 2014/2015 model d2 lere mi bakmalıyım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • benzinli araçların tork değerleri düşük olur bu çok normal. dizeller torku yüksek motorlardır, güçlüdürler. ancak s60 ağır ve büyük bir araç, d2 motorlu versiyonluları için yapılabilen belki de tek eleştiri kalkışlarda özellikle çok ağır kalmalarıdır. ancak yine de benim şahsi görüşüm benzinli yerine dizel almak çok daha mantıklı olacaktır. türkiye şartlarında benzinli araç bana ekonomik olarak çok mantıklı gelmiyor. tabi sizin kendi kararınız.

D4 alırsanız tabi ki motorun hacmi ve gücü bu kasa için daha uygun olacağından daha az yakabilir. ancak ülkemizde sürüş karakterisiği genelde dip gazlı ve fren şeklinde olduğu için daha fazla yakabilir, devir saatini gözeterek kullanırsanız daha az yakması olası. D4 eski makyajsız kasada vardı yeni makyajlı kasa da var mı çok bilmiyorum.

tekrar edeyim s60 honda accord sınıfında bir araç. c kasa ya da 3 kasayla aynı sınıftır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi röyk -- 22 Ağustos 2015; 9:37:40 >

• Peki sizce ne yapayım d2 s60 tan tamamen vazgeçmiş durumdayım ya bu aracı alacağım ya da donanımsız benzinli 7ileri 2011-2012 c180 bakacağım. hangi hamle daha doğru olur. satarken de çok zarara girmek istemiyorum. 90bin tl bütçem var ne yapacağıma karar veremedim 1 aydır
  • biri benzinli diğeri dizel. bence senin biraz kafan karışık :) zarar etmek biraz kısmet işi. v40 d2 tavsiye edebilirim. fiyatı performansı gayet yüksek bir araç ancak c180 ve s60 ile aynı sınıf araç değil. s60 mı c180 mi diye soracak olursan dizel s60 alırım ben. çünkü çok yol yapıyorum. sen neye göre değerlendiriyosun ?
  • S60 T4 keyifli bir araç. Yakıt tüketimi bahsettiğiniz Mercedes modelinden daha fazla değil. Kararsız kalmanızı gerektiren şey nedir? Konforlu, kaliteli, güvenli..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tolbert T kullanıcısına yanıt
    Kararımı verdim s60'ı aldım. Gerçekten de çok keyifli bir araç
  • Merhaba arkadaşım ben de s60 d2 almayı düşünüyorum, Nasıl memnun kaldın mı ? Aklındaki soru işaretlerini giderebildi mi araç?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.