Şimdi Ara

Bu Araç Alınırmı _?_ Woswagen Golf (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: questinor_dirk

araba genç bi cocuktan cıkıyor 21 yaşında fealn benim 18 yaşımda olduğumu düşünürsek 0 almak mantıklı ama Babamın ne set döşeteceğpini nede Jant Alacağına inanmıorum arabayaa elletmez bile o sebebten böyle araçlara bakıorum alternatif war mı bilmiorum..warsa düşünebilirim ama 2 .el =) Ve yapılı

18 yaşına gelmiş dedi dolu bir gençsin ama Türkçeyi berbat kullanıyorsun, sen nasıl bizlerin umudu olacaksın, Türkçede "w" harfi varmı ki kullanıyorsun... Şu yazıya bak okumak mümkün değil... çok yazık çok...
  • quote:

Orjinalden alıntı: tolgao2000

quote:

araba genç bi cocuktan cıkıyor 21 yaşında fealn benim 18 yaşımda olduğumu düşünürsek 0 almak mantıklı ama Babamın ne set döşeteceğpini nede Jant Alacağına inanmıorum arabayaa elletmez bile o sebebten böyle araçlara bakıorum alternatif war mı bilmiorum..warsa düşünebilirim ama 2 .el =) Ve yapılı

18 yaşına gelmiş dedi dolu bir gençsin ama Türkçeyi berbat kullanıyorsun, sen nasıl bizlerin umudu olacaksın, Türkçede "w" harfi varmı ki kullanıyorsun... Şu yazıya bak okumak mümkün değil... çok yazık çok...

Konuyu bundan daha iyi dağıtamazdın tebrikler.
    Hadi onu kınadık, seni napıcaz seni de mi kınayalım! Özel mesaj denen bir şey var, Türkçe konusunda çabaladığın bilinçlenmeyi keşke patavatsızlık için de uğraşsan diyorum.
    Sanırım seni alkışlamamızı bekliyorsun, tabi ki:

Araba konusuna gelirsek, söylenildiği gibi bu arabaların nasıl kullanıldığı belli, ayrıca 0 araç alırsan nasıl bir revizeden geçeceğini de bilirsin.
    2. el alınca bir de mekanik arıza çıkardığını düşün, baban belki de para verip sokmayacak ve arabasız kalacaksın. Ama 0 araç alırsan basit şeyleri kasko kullanmadan direk garantiden değiştirirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funkmaster -- 15 Ağustos 2007; 14:20:19 >

• abi 8 senedir internet kullanıcısıyım... 30 dan Fazla Site kurdum İngilizceyle sürekli işli dışlıyım. en az 10 sitede Editörüm bende Senin kadar kullanıcıları uyarıyorum.. Ama belli bir yerden sonra istem dışı kullanıyor insan... Üzgünüm Hızlı yazmak Pahasına 1 kaç Harfi değiştiriyorum.. Konudan Uzaklaşakta istemem Ama Hepimiz Hata Yapıyoruz sende gözüme sokar gibi yazmışsın.. ama yinede sağol =) Anlaşabiliyorsak pek sorun yok "Düşüncemce......"
  • Alma
  • quote:

Orjinalden alıntı: kebabkolik

Alma

peki neden ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: funkmaster

quote:

Orjinalden alıntı: tolgao2000

quote:

Konuyu bundan daha iyi dağıtamazdın tebrikler.
    Hadi onu kınadık, seni napıcaz seni de mi kınayalım! Özel mesaj denen bir şey var, Türkçe konusunda çabaladığın bilinçlenmeyi keşke patavatsızlık için de uğraşsan diyorum.
    Sanırım seni alkışlamamızı bekliyorsun, tabi ki:

Araba konusuna gelirsek, söylenildiği gibi bu arabaların nasıl kullanıldığı belli, ayrıca 0 araç alırsan nasıl bir revizeden geçeceğini de bilirsin.
    2. el alınca bir de mekanik arıza çıkardığını düşün, baban belki de para verip sokmayacak ve arabasız kalacaksın. Ama 0 araç alırsan basit şeyleri kasko kullanmadan direk garantiden değiştirirler.

Terbiyeni takın istersen funkmaster, terbiyesizliğin alemi yok sokak kırahathanesi değil bura yüzlerce kişinin önünde yazıyorsun ........ sen araba muhabbetine devam et, questinor_dirk bile bu şekilde cevap vermezken yazdıklarından utanmalısın ben olsam utanırdım!.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgao2000 -- 15 Ağustos 2007; 14:36:58 >

• İçine sinip çok da beğendiyse al derim
  • quote:

abi 8 senedir internet kullanıcısıyım... 30 dan Fazla Site kurdum İngilizceyle sürekli işli dışlıyım. en az 10 sitede Editörüm bende Senin kadar kullanıcıları uyarıyorum.. Ama belli bir yerden sonra istem dışı kullanıyor insan... Üzgünüm Hızlı yazmak Pahasına 1 kaç Harfi değiştiriyorum.. Konudan Uzaklaşakta istemem Ama Hepimiz Hata Yapıyoruz sende gözüme sokar gibi yazmışsın.. ama yinede sağol =) Anlaşabiliyorsak pek sorun yok "Düşüncemce......"

Bak sevgili dostum istenince ne kadar da düzgün ifade edilebiliyor, değil mi, birkaç yazı hatası hepimizde olur, önemli olan alışkanlık haline getirip dili yozlaştırmamak, dil en büyük hazinemizden biri, sende anlayacaksın keza ilerde... Bunu tüm okurlar okusun diye özelden değil buradan yazıyorum ki vatana millete azıcık hayrımız dokunsun... ama buna bile tahammül edemeyenler var... neyse, umarım gönlüne göre bir araba bulabilirsin ama bu aracı almamalısın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgao2000 -- 15 Ağustos 2007; 14:43:33 >

• tolgao2000
    seninle beraber 9. köy oldu gene sokakta kaldık
    terbiyesizlik yapmadım, yüzlerce kişinin önünde de yazmıyorum ve eleştirilerin beni rahatsız ediyor. Normalde yapmadığım bir şeydir ama kendini belli etme çabası içinde gereksiz tavırlara girmek bence doğru değil. Bu sebepten ötürü bunları yazma ihtiyacı duydum. Konu daha fazla dağılmasın diye bundan sonra konuya bunun hakkında yazmıyorum.

questinor_dirk arkadaşım, yukarıda yazdıklarıma ek olarak bir de aracın tek kapı olmasının bir eksisini söyleyeyim. Gevşeme süresi çabuk kısalıyor. Çünkü kapı uzun olduğu için sık açılıp kapanırsa ağırlığından ötürü bir süre sonra kapı kapanırken sarsıldığını görürsün. Bu da senin canını sıkabilir. Ayrıca rüzgar sesi de yapar.

• Yaaa abi Ortam git gide Geriliyor Türkçeyi Yanlış kullanıdğım için Hepinizden Özür dilerim... Bu olayda Burada Kapansın Gerçekten gerildim...

Araba Konusuna gelince Ben bu araba için Ankaradan Kalkıp 25 inde Bursaya gidiyorum Danzel Arkaşımın göstereceği arabayı merak ettim onu bekleyeceğim. araba alınsın masraf cıkaracağını düşünmüyorum millet hala 2000 model arabayı yeni diye alırken 2005 sonu 20.000 deki bi araba pek sorun yaratmaz düşüncesindeyim.. 0 almak mantıklı fakat hazır yapılmış bir araba war o kdar fazla kullanılmamış satılma sebebi BMw coupe almak olduğuuda öğrendik aldığımız yerde belli.. üzerinde 2000YTL lik güzel bi sette var. =) Pek beğenmeselerde Jantlada idare eder Buna bide GTI paket attık mı =) doğan görünümlü şahin gibi olur
  • Yalnız yeni kasa VW Golf'ler eski kasa Golflere göre daha fazla arıza çıkarıyorlar, çünkü arabanın her yeri bilmem ne sensörü elektronik devre, bende 2 sene evvel 2005 Yeni Astra Elegance vardı, çıkardığı elektronik arızalar illlah dedirtti sıfır aldığım aracı 1 sene sonra sattım, 2005 olduğuna kanma artık araçlar test edilmeden rekabet uğruna piyasaya sürülüyor, testi biz kullanıcılar firmaların yerine yapıyoruz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgao2000 -- 15 Ağustos 2007; 14:50:32 >
  • dEnZeL'in koyduğu aracın satılık ilanı. :http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=4199399
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gokhan43

dEnZeL'in koyduğu aracın satılık ilanı. :http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=4199399

Heh bu araba cok canlı işte
  • Şirkette olduğumdan ilanı göremiyorum bana bilgi verirmisiniz biraz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ..dEnZeL..

quote:

Orjinalden alıntı: Gokhan43

dEnZeL'in koyduğu aracın satılık ilanı. :http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=4199399

Heh bu araba cok canlı işte

Fotolarında bile sanat var aracın

• quote:

Orjinalden alıntı: heLLWeapon

Şirkette olduğumdan ilanı göremiyorum bana bilgi verirmisiniz biraz?

arac gercekten cok emer harcanıp yapıldı.golfün boş modeli secilip özel olrk dizayn edildi..dış aksam mugen replica ön ve arka tampon özel dizayn marş. özel spoiler kaput uzatma kaput üstü plexi cam uygulaması evo kaput angel eyes farlar ledli arka stoplar TSW marka 17'jant fren diski boyama işlemi lazer filmi..iç aksam NAVTURK yol bilgisaya gps navigasyon , isotta vites topuzu..Motor aksamı simota orj golf V filtre kiti kat iptali supersprint komple egzoz sistemi,motor kapagı boyama işlemi..Müzik sistemi pioneer 5750 teyp focal polyglass ön mid takımı jbl arka mid takımı 38 cm kicker kara bass 2 adet audison amfi dragstar mid amfisi 1.2fahr kapasitör..yürüyen aksam koni 5cm yay..2005 model 2.bakımını yeni görmüş 34500 km dir..müzik sistemi fiyatın içine dahil değildir.

Bu Araç Alınırmı _?_ Woswagen Golf

Bu arada resimleri TRtuning cekmişti galiba.

• abi küçük ir sorun var 35000 milyarı pedere kabul ettirdim bu araçı alırsam ek birde Tesisat için Para isteyecek Sahibi Birde Babam İstanbul Arabası diyecek =( Ama yinede 1 sıraya bunu koyuyorum diyelim..

+ Navigasyon Var
    + 4 Kapı
    + Ses Sstemi Biraz daha ii Galiba
  • Ses sistemi icin pazarlık yap verir birazını Ama araba cok güzel olmuş baya dikkat ceker

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseaz -- 15 Ağustos 2007; 16:33:07 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ..dEnZeL..

quote:

Orjinalden alıntı: heLLWeapon

Şirkette olduğumdan ilanı göremiyorum bana bilgi verirmisiniz biraz?

arac gercekten cok emer harcanıp yapıldı.golfün boş modeli secilip özel olrk dizayn edildi..dış aksam mugen replica ön ve arka tampon özel dizayn marş. özel spoiler kaput uzatma kaput üstü plexi cam uygulaması evo kaput angel eyes farlar ledli arka stoplar TSW marka 17'jant fren diski boyama işlemi lazer filmi..iç aksam NAVTURK yol bilgisaya gps navigasyon , isotta vites topuzu..Motor aksamı simota orj golf V filtre kiti kat iptali supersprint komple egzoz sistemi,motor kapagı boyama işlemi..Müzik sistemi pioneer 5750 teyp focal polyglass ön mid takımı jbl arka mid takımı 38 cm kicker kara bass 2 adet audison amfi dragstar mid amfisi 1.2fahr kapasitör..yürüyen aksam koni 5cm yay..2005 model 2.bakımını yeni görmüş 34500 km dir..müzik sistemi fiyatın içine dahil değildir.

Bu arada resimleri TRtuning cekmişti galiba.

Bu araba vwturkte olan araç hatırlıyo gibiyim.

• Evet o araba
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.