Şimdi Ara

Bu Araç Alınırmı _?_ Woswagen Golf

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=4382230

Bu araba bu fiyata alır mı ?? düşünceleriniz... Sahibiyle konuştuk Fiyatta biraz anlaşmazlık war sorun olmazsa alıcaz... Alırken nelere dikkat etmeliyim..

Bide neden ender bulunan bi model Onuda anlayamadım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi questinor_dirk -- 14 Ağustos 2007; 19:50:49 >

• BENCE ALMA ÇÜNKÜ BAGAJDAN YEMİŞ JANTLAR OLMAMIŞ BOŞVER GOLF İSTİYORSAN SIFIR AYARINDA Bİ TANE AL EĞER ÇOK İSTİYORSAN EKLENTİLERİ SEN YAPARSIN.
  • quote:

Orijinalden alıntı: araba manyağı

BENCE ALMA ÇÜNKÜ BAGAJDAN YEMİŞ JANTLAR OLMAMIŞ BOŞVER GOLF İSTİYORSAN SIFIR AYARINDA Bİ TANE AL EĞER ÇOK İSTİYORSAN EKLENTİLERİ SEN YAPARSIN.
    bende JAntlar Ve Bagazı Sewdim =) Araba 20.000 de daha ne olsun ? saolsuın yine forumdan bi arakdaş bulduydu
  • quote:

Orijinalden alıntı: araba manyağı

BENCE ALMA ÇÜNKÜ BAGAJDAN YEMİŞ JANTLAR OLMAMIŞ BOŞVER GOLF İSTİYORSAN SIFIR AYARINDA Bİ TANE AL EĞER ÇOK İSTİYORSAN EKLENTİLERİ SEN YAPARSIN.
    tek kapı

4 kapı olsa ıı dıde
  • quote:

Orijinalden alıntı: .IsTanBul.

tek kapı

4 kapı olsa ıı dıde

Alıntıları Göster
    abi daha spor olmamış mı tek kapı olmasıda güzel yaa =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: questinor_dirk

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: questinor_dirk

ii de ozaman gti alacan 1.6 dan ne gıbı bı sporluk bekleyebılırsınkı + satarken bıraz zorlanırsın sırf tek kapı oldugu ıcın
  • quote:

Orijinalden alıntı: .IsTanBul.

quote:

Orjinalden alıntı: questinor_dirk

ii de ozaman gti alacan 1.6 dan ne gıbı bı sporluk bekleyebılırsınkı + satarken bıraz zorlanırsın sırf tek kapı oldugu ıcın

Alıntıları Göster
    madem 3 kapi GTI paket olsaymis kurtarirdi ama bu sekliyle pek bir artisi yok,jantlarda igrenc olmus
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Opel Vectra Alınır mı?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaLLorCa

madem 3 kapi GTI paket olsaymis kurtarirdi ama bu sekliyle pek bir artisi yok,jantlarda igrenc olmus

Alıntıları Göster
    Gtı paketi ben ekleyemez miyim :=(
  • quote:

Gtı paketi ben ekleyemez miyim :=(

Alıntıları Göster
    istedikten sonra(kesenin agzini actiktan sonra ) neden olmasin
  • bence bu araç hor kullanılmıstır. yaklasma derim bu fiyata cok daha ii araclar bulabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: velespit

bence bu araç hor kullanılmıstır. yaklasma derim bu fiyata cok daha ii araclar bulabilirsin
    arabanın ne amaca hizmet ettiği belli...nasıl kullanıldığını az çok tahmin edebiliriz...o paraya çok güzel arabalar bulabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tavakspor

arabanın ne amaca hizmet ettiği belli...nasıl kullanıldığını az çok tahmin edebiliriz...o paraya çok güzel arabalar bulabilirsin.

Alıntıları Göster
    gti olsa al derım ama bu aracı almak hıc mantıklı degıl

tek kapı olsun, guc onemlı degıl dıyorsan astra GTC al en azından sekılı var arabanın
  • quote:

Orijinalden alıntı: *AXI*

gti olsa al derım ama bu aracı almak hıc mantıklı degıl

tek kapı olsun, guc onemlı degıl dıyorsan astra GTC al en azından sekılı var arabanın

Alıntıları Göster
    Ya herkesin butcesi GTI almaya yetiyor mu ? VErgisini benzinini siz mi vereceksiniz ?

Bence hoşuna gittiyse al , kmsi cok düşük , daha oncede gormüstüm bu arabayı.Stopları ledli falan diyordu sahibi. Jant falan kolay işler , bunu verip ustune az 1sey eklersin ve istedigin jantı alırsın.Adam arabayı zorlamamak icin 18" takmıyordu bildgim kadarıyla.

Gti pakette ekletebilirsin.On tampon arka tampon eki ve marşpiyelleri servis getiriryor.Yaklaşık 2000ytl tutar ama :) En iyisi 2.el parca bulmak.Golfun baya kelepir parcaları var nette.

• quote:

Orijinalden alıntı: huseaz

Ya herkesin butcesi GTI almaya yetiyor mu ? VErgisini benzinini siz mi vereceksiniz ?

Bence hoşuna gittiyse al , kmsi cok düşük , daha oncede gormüstüm bu arabayı.Stopları ledli falan diyordu sahibi. Jant falan kolay işler , bunu verip ustune az 1sey eklersin ve istedigin jantı alırsın.Adam arabayı zorlamamak icin 18" takmıyordu bildgim kadarıyla.

Gti pakette ekletebilirsin.On tampon arka tampon eki ve marşpiyelleri servis getiriryor.Yaklaşık 2000ytl tutar ama :) En iyisi 2.el parca bulmak.Golfun baya kelepir parcaları var nette.

Alıntıları Göster
    Fazla istiyor, kendine işçilik ücreti mi ayırmış ne

• quote:

Orijinalden alıntı: funkmaster

Fazla istiyor, kendine işçilik ücreti mi ayırmış ne

Alıntıları Göster
    Ben olsam almam, sağı solu ile oynanmış arabadan nefret ederim , araba orjinal olacak, bu tip arabaları kullananlarında nasıl araçlarını kullandıklarını çok iyi biliyoruz caddelerde...
  • o arabya bir kaç milyar daha ekleyip sıfır km almak daha mantıklı.ayrıca dört kapılı hali daha güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahlep

o arabya bir kaç milyar daha ekleyip sıfır km almak daha mantıklı.ayrıca dört kapılı hali daha güzel
    abi sade istiosan adamında dediii gibi sıfır alcaksın. yok ben araba diil şekil istiorum diosan valla ben beğendim ne yala sölüyeyim.bnce alınır yaniiii
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahlep

o arabya bir kaç milyar daha ekleyip sıfır km almak daha mantıklı.ayrıca dört kapılı hali daha güzel
    quote:

Orjinalden alıntı: mahlep

bu başlığa önceden girmiştim okurken yemeğe gittim sonra orda dedimki kendime o paraya çok güzel sıfır arabalar alınır dönünce yazayım dedim yazılmış bile mesela bir örnek seat leon 2007 modelleri kampanyada diye biliyorum, sıfır bir araç alsan ilk binen sen olsan daha güzel olmaz mı

• quote:

Orijinalden alıntı: horozerk

quote:

Orjinalden alıntı: mahlep

bu başlığa önceden girmiştim okurken yemeğe gittim sonra orda dedimki kendime o paraya çok güzel sıfır arabalar alınır dönünce yazayım dedim yazılmış bile mesela bir örnek seat leon 2007 modelleri kampanyada diye biliyorum, sıfır bir araç alsan ilk binen sen olsan daha güzel olmaz mı

Alıntıları Göster
    araba genç bi cocuktan cıkıyor 21 yaşında fealn benim 18 yaşımda olduğumu düşünürsek 0 almak mantıklı ama Babamın ne set döşeteceğpini nede Jant Alacağına inanmıorum arabayaa elletmez bile o sebebten böyle araçlara bakıorum alternatif war mı bilmiorum..warsa düşünebilirim ama 2 .el =) Ve yapılı

• quote:

araba genç bi cocuktan cıkıyor 21 yaşında fealn benim 18 yaşımda olduğumu düşünürsek 0 almak mantıklı ama Babamın ne set döşeteceğpini nede Jant Alacağına inanmıorum arabayaa elletmez bile o sebebten böyle araçlara bakıorum alternatif war mı bilmiorum..warsa düşünebilirim ama 2 .el =) Ve yapılı

Alıntıları Göster
    Eger satılmadıysa müthiş 1golfV vardı fiyatı da pek pahalı degildi onu onerebilirim. Akşama buraya link atarım.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.