Şimdi Ara

bu araç hakkında bilgisi olan !!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ewt arkdaşlar maziye karışmış bir model olduğunu biliyorum ama hala göz alıcı duran bir araba ama nden se türkiye de tutmedı bir ara görürdüm seyrek olarak şimdi bir tane belki görüyorum böyle bir araba nden tutmaz anlamıyorum. Ben bu araba hakkında ferrari-fiat ortaklığıyla yapıldı die bir söylenti duymuştum bu gerçekmi bir de teknik verileri konusunda bilgisi olan arkadaşların paylaşmasını rica ediyorum. FİATCI bu senin alanınna giren bir konu bir el atıver

• ön farlar ferariyi anımsatıyor.
    galiba bu araç tr ye gelmedi.
    zaten pek hoş bi araç değil bence.açıkcası beğenmedim.
    fotoyu ben koyayım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _codelinker_

ön farlar ferariyi anımsatıyor.
    fotoyu ben koyayım.

sağol fotoyu düzelttiğin için benim pc de değiştir iconu çıkmıyot sinir oldum müdahale edemedim o yüzden bu aracın teknik detayları vede ferarrinin bunun üzerinde parmağı olup olmadığı konusnda bilgin var mı ?

bu arada bu araç türkiye ye geldi

• yaw yok mu şöyle ayrıntılı bir bilgi verecek kimse fiatci İMDAATT !!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: TUNERBOY

yaw yok mu şöyle ayrıntılı bir bilgi verecek kimse fiatci İMDAATT !!!

Fiatci yi beklemen lazım. ama geçen bi konuda vardı bu arabayla ilgili bilgiler. istersen forumda bi arat
  • arkadaşım bu araba 99 yılına yakın zamanlarda Türkiyede vardı.Fiatın coupe aracı ve bana göre zamanında dikkat çekici bir araçtı. Zaten Fiat ve Ferrari aynı grubun markası.Kardeşten de yakın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ali119

arkadaşım bu araba 99 yılına yakın zamanlarda Türkiyede vardı.Fiatın coupe aracı ve bana göre zamanında dikkat çekici bir araçtı. Zaten Fiat ve Ferrari aynı grubun markası.Kardeşten de yakın.

peki teknik detayları hakkkında bilgin var mı ?
  • Bu araç Fiat Coupe Ferrarinin de bazı arabalarını tasarlayan pininfarina tarafından tasarlanmıştır. Bende bir tane var kullanıyorum hala malesef ikinci el piyasası berbat ama ömürlük alınabilecek bir araba bence bu fiyata bu kadar ilgi çeken 2. bir araç yoktur sanırım sokaktan geçerken bütün gözler arabaya dikiliyor. Bende 2000 motor 16v modeli var 139 hp ama bunun daha yüksek ve daha düşük beygirli modelleri var 2.0 litre 20v turbo lu modellerinde beygir 200 lere yaklaşıyor. Araba kesinlikle aile arabası olarak kullanılmıyor en fazla 3 kişi rahat biniyo arkada oturanda rahatsız oluyor. Benzini su gibi içiyor alet ama aracın sesi muhteşem kalkış muhteşem 1-2-3-4. viteslerde çok rahat gaz yiyor ibre 260 gösteriyo ama otobanda babam 235 yaptı aletle. Araç kısaca bastığında giden bir alet teknik verilere bakarsan 7.9 0-100 ama bizdeki 97 model ve fazla bakımlı değil 10 sn civarı 0-100 ü bide resmini koyayım bari bu kadar anlattım :D

• quote:

Orjinalden alıntı: Terrible

Bu araç Fiat Coupe Ferrarinin de bazı arabalarını tasarlayan pininfarina tarafından tasarlanmıştır. Bende bir tane var kullanıyorum hala malesef ikinci el piyasası berbat ama ömürlük alınabilecek bir araba bence bu fiyata bu kadar ilgi çeken 2. bir araç yoktur sanırım sokaktan geçerken bütün gözler arabaya dikiliyor. Bende 2000 motor 16v modeli var 139 hp ama bunun daha yüksek ve daha düşük beygirli modelleri var 2.0 litre 20v turbo lu modellerinde beygir 200 lere yaklaşıyor. Araba kesinlikle aile arabası olarak kullanılmıyor en fazla 3 kişi rahat biniyo arkada oturanda rahatsız oluyor. Benzini su gibi içiyor alet ama aracın sesi muhteşem kalkış muhteşem 1-2-3-4. viteslerde çok rahat gaz yiyor ibre 260 gösteriyo ama otobanda babam 235 yaptı aletle. Araç kısaca bastığında giden bir alet teknik verilere bakarsan 7.9 0-100 ama bizdeki 97 model ve fazla bakımlı değil 10 sn civarı 0-100 ü bide resmini koyayım bari bu kadar anlattım :D

verdiğin bilgiler için çok sağol bunun özellikle laciverti çok dehşet görünüyor

• quote:

Orjinalden alıntı: _codelinker_

ön farlar ferariyi anımsatıyor.
    fotoyu ben koyayım.

KARDEŞ BU ARABA FİAT COUPE BEN AYNISININ KIRMIZISINI TEKİRDAĞDA GÖRDÜM İÇİNİ İNCELEDİM FAKAT PEK BEYENMEDİM (ŞU ANKİ ZAMANA GÖRE , ÇIKTIĞI ZAMAN NASILDIR BİLMİYORUM..) ARABA SIRF HIZ İÇİN ELEKTRONİK DONANİMİ BENCE GÜZEL DEİL
  • bu araç berbat kardes görünüşüne aldanma arkadas 260 basıyo demiş ama zaten ibre 220 üstelik aracın elektronik donanımı berbat içi böyle olan arabanın motorunu siz tahmin edersiniz
  • Bir Fiat Coupe kullanıcısı olarak bende birşeyler yazayım, öncelikle arkadaşın yazdığı gibi hız göstergesi 220 falan değil :D 260 ama tabii bu gösterge turbo versiyonlarda hesaba katılarak bu şekilde ölçeklendirilmiş. 2.0 16V turbosuz bir Coupe 230'a kadar rahatlıkla çıkabiliyor.
    Motoru siz tahmin edin demiş arkadaş, bende tahmininize yardımcı olmak için bir kaç bilgi vereyim. Yıllarca Lancia Delta Integrale üzerinde hizmet vermiş ve Fiat-Lancia ralli takımına bi çok kez dünya şampiyonluğu kazandırmış bir motor kullanıyor.
    Günümüzde ikinci el piyasası çok farklılık gösteriyor, sonuçta artık yeni otomobiller değiller. Bu yüzden iyi bakılmış, orjinalliğini yitirmemiş bir araç için 30 milyar isteyende var. Bu çok özel otomobilleri sadece şeklini beğenip alıp bir süre bindikten sonra birşey anlamayıp elden ele dolaştıranlarda sağını solunu farını boyayanlarda var onlarda 8 milyara ellerinden çıkarabilirler.. Zaten altı üstü türkiyede 100 adet kadar var. Zamanında satılmamış olmasının nedeni ise yüksek fiyatı ve az sayıda ithal edilmiş olmasıdır. Bir otomobil dehası olan onna ustanın bu otomobiller hakkında yorumlarını merak eden mutlaka araştırsın..
    Dolayısıyla eğer bu otomobile bir aşk ile bağlı değilseniz almayın. İlgi sevgi bilgi gerektirir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cario -- 5 Ekim 2006; 16:28:23 >

• Bencede ilgili olanların binebileceği bir araç.ilk zamanlar çok şık duruyordu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cario

Bir Fiat Coupe kullanıcısı olarak bende birşeyler yazayım, öncelikle arkadaşın yazdığı gibi hız göstergesi 220 falan değil :D 260 ama tabii bu gösterge turbo versiyonlarda hesaba katılarak bu şekilde ölçeklendirilmiş. 2.0 16V turbosuz bir Coupe 230'a kadar rahatlıkla çıkabiliyor.
    Motoru siz tahmin edin demiş arkadaş, bende tahmininize yardımcı olmak için bir kaç bilgi vereyim. Yıllarca Lancia Delta Integrale üzerinde hizmet vermiş ve Fiat-Lancia ralli takımına bi çok kez dünya şampiyonluğu kazandırmış bir motor kullanıyor.
    Günümüzde ikinci el piyasası çok farklılık gösteriyor, sonuçta artık yeni otomobiller değiller. Bu yüzden iyi bakılmış, orjinalliğini yitirmemiş bir araç için 30 milyar isteyende var. Bu çok özel otomobilleri sadece şeklini beğenip alıp bir süre bindikten sonra birşey anlamayıp elden ele dolaştıranlarda sağını solunu farını boyayanlarda var onlarda 8 milyara ellerinden çıkarabilirler.. Zaten altı üstü türkiyede 100 adet kadar var. Zamanında satılmamış olmasının nedeni ise yüksek fiyatı ve az sayıda ithal edilmiş olmasıdır. Bir otomobil dehası olan onna ustanın bu otomobiller hakkında yorumlarını merak eden mutlaka araştırsın..
    Dolayısıyla eğer bu otomobile bir aşk ile bağlı değilseniz almayın. İlgi sevgi bilgi gerektirir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.