Şimdi Ara

Bu araç perte çıkmazsa binilir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
1.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 3 gün önce bi kaza yaptım. Araç takla attı.
    Bu araba perte çıkmayacak muhtemelen, sizce güvenilip binilir mi yetkili volkswagen servisinde kasko onarımından sonra ? Bu araç perte çıkmazsa binilir mi ?

• tamam hocam kazada takla attı arac ters kaldı anladım da otoparkta neden hala ters araç onu anlamadım
  • valla kardeş onu ben de anlamadım. çekiçi öyle çekmiş öyle indirmiş. ben ambulanstaydım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçmiş olsun aracın üstünü görmeden kimse birşey diyemez ama kesme tavan takılabiliyor her türlü tamir edilir (otoparka ters koyan adama öldüm )

ayrıca takla atıpta perte çıkmayan araç görmedim ben bence bastırın pert olması için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gazeteciya -- 20 Temmuz 2016; 12:03:03 >
  • Şimdi aradılar zaten eksper görünce demiş bu ne la düzeltin şunu. Zaten görünce de moralim bozuldu servisin hasarlı araç otoparkında 200 arabanın 199u düz bizim garibanın bi taraf havada sadece

• Hangi işgüzar kazalı bir aracı otoparka ters park eder.Kurtarma işini bile doğru yapamayıp kafasına göre araç çekenler sokaklarda terör estiriyor maalesef.
  • çekicisi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aracım perte çıkar mı
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çok geçmiş olsun. İstemsiz bir şekilde güldüm. Çekicinin yaptığı tam bir "öküzlük"
  • Yeni fotolar beyler düz çevrildi artık arabacığım :) Bu araç perte çıkmazsa binilir mi ?

• Nasıl becerdin bunu makasmı atıyordun

• Çok geçmiş olsun hocam, airbagler patlamamış fakat direkler sağlam bükülmüş. Pert olma ihtimali az gibi. Ben kendim pert hele hele sütunlardan hasar almış araba almazdım işin gerçeği.
  • geçmiş olsun aracınız %99,9 pert.
  • Araç %99 pert.Airbagler açılmamış falan denmiş ama orta konsoldaki tuşlara zarar gelmiş.O parçalar airbaglerden bile pahalı.Bu arada o rcd510'u otoparkta sağlam bırakmazlar haberin olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ruling_S -- 20 Temmuz 2016; 20:35:48 >
  • Hemşerim makas atmamayı öğrenmişsindir artık.
  • Ünal turan alır bunu iki süsler satar
  • Tavan gitmiş. Sütunlarda hasar var. Arka aks kırık. Baya kaporta hasarı avr. Araba %100 pert.
  • Arabanın rayiç bedeli ne kadar?

Onarım tutarının rayiç bedelinin %60'ını geçmesi lazım pert olarak değerlendirilmesi için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IslakFasulye

Hemşerim makas atmamayı öğrenmişsindir artık.

Kendi şeridimden giderken metro turizm otobüsünün sağa kırması, benim şoför kapısının arkasından vurup yoldan atmasıyla böyle oldu. Scirocco yu gören kesin bu suçludur diyor ama öyle değil.

• Öncelikle geçmiş olsun. Sabah sabah çok güldüm. Çeken arkadaş hangi kafayı yaşıyordu acaba. Adam aldığı gibi bırakmış aracı ya.
  • Evet Trabzonluyum kardeş ama çekici Trabzonlu değildi
    Otobüsün tam fotoğrafını da aldım evet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackhawk6161 -- 21 Temmuz 2016; 17:30:07 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.