Şimdi Ara

Bu aracı kim alır(Leon Fr) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
2
Favori
1.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  •  Bu aracı kim alır(Leon Fr)
    15 bine bırakırsa 2.araç olarak şehir içinde gezme amaçlı alabilirim
  • bu araç kaza yapmamış olsa bile almam çünkü Seat almam Seat alınır mı ya
  • Seat bu arabayı toplayan ustayı bulsun ve acilen Türkiye servisler müdürlüğünün başına getirsin, adam sanatçı yemin ediyorum ver baştan araba yapsın
  • Adam arabayi yoktan var etmiş helal olsun bu arabanin trafikte dolaşmasi resmen tehdit unsuru .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BirDHayranı

Bu aracı kim alır(Leon Fr)
    15 bine bırakırsa 2.araç olarak şehir içinde gezme amaçlı alabilirim

Bu arabayi tamir eden usta kor oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Almam bu ne lan?
    Araçta ne direkler kalmış ne tavan?Hadi güzel toplandılar diyelim bu aracın 2. bir kazada geliceği durum beni ürktüyor.
    52 bini buna vericeğime giderim daha güzel arabalar en azından sağlam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TherafluForte

quote:

Orijinalden alıntı: pokezoom

quote:

Orijinalden alıntı: TherafluForte

Hızı ve neye vurduğu da önemli. Dorse altına girmiş izlenimi oluştu bende. Yeterli bir süratle korumasız dorseye vuran Bentley bile bu hale gelir. Tek fotodan genel bir yorum çıkarmak zor.
    Edit: Yanlış anlamışım da silmeyecem mesajı o kadar uğraştım

Böyle konu hakkında bilgisi olmayanların alakasiz ve bilgisiz yorum yapması insanı bu forumdan sogutuyor. Milletimiz en ufak bi konuyu okumaktan aciz.

Ben yazdıktan sonra konu sahibi detaylıca editledi. Artist. Sen kimsin? Düşün milletin yakasından. Zihniyetine bak yazdığımdan dolayı millete laf atıyorsun yani napsam bilemedim. Bu yazdığına güleyim mi yoksa benimle aynı oksijeni yakıp vatanımda gereksiz durduğuna mı üzüleyim?

Yaptığın yorumdan gereksizin kimin olduğu belli

• Oha. Nasıl toplamışlar bunu.
  • tuvnera 15 bine alır bunu

http://forum.donanimhaber.com/m_109591323/f_//tm.htm#109591323 banı açılmış haberim yoktu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jimhendrix -- 25 Eylül 2015; 20:57:55 >
  • BÖyle ağır yorumlar yapmayın biz de alabiliriz, anlamadan satarlar basireti bağlanır insanın belli olmaz.

Veya tanıdığın biri alır, sen de ondan temiz diye alırsın sormazsın bile çünkü adama güvenmişsindir, büyük konuşmaqyın hakaret de etmeyim
  • kartalus kullanıcısına yanıt
    Başka kazalı ama tavanı saglam leonun tavanını direklerden kesip buna kaynatmışlar.

• şasisinde birşey yokmuş adam demiş zaten üstten darbe almış motorun komple parçalanacağını sanmıyorum şasisinde birşey yoksa kullanılır ama o fiyata alınırmı alınmaz
  • A ve B sütunu diye bir şey kalmamış arabada. Nereye "şaside hasar yok" ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DJYALNIZLIK

şasisinde birşey yokmuş adam demiş zaten üstten darbe almış motorun komple parçalanacağını sanmıyorum şasisinde birşey yoksa kullanılır ama o fiyata alınırmı alınmaz

arabanın kıblesi şaşmış hocam şakamı yapıyosun bildiğin pert ötesi hurda araç. güvenip içine binilirmi heryeri sıfırdan kaynaklanmış toplamak için

Bu aracı kim alır(Leon Fr)
  • Bu arabayı alan gitsin kendini denize atsın.

• Bence alınır güzelce binilir ama bu fiyata değil.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.