Şimdi Ara

Bu aracı kim alır(Leon Fr) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
57
Cevap
2
Favori
1.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çıtır hasarlı yazaymış bari. Üç parça boya ne yahu. Tamamen algı yönetimi. Etikete 9.99 yazmak gibi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkan3156 -- 25 Eylül 2015; 9:01:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çıtır hasarlı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _MaxPayne_

Ben almam.
    Alana da Allah akıl fikir versin.
    Toplayana da helal olsun.

Merhaba.
    Geçmişinden dolayı ön yargı oluşmasa birçoğu alırdı.

• Birak almayi o arabayla bakkala gitmem.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mytohology

quote:

Orijinalden alıntı: _MaxPayne_

Ben almam.
    Alana da Allah akıl fikir versin.
    Toplayana da helal olsun.

Merhaba.
    Geçmişinden dolayı ön yargı oluşmasa birçoğu alırdı.

anlaşılır hocam. fiyatı da çok yüksek.
  • Aynen çevreyi koruma adına plastik kağıt şişe dönüşümünün dünya sonuncusuyuz ama araba toplayıp dönüştürmede birinciyiz

• Beyin bedava

• quote:

Orijinalden alıntı: cbascan

Birak almayi o arabayla bakkala gitmem.

Benden önce davranmışsın hocam :) bu aracı almayı ya da kullanmayı geçtim içine dahi oturmam. Bir de 52 bin fiyat cekmis.

• 3 parça boyalı lafı artık türk otomobil tarihine geçmeli,istisnasız her ilanın altında bu yazıyor 1 değil 2 değil 5 değil her seferinde 3

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu fiyata alan adam olursa gelsin bir çay ısmarlicam

• Yazik gunah bu milleti goz gore gore enayi yerine koymaktir pert arabayi 52 bin veren acik soyluyorm salaktir ya parasi coktur ya hic dayak yememistir 0 araba alirsin o paraya en azindan dersinki ulan posetlerini ben soktum 0 kokusunu ben tattim ama giderde boyle araclara bu parayi veren yasamasin bence nasil bir ulkeyiz anlamiyorum ama bu millet degilmi 97 efsane kasa yeaaa diye corollaya 25 tl fiyat ceken zihniyet ulan arabanin saci paslanmis klimayi gectim kapi gergileri annanemin takma disleri gibi olmus 200.000km yi devirmis alirsan beni salaksn diye bagiriyo neyse uzatmicam cok sinirleniyorm

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler bir de şöyle düşünün;

Satıcının dürüstlüğü takdire şayan.

Yani 3 parça boya pek olmamış evet ama, adam aracın geçmişini sorgulama fırsatı vermiş. Benim zamanında kaziklandigim perttende dönme park halindeyken çarpılmıştı, eski plakasını bulup Google dan bakınca ters yöne girmiş ambulansa kafadan girmiş olduğunu öğrendim.

• Google'a 16 MBF 83 yazınca kazalı resim falan çıkmadı.

• kim topladıysa iyi toplamış aracı
  • Maşallah o nasıl bir toplama öyle

• quote:

Orijinalden alıntı: pokezoom

quote:

Orijinalden alıntı: TherafluForte

Hızı ve neye vurduğu da önemli. Dorse altına girmiş izlenimi oluştu bende. Yeterli bir süratle korumasız dorseye vuran Bentley bile bu hale gelir. Tek fotodan genel bir yorum çıkarmak zor.
    Edit: Yanlış anlamışım da silmeyecem mesajı o kadar uğraştım

Böyle konu hakkında bilgisi olmayanların alakasiz ve bilgisiz yorum yapması insanı bu forumdan sogutuyor. Milletimiz en ufak bi konuyu okumaktan aciz.

Ben yazdıktan sonra konu sahibi detaylıca editledi. Artist. Sen kimsin? Düşün milletin yakasından. Zihniyetine bak yazdığımdan dolayı millete laf atıyorsun yani napsam bilemedim. Bu yazdığına güleyim mi yoksa benimle aynı oksijeni yakıp vatanımda gereksiz durduğuna mı üzüleyim?

• Bana sorarsanız başka kazalı ama tavanı saglam bir leonu direklerle birlikte kesip bu araca kaynatmışlar başka türlü çok zor kimse uğraşmaz bunla.

• Toplayana helal olsun da 52 bin nedir
  • Arkadaslar adama mesaj attim sahibinden uzerinden. Verdigi cevap aynen şu:" Evet 3 parça boya var haberde doğru o gördüğün araç bu araca sökme hatasız parçalar takıldı aracın onarılmış resimleride mevcuttur."

• quote:

Orijinalden alıntı: DUSTER04

Arkadaslar adama mesaj attim sahibinden uzerinden. Verdigi cevap aynen şu:" Evet 3 parça boya var haberde doğru o gördüğün araç bu araca sökme hatasız parçalar takıldı aracın onarılmış resimleride mevcuttur."

E peki o tavani nasil duzeltmisler ki? Arabada bi tek bagaj kapagi saglam kalmis,disindan ziyade ic mekan+motor ortada yok resmen.Bu araba bedava verseler alinmaz.Toplayan cok iyi toplamis ama.

Ugrastiginiz icin sagolun bu arada.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.