Şimdi Ara

Bu aracin sahibini bulmam gerek Allah Rizasi Icin (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bunlarla uğraşacak vaktin varsa hayatında gerçekten herşey yolunda demektir. Senin adına sevindim. Bunları böyle şeyler için riske atma. Boş işler
  • Bildigım birsey varsa bu tür yaratiklar laftan insanliktan kesinlikle anlamaz.Bugün nevşehirdeydim bir sürü almanci tabir edilen yabanci plakali öküzle yolda karsilastim hepsinin altinda lüks araclar var agızda sigara günes gözlügü ve elin biri camdan disarda sarkik duruyor.Abartmiyorum tüm trafik kurallarini çigniyorlar bir tanesi elinde sigara serit ihlali yapmis bana carpacak, abartmiyorum 20_30 ile gidiyorum üzerime geliyor selektör caktim birde onun bunun cocugu laf atiyor yanimdan gecerken sanki ben üzerine sürüyorum adinin..Adam aractan inse saldiracak bize ailem var yanimda bu yaratiklar inanin laftan sözden anlamaz kendinizi üzersiniz belalirini bulsunlar ins deyip gecin...Birde bunlara bu rahatligi verenler ins belasini bulsunlar yazik emeklerimize...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drmelihx -- 8 Ağustos 2016; 5:31:36 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Polis hiçbirsey yapmaz o an ya sıkıştıracaksın basacaksin küfüru yada unutacaksin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Bu aracin sahibini bulmam gerek Allah Rizasi Icin
  • Araç kamerası varsa emniyetin ihbar sistemini kullanın şansa ceza yerse ne güzel, onun dışında it kopukla uğraştığına değmez
  • yahu yurdum polisi arka sokaklardaki araçları çekiciye yükleyip 200 liranızı almak varken hiç böyle önemsiz olaylarla uğraşır mı sanıyorsunuz.
    bu nedendir ki tüm köprü altlarında polis aracı asıl trafiğin yaşandığı köprü girişinde değil çıkışında durarak çay çorba içer.
    adam kalkıp 09-15 gibi zaten son derece uzun olan mesaisini sizin sorunlarınızla mi harcasın.
  • drmelihx D kullanıcısına yanıt
    Almanyada yapsalar totolarından kan alırlar ama burası muz cumhuriyeti işte

• Burada yazılanların dışında cidden zeka parıltısı içeren bir yönteminiz varsa yazın bizde yapalım. Yok telefonla arayıp bıdı bıdı yaptıysanız boşuna

• Bunu buldun diyelim, haddini de bildirdin. 1 hafta sonra gene böyle bir tipe denk gelmeyeceğin ne malum? Trafik barzo dolu. Ömrün barzolarla uğraşmakla geçer yok yere başın derde girer. Salla gitsin.
  • o an plakayı 155e verip,'hayatıma kast etti' deseydiniz,birşeyler yapılırdı.

HADİSTE 'din,güzel ahlaktır'buyuruluyor.

Atatürk'ün sözlerindeki ahlak vurgusu da bu tür olayların sebebini açıklar.

Türkiye'de ,çocuk sahibi olmanın ,toplumun bir kısmı tarafından sadece 'peydahlama' olarak görülmesi ; bu tür insansı yaratıkların
    topluma zarar vermesine sebep oluyor.

o kişiyi arasan cevap belli.

artık ypacak birşey yok. Belasını bulacağı bir yer kesin vardır.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.