Şimdi Ara

bu aracların otomatıklerı nasıldır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu ıkı aracı dusunuyorum karar veremedım16 000 tl param var kıyasama yaparmısınız bırde otomatık vıtes yapıları nasıldır, 3-4 cesıtotomatık vıtes donanımı var sanırım bunlar hangısıne gırmekte bırde bır arkadas colt tavsıye ettı ona ne dersınz

http://www.sahibinden.c...-temiz-103876619/detay/

http://www.sahibinden.c...k-siyah-124396747/detay

• İlanlar açılmıyor.

• Palio, düşündüğünüz araçlar içerisinde otomatik vitesi en iyi olan arabadır, fakat aracın geri kalanı kötüdür. Clio araç olarak iyidir, otomatik olarak kötüdür. Bence Hyundai getzlere de bakın, otomatiği sorunsuz, parçası ucuz ve oldukça da rahat bir arabadır.
  • Konuyu otomobil genel'e açarsanız daha fazla kişi görüp yardımcı olabilir.

Ben bu araçların ikisininde o parayı edeceklerini düşünmüyorum. Otomatik golf4, focus1, astraG falan bakabilirsiniz.
  • İlandaki clionun kaput ve tavan karbon kaplanmış, boyada sıkıntı olabilir.

Gelelim otm vites konusuna,

Paliolarda yarı otomatik vites vardır, bu sistemlerde vites geçişleri hissedilir ve balata değişim masrafları vardır.
    Yokuş kalkış desteği olmadığı için yokuşta geri kaydırırlar, tek avantajlı oldukları nokta tam otomatiklere göre daha az yakıt tüketirler.

Clioda tam otomatik 4 ileri şanzıman vardır.Balata değişim masrafı yoktur, vites geçişleri çok hissedilmez, geri kaydırmaz, şanzımanın yağı 90 bin km de değişirse ve düzgün kullanılırsa çok sıkıntı çıkarmaz.Tek dezavantajı yüksek yakıt tüketimidir.

Ben 2001 Clio 1.4 16V BVA (otm) aracı nisanda 16'ya aldım.
    değişen yok 2 parça boya var, km orj. 95000 km
    Şanzıman yağını, trigerini değiştirdim, yağını tuzunu değiştirip ve LPG taktırdım kullanıyorum.
    98 Ps, 2 hava yastığı, ABS, Klima, Yol bilgisayarı
    Tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glock35 -- 23 Mayıs 2013; 16:43:57 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.