Şimdi Ara

BU ARAÇTAN ÇOK KULLANAN VAR BİR FAN-CLUP AÇALIM DEDİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar ACCENT DEN BAHSEDİYORUM bir fun-clup kuralım burada problemlerimizi sorularımızı merak ettiklerimizi soralım

benim birkaç sorum olacak

bu arabanın iç yalıtımı sizce nasıl
    sağlamlık yönünden euroNCAP testinden beş yıldız almış diyorlar doğrumudur
    yol tutuşu bana güven vermiyor sizce ne durumda

BU SORULAR ACCENT ADMİRE İÇİN SORULMUŞTUR DİĞER ACCENT KULLANICILARIDA BURAYA MODELİNİ YAZARAK SORULARINI SORSUNLAR

HADİ ACCENT KULLANICILARI FUN-CLUB ACCENT

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baroo 35 -- 1 Eylül 2006; 1:50:40 >

• accent 5 yıldız alması imkansız.yeni ERA lar teste girdimi bilmiyorum.ama accent güzel bir araç.benim 99 model bi accentim vardı.çok güzel araçtı.arızada yapmıyor.zaten öyle karmaşık bir yapısıda yok.
  • hayırlı olsun ama pek üye yok galiba şimdilik
  • ben warım bende 1999 accent gls war
  • benimde vardı hemen sattım şimdi 2004 passatım var çok memnunum ayrıca accent hayatta 5 yıldız alamaz 3 yıldız aysa yine iyi şimdi o arabalar doğan şahin yerine alınıyor teste alsalar o arabayı dua etsin hyundai firması
  • bakın arkadaslar accent 5 yıldız alması zaten imkansız da nhtsa testlerin de 4 yıldız diye geciyo fakat benim gonlum bundan hiçte tatminkar degil yinede araba diger rakipleri kadar iyi olmasa bile iyi araba denebilir...
  • tekrardan meraba accent admire nhtsa testlerinde 4 yıldız aldı demiştim ama nhtsa, ncap kadar sert test olmadıgı için ncapa girse kesinlikle 3 yıldız ve aşagısında alırdı zaten 98 modeli euro ncap testinde 1 yıldız aldı bunu da hatırlatmakta fayda var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.