Şimdi Ara

Bu aralar oynanacak PSP oyunu (Lütfen mesajımı okuyun) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: MirabLe

dediğin gibi bir oyun arıyorum bende.
    Warriors Of The Lost Empire diye bir oyun indiriyorum inşallah güzel bir oyundur.

Warriors Of The Lost Empire rezil bişey çıktı. 1,6 GB boşuna indirdim.
  • büyük ihitmal oynamışsındır ama ben yinede sormak istiyorum F.F : crisis core oynamadı isen oyna derim
  • quote:

Orjinalden alıntı: ismetdai

dostum gta vcs lcs vakit kaybı olarak görüyosan bu alet belli ki sana göre değil başka birşeye yönlendir kendini kasma boşuna...

• quote:

dostum gta vcs lcs vakit kaybı olarak görüyosan bu alet belli ki sana göre değil başka birşeye yönlendir kendini kasma boşuna...

• quote:

ahahahah
  • eski oyun önermeyim demişsin ama bence senin "zuma"' n gelmiş...

zuma çok sağlam oyundur tawsiye ederim... kesin oymamışsındır ama olsun yine oyna güzel wakit geçir :D
  • vallaha oyun yok abi malesef bende gow tekrar yukledim normalde bitirmistim hard i bitirdim simdi god u bitirmeye calisiyorum sonra easy i bitiricem :D arada cikarsa oyun iyi olur araba yarisi olarakta fallout oynuyorum az cok bide psp alma nedenim tekken eski oyunlar ama yinede oynatiyor adami :D
  • babalar bu kadar oyunu oynadiniz yani haa...
    walla zman nasil buluyonuz
  • Prince of Persia Rival Sword derim başka birşey demem
  • quote:

Orjinalden alıntı: Permanent.

Prince of Persia Rival Sword derim başka birşey demem

Oyun biraz kasıyor. Özellikle başlarki bölümlerin birinde direğe tırmanıyoruz ya o sahneler psp yi zorluyor fps yerlerde geziyor. Bende sildim bu yüzden.
  • Vallahi ben setup ayarlarından işmecinin hızını arttırmıştım fazla şarj yiyor ama hiç takılmıyor.Bence tekrar yükleyin kesinlikle oynamanız gereken bir oyun özellikle POP seviyosanız
  • Hocam platform oyunlarını seviyorsan kesinlikle DAXTER'i denemeliisin. Bu aletin bence en eğlenceli oyunlarından biri... Hatta en iyi oyunları içindedir..

Kesinlikle denemeni tavsiye ederim.

Edit: Mesajda eski oyunları önermeyin demişsin görmemişim ama yine de diğer arkadaşlar içinde olsa önerim geçerlidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sedatss -- 8 Şubat 2009; 16:02:52 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.