Şimdi Ara

Bu aralar oynanacak PSP oyunu (Lütfen mesajımı okuyun)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son indirdiğim oyun Patapon 2 idi. Yani Patapon 2 den önce çıkan her oyunu oynadım. Lütfen eski oyunları önermeyin. Oynadığım tüm oyunları yazmam zor olur...

Bu aralar PSP mi elimde tutturacak bir oyun arıyorum. Pes,Fıfa,Nba serisi filan hepsini oynadım. Locoroco,Patapon,Gow filan her şeyini oynadım. Son 1-2 aydır PSP ve bu bölümden uzağım.Acaba ne önerirsiniz ?

• malesef ondan sonra oyun çıkmadı doru düzgün

resistance 2 demo var dene istersen.
  • F1 Grand Prix 2005 (2005 ama süper), 300 Spartalı zor bir oyun, Call of Duty Roads to Victory oynanışı zor biraz ama iyidir.Bunları tavsiye ederim F1 favorimdir.
  • Aslında patapon 2 den önce önereceğim çok oyun var ama madem patapon 2 den sonra demişsin Star Ocean Second Evolution'u ben şahsen sevdim ağır bir rpg olsada :P vede Dissidia Final Fantasy (jp) zaten patapon 2 den sonra pek bir oyun cıkmadı japon oyunları hariç ama dersenki ondan önce sağlam oyunlar hangileri (Virtua Tennis 3, Battlefront 2 ( değil 2 ) Prince of persia serisi .Star wars force unleashed.Crash tag team ve diğer serileri , naruto ultimade heroes 2, flatout,Manhunt 2 , Silent hill , Metal Gear Solid Portable OPS ( birde PLUS var ama hikayeyi pek bilmiyorsan ağır gelir.ve en iyisi Syphon Filter: Logan's Shadow (Gow ile yarısacak düzeyde ) The Warriors , ''NBA Street Showdown'' , Dead To Rights Reckoning ,Untold Legends,Tekken: Dark Resurrection,Killzone Liberation ,Gripshift,Def Jam Fight for NY: The Takeover vs vs....) Derdim ama madem istemiyorsun demiyorum :) En basta dediğim gibi o 2 en fazla 4 adam gibi oyun dısında patapon 2 den sonra bişi cıkmadı ....

Bu arada yazdığım diğer oyunlar arkadasların işlerine yarar umarım hepsi güzel oyunlardır özellikle ''Syphon Filter: Logan's Shadow '' Gow grafikleri kadar şok yaratmıstı bana ...

• Teşekkürler. Az önce Resistance Demo indi. Bitirdim demoyu gerçekten güzel oyun yapmışlar. Aynı PS3 versiyonunun TPS hali.. :)

Öneriler için sağolun. PSP aldığımdan beri TEKKEN DARK ... UMD si duruyor. Onu bitirmeye çalışmalıyım :)

not: BU arada Tekken de seçebileceğim en güçlü karakter hangisidir ? Yani öyle bir karakter seçeyim ki hikaye modunu bitireyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Awesome -- 31 Ocak 2009; 21:08:01 >
  • Bleach animesini seviyosan. Bleach: Heat the soul serisini oyna derim. Animeye göre gidiyor oyun fakat biraz geride. Örneğin Heat the soul 5 de en son story mod da Grimmjow'un salınmış haliyle dövüşüyorsun. Bi çok modu var. Ayrı Espada lar, kaptanlar, teğmenler'ide seçebiliyorsun gerçekten güzel oyun ben 6 yı bekliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mikami Teru

Bleach animesini seviyosan. Bleach: Heat the soul serisini oyna derim. Animeye göre gidiyor oyun fakat biraz geride. Örneğin Heat the soul 5 de en son story mod da Grimmjow'un salınmış haliyle dövüşüyorsun. Bi çok modu var. Ayrı Espada lar, kaptanlar, teğmenler'ide seçebiliyorsun gerçekten güzel oyun ben 6 yı bekliyorum

Oha! Saçmalama ! Öyle bir oyun mu var? Hemen saldırmalıyım o zaman Çok çok çok sağol dostum. Bunu yeni öğrendim

• quote:

Orjinalden alıntı: ChnGT/GTS

quote:

Bleach animesini seviyosan. Bleach: Heat the soul serisini oyna derim. Animeye göre gidiyor oyun fakat biraz geride. Örneğin Heat the soul 5 de en son story mod da Grimmjow'un salınmış haliyle dövüşüyorsun. Bi çok modu var. Ayrı Espada lar, kaptanlar, teğmenler'ide seçebiliyorsun gerçekten güzel oyun ben 6 yı bekliyorum

Oha! Saçmalama ! Öyle bir oyun mu var? Hemen saldırmalıyım o zaman Çok çok çok sağol dostum. Bunu yeni öğrendim

Bol Getsuga Tenshou'lu günler

Edit : Yazmayı unuttum Vaizard'lardan 2 tanesi var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batman -- 31 Ocak 2009; 15:04:30 >

• 4 ü indirip oynadım. Çok güzel ama hareketler filan kısıtlı. Bi yerden sonra aynı haraketler bayıyor. Birde Hollow maskesini maksimum 1-2 sn tutabiliyorum sonra çıkartıyorlar ?
  • ozamaann film ydaa muyzik dinleeee ne desin arkıler daha
  • quote:

4 ü indirip oynadım. Çok güzel ama hareketler filan kısıtlı. Bi yerden sonra aynı haraketler bayıyor. Birde Hollow maskesini maksimum 1-2 sn tutabiliyorum sonra çıkartıyorlar ?

Reiatsu topla biraz. Topladığın reiatsular bitene kadar takabiliyor. Ayrıca 1 - 2 - 3 - 4 - 5 diye gidersen daha çok zevk alacağından eminim. Story mod gerçekten eğlenceli.
  • quote:

quote:

4 ü indirip oynadım. Çok güzel ama hareketler filan kısıtlı. Bi yerden sonra aynı haraketler bayıyor. Birde Hollow maskesini maksimum 1-2 sn tutabiliyorum sonra çıkartıyorlar ?

Reiatsu topla biraz. Topladığın reiatsular bitene kadar takabiliyor. Ayrıca 1 - 2 - 3 - 4 - 5 diye gidersen daha çok zevk alacağından eminim. Story mod gerçekten eğlenceli.

1-2-3 filan sıkar diye oynamadım.Ayrıca torrent kullandığım için 0 seedle indirmek zor olur animede 180-190 . bölümlere gelince 5 i indircem. :)

Bu arada sağol, espadalar yanlız elleriyle dövüşüyor. Çok sinirimi bozdular.

• Oynamadıysan GTa Liberty city yada Vice City Stories i oynamanı öneririm.Vice city hakikatten çok uzun baya oldu oynayalı henüz %50 sindeyim.
    Ayrıca FreeRuner da güzel oyundur önerebilirim.Yada n+plus küçük oyundur ama fena sarar
  • dediğin gibi bir oyun arıyorum bende.
    Warriors Of The Lost Empire diye bir oyun indiriyorum inşallah güzel bir oyundur.
  • puzzle quest oynayın, bende bağımlılık yaptı
  • Tekken, Killzone Liberation(Online Çok Zevkli), Call of Duty: Road To Victory, Medal Of Honor: Heroes 2, GTA: Vice City Stories & Liberty City Stories, Burnout Serisi..

Önerebileceğim güzel oyunlar bunlar. Kolay Gelsin..
  • quote:

Orjinalden alıntı: snake_10

Oynamadıysan GTa Liberty city yada Vice City Stories i oynamanı öneririm.Vice city hakikatten çok uzun baya oldu oynayalı henüz %50 sindeyim.
    Ayrıca FreeRuner da güzel oyundur önerebilirim.Yada n+plus küçük oyundur ama fena sarar

Katılıyorum Pspde Gtalar Güzel Ayrıca Warriors Orchi Dyie Bir Oyun Var Yeni Başladım Hoşuma Gitti
  • film izle yada müzik dinle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swat882 -- 2 Şubat 2009; 14:05:38 >
  • @snake_10

Oynadım ve beğenmeyip sildim. Vakit kaybıydı sadece GTA VC, LC...

@ __gsliyiz__

Çok zeki bir arkadaşa benziyorsun sağol valla akıl edememiştim.

@cemsnt

Hepsini oynadm zaten, çoğunuda ilk dakikada sildim.

@swat882

Sağol fakat oynıcak oyun arıyordum. Müzik dinlemeyi rutin olarak yapmam pek. Ara sıra. Bazen hiç.

1-2 kere film izledim o da Naruto animesinin filmleriydi. Altyazı gömüp, videoyu MP4 yapmam filmin süresinden uzun sürüyor... Ps3 veya PC varken müzik ya da Film için PSP le uğraşmam bile.

@
  • dostum gta vcs lcs vakit kaybı olarak görüyosan bu alet belli ki sana göre değil başka birşeye yönlendir kendini kasma boşuna...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.