Bu arkadaş dolandırıcı mı?
-
-
Hangi cümlesi dolandırıcı gibi geldi, eksik resim atmış olabilir misiniz?
Görüşmeye mutlaka bir kişi ile gidin.
-
Tamamı ile böyle de adam hiç bir şeye tamam demeden bir şey merak etmeden buluşalım dedi bıçaklayıp kaçmasin?
Numara istediği an işkillendim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diamonddogs -- 24 Aralık 2023; 8:47:30 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Piyasasını bilmiyorum, fiyatı belki biraz uygun tutmuş olabilir misiniz?
-
Kalabalık avm tarzı bir yerde buluşun parayı görmeden telefonu eline verme
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Millet 10 11 koymuş da 10 11 olamaz bu telefon
Konuşmanın devamı
Gece kulübü işletiyorum 21:30 da görüşe bilir miyiz falan filan dedi engeli bastım ısrarla telefon numaramı istiyor ciddi alıcıysan niye telefon numarası istiyorsun??
Ya bende direkt telefon numarası istiyorum ve veriyorum bence bunda bir sorun yok keşke daha erken bir saat ve mekan söyleseydin
Hocam niye telefon numarası istenir ya da verilir ki saçma letgodan konuş işte bir de inanır mısın hiç ciddi alıcı gibi gelmedi bilmiyorum onu hissetmedim daha erken saat söyledim gelemem dedi en sonda "numaranı atar mısın kardeşim"dedi engeli bastım
Konuşup anlatmak için birde yeri belirlemek için whatsapptan konum faln göstermek için ama saat konusunda ısrarcı davrandıysa iyi yapmışsınız
illaha akşam olsun ben sabahları yatıyorum falan dedi yeri belirlemiştik taksim diye de akşam geleyim de beni bir tek bunlar akıllı
Kardeş yanlış anlama ama bu kadar meblağ için telefon numarası istenir hem senin açından telefon numarası almak daha mantıklı.
Düşünsene telefon almak istiyorsun konuşuyorsun telefon numarasını istiyorsun sonra adam seni engelliyor :D
Adamın buluşmak istemesinin sebebi telefonu elinde görmek istiyor.
Bu adam olayı bana anlatsa senin için kapora dolandırıcılığı falan derdim heralde.
-
Konuşmanın devamını başlığa ekliyeyim sonra karar ver
Letgo çöplük. Ne alıcı var ne satıcı. Boş muhabbet ve zaman kaybı.
-
kardeş sıkıntılı mısın ya :D adam sadece telefon numaranı istemiş nesinden korktun bu kadar anlamadım 17 yaşında falan mısın
-
telefon numarası istemiş belki whatsapp konum falan atacak, belki malını alacağı adamın sesini duymak istiyor, belki pazarlık yapacak numara istemekte bir şey yok. sen daha çok dolandırıcı gibi gözüktün :D
-
Hocam biraz abartmamış mısın? buluşup bir şey alacağın birinin tabii numarasını isterim karşıma ne çıkacağı belli değil, ne yapsın adam sesini bile duymadığı biriyle buluşmaya mı gitsin? sonuçta bir telefon teslim alacağım öyle kıytırık bir şey de değil, ki bıçaklayıp kaçmak falan yazmışsın, birini bıçaklayıp kaçacak kadar gözü dönmüş biri çoktan belasını bulmuş olurdu letgodan adam arayana kadar, ki bak bu ihtimalde bile kalabalık bir yerde ya da bir arkadaşınla birlikte buluşabilirdin
-
Agalar/abiler bu adam buluşmak için Üsküdar belirledik gelmedi telefonuma dönmedi 2 hafta sonra letgodan tekrar tel no verir misin diye mesaj attı demek ki güvenmemek gerekiyor haberiniz olsun bu şahıslar telefon numarası da yayıyor telefonuma 3-4 kere tanımadığım insan aradı hala ariyorlar engelle engelle bitmiyor
Ver olm numarani. Bisey olmaz ondan. Telefon vermedigin icin ciddi alici degilsin diye dusunmustur.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X