Bildirim
Bu ayakkabıyı nerden bulabilirim ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
acele etme limango markafoni trendyol satıyor ara sıra hemen her adidas dükkanında var sadece az bekle -
quote:
Orijinalden alıntı: Gabriel+
acele etme limango markafoni trendyol satıyor ara sıra hemen her adidas dükkanında var sadece az bekle
Bu ayakkabıyı arıyorum hocam -
Bende var memnun değilim -
quote:
Orijinalden alıntı: wto
quote:
acele etme limango markafoni trendyol satıyor ara sıra hemen her adidas dükkanında var sadece az bekle
Bu ayakkabıyı arıyorum hocam
evet aynısı zeitfrei belki renk farklı olur kardeşime aldım bi tane ordan biliyorum -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: wto
quote:
Bu ayakkabıyı arıyorum hocam
evet aynısı zeitfrei belki renk farklı olur kardeşime aldım bi tane ordan biliyorum
İndirimden dolayı mı beklemem gerek ? -
Armada ya da Ankamall'daki Adidas'da var bu ayakkabı. 2 gün önce baktım... Hangisiydi net olarak hatırlamıyorum ama -
fiyat nedir ? -
Nette 4 yerde buldum 2 yerde 130 2 yerde de 160 lira. Site güvenirliğine göre karar verip birinden alıcam. Dileyen olursa linkleri koyarım. -
izmir caddesine git 145tl dalkılıçsporda var ama güzel değil
http://www.dalkilicspor.com/Barut-rengi-Adidas-G50378-ZEITFREI-ADIG50378E10B88-ZEITFREI-Training-Erkek-Ayakkabi-Spor-Ayakkabi.556.html
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X