Şimdi Ara

Bu ayarlar nasıl olmalı? (Canon)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikli amacı uçak gibi hareketli ve uzaktaki nesneleri çekmek olanlar bu ayarları nasıl ayarlamalı? Kumlanma giderme RAW'a müdahale eder mi? Siz nasık kullanıyorsunuz?

Yüksek Iso Hızı Kumlanma Giderme ve Liveview AF ayarı ( Flexizone vs)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DoktorPilot -- 30 Ocak 2016; 17:36:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Belirtmeyi unuttum: RAW çekiyorum ve Lightroom'da düzenliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: DoktorPilot

Öncelikli amacı uçak gibi hareketli ve uzaktaki nesneleri çekmek olanlar bu ayarları nasıl ayarlamalı? Kumlanma giderme RAW'a müdahale eder mi?

Öncelikle zahmet olmaz ise mesajınızdaki fotoğraflardaki kodlardan [simage][/simage] yazanları [simage][/simage] olarak değiştirebilir misiniz ?

Raw'a müdahale etmez. Edecek olsa Raw'ın anlamı olmaz zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiddi -- 30 Ocak 2016; 17:28:41 >

• jiddi kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, raw için seçilebilir olması kuşkulandırdı.Hemen simage yapıyorum.

• Merhabalar

Yeni başlayan biriyseniz , makinanızı ENG kullanmanızda yarar vardır.

ENG olarak daha fazla döküman bulabilirsiniz.

http://www.dummies.com/how-to/content/shooting-photos-in-sports-mode-with-a-canon-eos-re.html

Yukarıdaki link işinize yarayacaktır.

Kısacası açıklamak gerekirse, sürekli çekime alınmalı + AF tipi / AI SERVO olmalı + Ayrıca yüksek enstantane hızları kullanmalısınız.

Sizin yukarıda fotograflarınızı attıgınız yerin birde menüleri ENG yapıp atabilirseniz yardımcı olabilirim.

** Türkçe düşmanı değilim, sadece malesef türkçeye çevrilirken anlam kaybı oluşuyor ve kelimelerin anlaşılması güçleşiyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.