Şimdi Ara

Bu Battlefield 4 videosunda iyimiyim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben sizinle bi video paylaşmak istiyorum ben kanal açmıştım bu kanalda oyun serileri çekiyordum ve Battlefield hayranı biriyim Battlefield 3 oynadım videolarım var şimdi ise Battlefield 4 aldım ve videolarını çekmeye başlaıdm ama sesim falan iyimi diye size sormak istiyorum her eleştiriye yorum açığım hiç sorun olmaz çevremdeki çoğu kişi sesimin iyi olduğunu söylüyor ama ben karar veremedim sizce benim sesim iyimi kanalımda eski videolar var ama onlarda programları yeni çözdüğümdne yani en azından bu işte kullanılan programları yeni çözdüğümdne ve bu işe yeni alıştığımdan biraz kötü ama ben size son çektiğim Battlefield 4 videosunu paylaşmak istiyorum Battlefield hayranı olduğum için ve sizinde Battlefield oynadığınızı düşündüğümden sizi kendime yakın gördüm ve bana doğru eleştiriler yapacağınızı düşündümbu yüzden Batllefield serisi bölümünde paylaştım şimdi benim sesim bu işe uygunmu 16 yaşındayım ve bilgisayar konusunda çok iyiyim oyunlarlada çok uzun süre geçmişim var öyle 2 3 sene değil yani Battlefield 4 videosunda oyunu belki biraz kötü oynamış olabilirim oda Battlefield 3 oynadıktan hemen sonra Battlefield 4 biraz zorluyo açıkcası derlerldide inanmazdım Battlefield 3 oynarsan Battlefield 4 de zorlanırsın diye :D şimdi bana sesim iyimi bu işe göre kötümü söylerseniz memnun olurum

Arkadaşlar video burada

• Kill streaklerden ve ilginç anlardan montaj yapmanı ya da sadece skor olarak çok iyi oynadığın maçları eklemeni tavsiye ederim. Sıradan Domination maçları izleyici açısından pek ilgi çekmez.
  • bf4 de pek iyi değilim yakın zamanda 4 5 dakikalık montajlar yapıcam silah falan açılsın daha silahlar tam açık değilde o yüzden pek iyi kill alamıyorum
    saol ama tavsiyen için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.