Şimdi Ara

BU BAYRAMDA DA OLACAKLARA HAZIR MIYIZ? {EDİT} (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bir avuç salak toplanmış kendi çapında bin yıllık bayramımızı elestiriyor siz kimsiniz lan bu ülkeye ne katkı sağladınızda böyle konuşabiliyorsunuz yattığı yerden her haltı eleştirmekle olmuyor bu işler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu bahsedilen vahşice ortamlar çok varoş semtlerde oluyor dün baktım sultangazide olmuş o bölgede kimlerin hangi siyasi görüşten insanların yaşadıkları belli gidip araştırın

bizim semtte belediye kocaman bi tesit kurmuş çok hijyeni ve usulüne uygun şekilde kesiliyor,o vahşet görüntülerini yapanlardan dolayı din düşmanlığı yapmanıza gerek yok salak saçma fikirlerinizi kendinize saklayın

bugün avrupanın göbeğinde ispanyada adamlar canlı hayvanın sağına soluna demir saplayıp saatlerce işkence ediyor ama kimse ses çıkarmıyor,çinde köpekler kafeslere tıkanıp kesiliyor bunlar gelenek oluyor biz yapınca vahşet he,hadi abisi bu ergen tavırlarınızı başka yerde yapın ha bide fast fodd mağazalarından çıkmaz bu avereller

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

Yine hazır mıyız? Ne değişti geçen bayramdan bu yana?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayvan kesmek için medeni kesim alanları var da insanlar yeteri kadar mededi olmadığı için oralara gitmeye tenezzül etmiyorlar. Şartlar ne olursa olsun, aziz Türk milletinin daha nice Kurban Bayramları görmesini temenni ediyorum.
  • Bunları görmek istemiyorsan Yurt dışına çıkabilirsin.Seni Zorla Türkiye'de tutmuyoruz.

Sen bir Fakir'in sevinmesi ne biliyor musun?

Ona giysin almak

Ona Et götürmek

Onu mutlu etmek ne biliyor musun?

Bir ilk yap bir bayram'da bir fakir Aile bayramlık alıp onun mutlu olduğunu görmek o kadar çok güzel ki.

Ama bunu yapan ancak bunu görebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muhakkik

quote:

Orijinalden alıntı: Gigi Hadid

quote:

Orijinalden alıntı: Muhakkik

quote:

Orijinalden alıntı: Gigi Hadid

Ben zaten hayvanların kesilmesine karşıyım. Biri köpeğe hoşt dese ayaklanan hayvan hakları savunucuları kurban bayramında neredeler ? Köpeğin kedinin hakkı varda dananın koyunun hakkı yok mu ?

vejetaryen misin?

Yok sabah sucuklu yumurta gömdüm ama bu benim haklı olduğum gerçeğini değiştirmez.

sucuğu elde etmek için hayvan kesmekten farklı bi yol var mı?

emerek elde edebiliriz

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.