fernandes ve cristianın tarzıda tipide aynı. Mevkileride yakın olunca zırt pırt karsılaştılar.
Fatih Terim durumun farkında bu sefer bambaşka bir oyun göreceğiz. Ben imparatora sapına kadar güveniyorum.
Biri de Ferdi patlamadı falan yazmış ''te allam ya''
Adam daha ne yapsın 1 yıldır takımın en iyisi.Bir maçta gol atıp sonra tekrar yok olduğu zaman patlama yapmış olmuyor bir oyuncu, alınmak yok..
Beyler size tek birşey söyliyicem,
Fenerbahçe kadıköyde trabzonu yendiği zaman ne diyoduk ? Bu fener G.sarayı zorlar hatta kazanabilir, maç noldu kazandılar ama tek kale maç...
Diyeceğim şudur ki G.saray önceki hafta çok iyi oynayan takımlara karşı çok iyi hazırlanıp çıkıyor. Ben galibiyetten yine eminim...
sadece oyuna ve topa değil. skora oynamak lazım. 1-0 olsun ama yeterki takım kazansın. zaten arenada fbye yenildik, trabzonla berabere kaldık, bjkyede puan kaybedersek arenayı komple yıkayalım süper finalde kendi evimizde galibiyetimiz yok.
pazar günü şampiyonuz inşallah
mesele tamamen motivasyon meselesidir fener trabzonu bi gazladı adamlar şeref meselesi haline getirdi ve galatasarayı neredeyse yeniyordu bu fener camiasının bilinçli yaptığı bişeydi galatasaray son günlerdeki federasyonun feneri kurtarma operasyonu planlarıyla futbolcuların kafası dağıldı maça ister istemez odaklanamadılar bu yılın en iyi takımı ve en iyi oynayanı biziz maç çekişmeli olur zor olur ama beşiktaş maçı bizim olur inşallah
quote:
Orijinalden alıntı: El Cazador
Ulan şu takıma bi inanın ya, yemin ederim böyle düşünen adamlar keşke Galatasaraylı olmasaydı diyorum. Ne biçim taraftarsınız siz, 34 haftada derbi vermeyen, ligi en yakın rakibine 9 puan fark atarak bitiren takım var burada. Fener Trabzon'u kesin yener sanki, hakikaten utanyorum sizden
Güvenmese sevmese zaten tutmaz merak etme. Kisilerin düsünce ve fikirleri senin milletin Galatasaraylilik derecsini sorgulamana sebeb degil. Neticede spor ve Futbol galibiyeti, yenilgisi, puan kaybi sevinc ve hüznü bazen kederi bu olayin zevki öyle kuru kuruna inanmayla olmuyor sadece bu isler. Bu takim son haftaya 5 puan geride girse gene stati doldurur ve inanir. Denizlide Fener sampiyonluk kaybettigi sezon gibi. ama insanlar belli bir süre üzülür umutsuzluga düser buda sen ve sen gibilere millete Galatasaraylilik derecesi ölcmesi icin sebeb degil kusura bakma ama yazdiklarin cok agir ve mantiksiz. Futbolun zevkide dönem dönem olan hayel kirikligi verdigi üzüntü yada ani sevincler.
quote:
Orijinalden alıntı: Ctrlshft
Fatih Terim şampiyonluk şansını son haftaya bırakmayacaaakkkkk
Fenerbahçe puan kaybetmediği sürece seve seve bırakacak aslında.
Kendini nötrlemişsin bana karşı. Kuru kuruya inanın mı dedim ben ? Son maça bakmayacaksın o zaman genele baktığında ligin tartışmasız en iyi top oynayan takımıyız ve sadece bunu bilmek de kuru kuruya inanmadığımızı gösterir zaten.
Öncelikle bu akşam Ernst'in Alex'i savunduğu gibi bizde Fernandes'i savunacağız. Tabiki bizde de Melo ve Selçuk'u kitlemeye çalışacaklar ve biz bu kilidi bozacağız. Beşiktaş'ın kanatlarını oynatmayacağız ki Almeida istediği hava toplarını alamasın. Son haftalardaki gibi iyi top çevirdik mi bu iş hallolur.
Uzun lafın kısası bugünkü Beşiktaş'tan daha iyi oynamalıyız.
Eğer Beşiktaş fazla kapanmazsa rahat alınacak bir maç. Trabzon çok iyi defans yaptığı için berabere kaldı.
takım oyunu oynamazlarsa şansımız yüksek,
quote:
Orijinalden alıntı: El Cazador
Ulan şu takıma bi inanın ya, yemin ederim böyle düşünen adamlar keşke Galatasaraylı olmasaydı diyorum. Ne biçim taraftarsınız siz, 34 haftada derbi vermeyen, ligi en yakın rakibine 9 puan fark atarak bitiren takım var burada. Fener Trabzon'u kesin yener sanki, hakikaten utanyorum sizden
usta neden saçmaladınki sen anlayamadım. Yazdıklarımı iyi oku.
bu takımdan adam olmaz, beş para etmez, bjk bizi ezer vs vs vs. gibi sözleri çıkarttıysan o tamamen senin düşünce tarzından kaynaklanır. Utanma duygularını böyle forum konularında cidden hırpalama. saygımızı yitirmeyelim birbirimize karşı. Emin ol en az sen kadar GALATASARAY taraftarıyım. hatta Fanatiğiyim.
mesaj sayıma göre yorum yazıyorsan eğer bana, bu kullanıcı hesabım yedek. diğeri ceza almış 3-5 gun
Gs'ın kazanacağını düşünüyorum.Fener'in mutlak kazanması lazım
quote:
Orijinalden alıntı: Sevinckan_216
Gs'ın kazanacağını düşünüyorum.Fener'in mutlak kazanması lazım
inşallah hocam.
Kimseyi mesaj sayısına göre yada üyelik tarihine göre yargılamam. Sen diyorsun ki Beşiktaş kolay baskı altına girmez, 2 maçtır fena oynamıyor, tamam doğru bende diyorum ki 34 hafta boyunca bu ligin çok üstünde top oynayan bir Galatasaray playoff'da sadece son maçında kötü oynadı diye Beşiktaş maçında zorlanacak değil. Biz bu takıma inanmakla mükellefiz.
Beyler Fatih Terim tedbirli olarak PFDK'ya sevk edilmiş?
Eğer gol gecikirse yada ilk golü beşiktaş atarsa bitmez o maç..