Şimdi Ara

bu bilgisayar iyi midir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.exper.com.tr/ProductDetails.aspx?hID=123&RecID=1643&CatID=6
    linkteki bilgisayar y midir?
    çift çekirdek midir ?
    exper iyi bir markamıdır ?
    bu bilgisayarda counter crysis wolf team gibi oyunları rahat oynayabilrmiyim ve bu bilgisayar kasılır mı ?

• konunun tam yeri burası olduğunu sanmıyorum ama
    çift çekirdektir,
    paylaşımlı onboard ekran kartı var, yani harici değil, anakart üzerinden,
    oyunlarda direk sıkıntı yaşarsınız, ben çok oyun oynamadığım için daha fazla bilgiye sahip arkadaşlar cevap verir
    ve bence alınmaz
    saygılar
  • Linkteki bilgisayar dandiktir. 5 senelik parçaları bir araya getirip hangi enayi alır diye bekliyorlar. Aman efendim siz atlamayın !

Bahsettiğiniz oyunları bırakın oynamayı açamazsınız o bilgisayarda.

Siz bize bir bilgisayara ayırabileceğiniz maksimum bütçeyi ve alınması gereken parçaların neler olduğunu belirtin. Biz size fiyatına göre alabileceğiniz fiyatını en çok hakeden sistemler öneririz.
  • Arkadaşım 650 liraya samsung asus iverense karışım bir kasa aldı çok iyi ve güzel bir kasa ekran kartsız bile oyunları açabiliyor ben odan almayı düşünüyorum
  • Öyle markalı bilgisayar alma sen bütçeni söyle ve ona göre toplama bilgisayar al.
  • CS hariç hiç bir oyunu oynayamazsınız yeni oyunları saymıyorum bile, 2004 yılından önceki oyunları low-med arası oynatır, fiyatı ucuz değil monitör dahil değilmiş o fiyat
  • Valla kardeş ona verceğin paraya git işlemci al ekran kartına gerek yok üzerindeki ob gpu bile işini görür o experin içindekı döküntüden daha iyidir.diğer parçalarıda forumdan tavsiye alırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Satisfaction45 -- 17 Mayıs 2012; 3:58:57 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu bilgisayar ne kadar eder?
    15 yıl önce açıldı
    Hangi sistem daha uygun ve iyi?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.