Şimdi Ara

Bu Bilgisayar Masası Alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
3.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayar masası yaptırmak istiyorum.. Sizce bu masa nasıl?
    Özellikler
    Ürün ölçüsü
    Yükseklik : 74 cm
    Derinlik : 80 cm
    En : 160 cm
    Ürün Rengi : Sacramento Meşe
    Gövde E1 kalite standartlarında 18 mm MYL dan üretilmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jakkoba -- 18 Ocak 2018; 2:43:37 >

• Hocam masa gayet kaliteli görünüyor. Öyle uçuk bir rakam değilse alınabilir. Bendeki masada aynı ölçülerde, yalnız bendekinin et kalınlığı daha az, o yüzden biraz bastırınca esneme yapıyor. Bu masa esneyecekmiş gibi görünmüyor. Ortadaki siyah bölge yumuşak malzemedense eliniz kolunuz da rahat eder.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam biz 4 5 arkadas şu masayı aldık.inanılmaz karizmatik şık bir masa.cok saglam.hic oynamiyor.evinize aliyorsanız bence birazcikda goz zevke hitap etsin.sizin almak istediginiz biraz klasik.memur masası gibi.ayni markanın şu masasına bakın bence.o yanlardaki bolmelerede cesitli susler koyarak cok sık bi masa yarata bilirsiniz.eve gelen hayran kaldi.

• Evet gördüm bu masayı çok güzel bir masa hocam. Ama boyutları benim için çok yetersiz. Ben twitch yayıncılıgında kullanıcam masayı çift monitör + kasa masanın üstünde duracak. Zaten gösterdiğim masayıda eledim. Forum üyesi Toruk Mactoo nun masasını yaptırmaya karar verdim. Belki renklerde değişikliğe gidebilirim meşe vs. yada beyazın yanına ekstra uyum sağlayacak bir renk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jakkoba -- 20 Ocak 2018; 14:7:31 >

• Jakkoba kullanıcısına yanıt
    hmmm.oyuncu masaları veya yayin yapacaksan cekmeceli masa tercih etmeni tavsiye etmem.bacaklarının hareket mesafesini inanılmaz kısıtlıyor.ve monitorun tam karsisina oturmanı engelliyor.illa cekmeceli olucaksa ve yer sıkıntın yoksa kasa mayak dısına cekmece koydur.birde bahsettigin kişinin masasınında dez avantajı var.surgulu klavye yeri kullanışlı olmuyor.yine bacaklarını degiyor ve kolların cok aşagıda kalıyor.bence bi mobilyacıya git ve magzeme kaliteni kendin serecek kalın suntadan dizaynini cizdirerek kendin yaptır.cok daha başarılı olursun.toruk mactoo nun masası kullanışlı bir masa degil.bu video da inceledim.

Toruk Mactooyoutube
    TİTREŞİMLİ MOUSE? | STEEL SERİES RİVAL 700 KUTU AÇILIŞ [TÜRKÇE]
    https://www.youtube.com/watch?v=2iGm6oHfmSg

• Hocam aslında benim çekmece takıntım yok olmasa da olur. Ama altta klavye sürgüsü olsun diye çekmeceyi mecburiyetten koyduracaktım. Daha önce kullandıgım masada klavye sürgüsü vardı ona alıştım. Klavye mouse masanın üstünde dursa kullanabilirmiyim diye şüphe duyuyorum. Kollarımı rahatsız edermi diye. Gösterdiğiniz masanın eni 138 cm benim aklımdaki 160 - 170 cm kasayı alta koysam çift monitör yeterli olurmu bilemedim. Yoksa sizin aldıgınız masa göze hitap eden modern bir masa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jakkoba -- 20 Ocak 2018; 14:36:6 >
  • Hocam eğer öyle bir masa alacaksan bu linkte attığımı al derim. 160cm masada 18mm ince kalıyor bu masa 30mm malzemeden. Ama sana tavsiyem bütçe de varsa biraz uğraşıp özel bir masa yaptırmak olur.

Kendim de bir masa yaptırıyorum bu aralar. Bayağı bu ölçülerde masa aradım. En uygunu bu gibi. :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu laptop alınır mı
    8 ay önce açıldı
    Bu sistem alınır mı?
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aynı masanın beyazını kullanmıştım. kendimce olumlu olumsuz yanlarını yazayım bir değerlendirme çıkarabilirsiniz.

olumlu yanları:
    masanın üstünde yayıla yayıla oyun oynayabiliyorsunuz. 3 monitör , uydu hoparlör, klavye, mause masanın üstünde sıkış tepiş kalmıyor, oturduğun sandalyede döner sandalye ise bir yöne doğru bacakları uzatıp rahatca oturabilirsin.

olumsuz yanları:
    benim gibi ses sistemi kullanıyorsan, masanın altına woofer ı koyduğun zaman, sesi çok açmadıkça wooferın tok sesini alamıyorsun. mesela bass vuruyor, masa öyle şiddetli değil, gayet güzel titriyor titreşimini hissediyorsun ama kulağında o tok sesi duymuyorsun. sesi/ veya bass ı çok açıyorum bu sefer masanın üstündekiler zangır zangır titriyor. kendi adıma o akustik sesi woofer masanın altında olduğu sürece bulamadım. oda değiştirince masanın bir tarafına wooferı koyunca masa çok güzel kullanışlı oldu benim için :)

• Arkadaşlar ölçü olarak alakası yok ama bende kendi yaptığım masayı paylaşmak istedim.
    Çizimini kendim yapıp bauhaus dan MDF kestirdim.Malzemeyi aldığım zaman kampanya varmış normal suntalem fiyatına geldi. Rayları ve bağlantı aparatlarını kendi dükkanımızdan tedarik ettim. Zaten diğer parçalar fazla birşey tutmuyor. Kenar bantlarını da çektirdim. Nitekim 90 tl gibi bir fiyata mal oldu bana. Piyasada o fiyata sunta masalar vardı ben denk geldiği için MDF malzeme almış oldum ve ölçülerini kendi yapıma göre ayarlama imkanı buldum. Sağlamlık derseniz üstünde satırla et doğra neredeyse Bu Bilgisayar Masası Alınır mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DEAD1453 -- 7 Mart 2018; 17:40:32 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• yer ile klavye cekmecesi yüksekligi kac cm olmalı?
  • movistar73 kullanıcısına yanıt
    Masa yükseklikleri genelde 700mm dir. Klavye çekmecesinin olduğu yer de 600 - 630mm civarı oluyor. Ergonmi olarak özel yaptıracaksanız eğer benim tavsiyem çekmeceyi 700mm civarına çıkartıp üzerine 70 100mm ekleyip masa üzerini ayarlamanız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shindorei

Masa yükseklikleri genelde 700mm dir. Klavye çekmecesinin olduğu yer de 600 - 630mm civarı oluyor. Ergonmi olarak özel yaptıracaksanız eğer benim tavsiyem çekmeceyi 700mm civarına çıkartıp üzerine 70 100mm ekleyip masa üzerini ayarlamanız.
    teşekkürler hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.