Şimdi Ara

Bu bilgisayar ne kadar eder ??? Acil Cevap Bekliyorum!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    P4 1.4 Ghz
    256 Mb RDRam
    GeForce 2 Mx 400 32 Mb ekran kartı
    Lg 16x Dvd-Rom
    Asus 52x24x52x Cd-R
    Creative AudioPCI ses kartı
    Ethernet kartı ( Modelini hatırlayamıyorum )
    Vestel 17'' Monitör

Arkadaşlar sizce bu sistem ne kadar eder? Acil cevap verebilirseniz sevinirim çünkü 1 hafta içinde yenilemeyi düşünüyorum. Teşekkürler...

• Buraya Bakablirsin

http://www.uraniumpc.com/
  • www.borsapazar.com'ada bakabilirsin ama tavsiyem direk kullanıcıya satman
    çünkü yeni bilgisayar kullanmaya başlayacak birisi için çalışan bilgisayar olması
    önemli ben 1ay önce PII400 bir bilgisayarın(bence artık hesap makinası)
    200$'a satıldığına şahit oldum 100$daha verse celeron yeni bir pc alabilirdi ama satan evine götürüp kurdu çalıştığını göstermi ve bu alıcıya yetti.
  • ekran kartı mx400 32 mb varmı benim mi haberim yok. bence 300 usd eder

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aligungor -- 27 Ocak 2005, 9:16:58 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: aligungor

ekran kartı mx400 32 mb varmı benim mi haberim yok. bence 300 usd eder

Galiba bi tek bende kaldı
  • borsapazar ve uranium tam ceset fiyatına alıyorlar. üstelik fahiş fiyattanda satıyorlar. bilgisayar parçasında böylesine kar sadece bu adamlarda var heralde. tek kalemde parça başına 40-50 dolar kar edebiliyorlar. sıfır parçada yok böylesine kar yahu.

kısacası bu adamlardan uzak durun. bedava fiyatına mal satıp, kazıklanmaktansa hiç satmamak çok daha mantıklı. bu adamlara bilgisayar satacağıma, bilgisayarımın kasasına toprak doldurur, çicek eker, saksı niyetine kulanırım daha iyidir.
  • tunc arkadaşım gerçekten varmı yaa. ben halen 64 mb fx200 kullanıyorum lanet olsunki. ilk çıktığında almıştım. 32 mb nvidia dan vazgeçip bilsem satarmıydım. 32 mb tı. neyse varmı yaa gerçekten
  • Benimki öle ve maalesef hiç bişeye benzemiyo. 3 sene önce aldığımda bile performansını hiç beğenmemiştim...
  • al benden de o kadar. ne performansı yaa. berbat birşeymiş. ben 32 mb nvidia tnt yi satıo aldım bide. lanet olsun neymiş o zamanlar 64 mb. ne gerek var yaa. 32 yi neyime yetmiyormuş . neyse vallaha sayende birşeyide öğrendik.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.