Şimdi Ara

...:::BU BİLGİSAYARA 5700 YTL DEĞERMİ?:::.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
1.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu ülkede bilgisayara sırf görünümünden dolayı 9000 ytl verenler olduğu sürece o fiyat normaldir
  • KONU DIŞINA AÇILACAK KONU MU BU ŞİMDİ
  • çok para be
  • CASPER isimli nalet markadan uzak dur başın çok ağırır alayına ban
  • quote:

Orjinalden alıntı: Uzaktan Kumandan

...:::BU BİLGİSAYARA 5700 YTL DEĞERMİ?:::..

ramlere bi oc, bi de windows cdsi buldunmu, işte aynı sistem...

ekleme
    + bence o işlemci gereksiz, server iştetmiceksin sonuçta...

hocam 2 ekran kartı yazmışsın

• AYIPTIR SORMASI 2*320 GB NAPCAN
  • quote:

Orjinalden alıntı: mujim_007

AYIPTIR SORMASI 2*320 GB NAPCAN

o iki diski raid 0 modunda bağladınmı
    Anakart ağlar bea
  • sen o 5700 ytl yi bana ver . ben sana casper yazılı bir kasa ve monitor vereyim .. aynı özelliklerde
  • Sakın.
  • eleman bu yorumları okuyunca tüymüş!
  • ne pc si yaw!!! 5700 ytl ye lpg li şahin alırım istediğim yere çarparım
  • aa beyler görmezden gelmeyin sevgili kespir ''CA antivirus ve antispy program hediye'' ediyormuş..
  • ben sana 5000 e daha kralını veriyim
  • Birader,

git o parayla nokia n73 al , artan bakıye ile Ege de scuba diving ya da yamac parasutu kursuna katıl ve yıne para artacak onu da ıspanyolca kursuna yazıl. hadı dıyelım kı gaza geldın aldın bu paraya o sıstemı degıl 5 sene 5 ay sonra gereksizliği su yuzune cıkacak.

nokia n73 dedım cunku hem dayanıklı ,hem kullanıslı telefon ,oyun da oynarsın ,fılm bıle cekersın , 5 sene sonra da kullanısın.

bu arada bende 7610 var ,isvicre cakısı gibi ,amd 2000 de sıstem mıs gıbı oyun oynuyorum. ılk pc mı 2300 dolara almıstım keske onun yerıne yurt dısına gezıye cıksaydım ,

400 euroya trenle tum avrupayı gezıyorsun bea .5 sene boyunca anlatacak malzeme cıkar,ustelık ufkun gorgun acılır.sankı 10 bın dolarlık sıstem alınca cok farkedecek!alt tarafı fılm seyredeceksınioyun oynayacaksın o kadar.gerısı desidero.

o parayla taylanda 3 ay , cin de 4 ay,rusya da 3 ay ,avrupa da 2 ay, amerıka da 3 hafta , turkıyede 5 ay ,
    japonya da 3 hafta, latın amerıka da 2 ay, kuzey afrıkada 3 ay super tatıl yaparsın ,yol parasıda dahıl.
    Bir laptop alıp kalan parayla ,gitar kursu ve gitar ,cello ve kursu,keman ve kursu kombınasyonları da var.
    ya da laptop alıp kalan parayla ıntrcity den 3 haftalıgına porsche kıralarsın.
    birader şaka bi yana o paranın yuzde 40 ıle bahsettıgın sıstemın 1-2 sanıye gerısınde kalan pc alırsın , saka mı yapıyorsun.

• quote:

Orjinalden alıntı: EliNTeR

aa beyler görmezden gelmeyin sevgili kespir ''CA antivirus ve antispy program hediye'' ediyormuş..

lan ben o paraya bütün adult cd arşivimi hediye veririm .
    türk bile var içinde
  • fiayata baktımda az parada değil hani, şimdi o paranın yarısını sisteme harcar yarısının üstüne biraz daha para ekler araba alırım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: samurcom

lan ben o paraya bütün adult cd arşivimi hediye veririm .
    türk bile var içinde

noldu daha demin din muhabeti yapiodn . . . ayip degilmi dedigin . bu forumda kizlarda var. ki kaldiki solencek lafmi . az once dovme konusunda gunah yaptrma fln filan diodu bu dedigin senin hosmu . . .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dozdoz -- 6 Haziran 2007; 1:25:45 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Time2Die

Marka bilgisayar'dan uzak durun.

+1
  • 1 söyle 1000 ah işit dedikleri bu olsa gerek
  • quote:

Orjinalden alıntı: Alish_Alshel

araba bile alınır o parayla

Kadim Çağlardan beri O avatar Mewluth un dür

İnsanları Yanıltmayalım.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.