Şimdi Ara

Bu bilgisayara Mavericks yüklenemez hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba daha yeni late2013 model 15 inç macbook aldım. İçinde sürüm 10.9 mavericks var. Özelliklerden de görünüyor bu. Hatta maverickse ait güncellemeleri falan da yükledim akşam.

Ama satın alınanlar kısmında os x mavericks görünüyor app storeda ve yanında indir yazısı çıkıyor. İndire basınca da bu bilgisayara mavericks yüklenemez hatası çıkıyor. Bilgisayarımda yüklü olduğu halde neden indir yazısı görünüyor ya da görünüyorsa neden yüklenemez diyor yok mudur bilen duyan?

• bunu ben de merak ediyorum. up
  • bende de o şekilde ama neden kafanıza taktınız anlamadım sizin sisteminiz mavericks zaten ve mavericks olduğu için üzerine tekrar mavericks kurmuyordur
  • quote:

Orijinalden alıntı: carpediemsral

bende de o şekilde ama neden kafanıza taktınız anlamadım sizin sisteminiz mavericks zaten ve mavericks olduğu için üzerine tekrar mavericks kurmuyordur

Hayır normalde zaten yüklü güncel gibi bir uyarı veriyormuş. Başka forumlarda böyle cevap aldım. Ben de direk bu bilgisayara yüklenemez hatası çıkıyor indirmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: huzurndarem

quote:

bende de o şekilde ama neden kafanıza taktınız anlamadım sizin sisteminiz mavericks zaten ve mavericks olduğu için üzerine tekrar mavericks kurmuyordur

Hayır normalde zaten yüklü güncel gibi bir uyarı veriyormuş. Başka forumlarda böyle cevap aldım. Ben de direk bu bilgisayara yüklenemez hatası çıkıyor indirmiyor.

Biraz önce denedim, zaten yüklü yine yüklemek ister misiniz benzeri bir uyarı verdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ocaklilar

quote:

Orijinalden alıntı: huzurndarem

quote:

Biraz önce denedim, zaten yüklü yine yüklemek ister misiniz benzeri bir uyarı verdi.

Evet işte ben de ise bu bilgisayara yüklenemez uyarısı veriyor indirmiyor bile. Neden olduğunu merak ediyorum bilgisayar daha yeni.

• Aynı hata bende de var...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar bilgisayarlarınızda bir sıkıntı yok içiniz rahat olsun. gelecek sene yeni çıkacak işletim sistemini indirebileceğinize eminim
  • Sanırım bilgisayarı içinde 10.9 olarak yüklü alan herkeste varmış bu. 10.9.1 çıkınca değişecektir diyorlar ama bakalım.
  • 10.9.1 yuklu ancak aynı uyarıyı veriyor yüklenemez diye
  • Arkadaşlar zaten yüklü şeyi nasıl yükleyeceksiniz. ? İndir yazısı normalde görünür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ezimuse

Arkadaşlar zaten yüklü şeyi nasıl yükleyeceksiniz. ? İndir yazısı normalde görünür.

Hayır üstte zaten yazdım diğer bilgisayarlarda yüklü olsa bile bu bilgisayarda yüklü gibi bir uyarı verirken ben de bu bilgisayara yüklenemez uyarısı veriyor. Neden merak ediyorum bu kadar basit?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.