Şimdi Ara

@@@>> BU BILGISAYARA WIN 98 YÜKLENIRMI ? LÜTFEN YARDıMM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    işlemci var
    256 ddr 400 var, bi kaç defa yüklemeyi demedim, ama config.sys hatası verdi, bi arkadaş 128 ram üstünü desteklemiyo dedi win98, acaba doğrumu ?? ram i 128 e indirsem yükleyebilirmiyim ???

Hadi EyvAllah

• 256 destekliyor. Ram sorunu değil. Başka bir sorun.
  • Bu bilgisayara xp bile yüklersin çok rahat bir şekildede kullanabilirsin.
  • Arkadaşın sallamış ramle alakası yok sen xp yukle ama daha iyi olur.
  • Sabit sürücü NTFS olarak yapılandırıldıysa Win98 yüklenemez... Öncelikle Sabit sürücünün , FAT32 ye çevrilmesi gerekli... Sonra Win98 yüklenebilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesindestek -- 8 Nisan 2006; 23:02:58 >
  • FAT VEYA NFTS ILE ILGILI BI SORUN DEĞIL, WINDOWS YÜKLENIYO, DONANıM AYARLARı FALAN BITIP WINDOWS ILK DEFA AÇıLACAKKEN CONFIG,SYS AYALARıNDAN HATA VERIYO, BIŞEY FAZLALı VAR DIYO TAM HATıRLAMıYORUM WIN98 YÜKLEMEMIN SEBEBI HDD DE BADSECTOR VAR, WIN XP HATA VERIYO
  • badch sektör olan hdd ye işletim sistemi kurulmaz. kursanda hemen çöker. yeni bi hdd almanı öneririm sana...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HDD DONUYOR %100 YARDIM
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu makineye xp kursana daha iyi olur
  • Diski bad sectorlu bölümü ayırıp bölümlendirebilirsen ve sorun sadece buysa rahat rahat istediğini kurarsın.Bölümlendirme sonunda C sağlam olmalı.
    Ama bs olan bir diske ben olsam asla güvenmek ve bir şekilde şartlarımı zorlar ve değiştiririm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.