Şimdi Ara

BU BİR FAKE HESAP İHBARIDIR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Forum adminlerine sesleniyorum.Pm ile ulaşmaya çalıştım ama kaile alınmadım.Forumdesteğe de yazdım alaycı bir cevap aldım.Bu hesabın sahibi ben, foruma 2008 girişli "Firenze" nickli üyeyim.2 seneyi geçti sınırsız uzaklaştırıldığım.2 sene önceki malum 3 temmuz sürecinde ağır tahriklere dayanamayıp çizgiyi aştığım için uzaklaştırıldığımı biliyorum.En azından son damla o oldu diyebilirim.O dönemki curcuna herkesin malumu.Velhasıl üstünden 2 sene geçti.Cezamı çektiğimi düşünüyorum.Bu fake hesapla da giresim dahi gelmiyor.Sanki kendim yazmıyor gibiyim.Zaten bütün mesajları incelerseniz bu hesapla ilk başlarda girerdm futbol bölümüne, aylardır girmiyorum yazmıyorum.2 senedir sınava giriyorum zaten.Sizden ricam eski hesabımı açmanız, yoksa da bunu banlayın gitsin bir anlamı yok benim için.

• 9 Temmuz 2011 tarihinde Firenze hesabını sürekli olarak kural dışı davranışlar sebebi ile kapatmışız. 24 Temmuz tarihinde bu hesabı açmışsın. Diyorsun ki cezamı çektim. Tamam inanıyorum ve büyük bir umutla bu hesabına bakıyorum şaka gibi. Bu hesabının bu kadar süre açık kalması mucize. Şöyle olabilir, açarsın yeni bir hesap, iki sene sonra gelirsin ben Firenze'yim dersin bakarız hiç uyarı/ceza yoktur o zaman daha inandırıcı olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.