Şimdi Ara

Bir Trendyol dolandırıcılığı daha

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 28 aralık 2020 tarihinde trendyol üzerinden h310m pro anakart siparişi verdim bedeli 613.84 tl.ürün gayet hızlı bir şekilde tarafıma teslim edildi fakat montajını yaparken ürünün aynı marka model daha düşük bir versiyonunun geldiğini farkettim iade talebi oluşturdum.ürün firmadan kutusu açıldığı ve kullanıldığı gerekçesiyle iade talebim kabul görmedi.ben cihaza elektrik dahi vermedim.buna da ek olarak gelen ürünün fiyatıyla aldığım ürünün fiyatı farklı onun bile farkını vermediler.resmen trendyol eliyle dolandırıcılık yapılıyor.iade işlemleri devam ederken firma benimle iletişime geçip ürünü iade alacağını söyledi.şimdi kullanıldığı gerekçesiyle iadeyi kabul etmiyor.trendyolun konuya yaklaşımı firma çözüm ekiplerimiz tarafından değerlendirilicek vs vs. ya kardeşim benim mağduriyetim ne olacak ?firmanızı siz yine değerlendirin.

trendyol üzerinden satışı yapan firma yekdane grup bilişim

destekleriniz için ekşi sözlük linki

Sipariş edilen ürün

Gelen ürün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi showshow -- 28 Ocak 2021; 10:34:33 >

• elinden bir şey gelmez yapacak bir şey yok. Hakkına razı ol ve o Anakartı kullanacaksın. THH nin de yaptırımı yok lehine karar çıksa bile icra ile falan uğraşırsın THH kararına isterlerse uymazlar uğraştırırlar

• TulparHAN kullanıcısına yanıt
    Parasında değilim böyle göz göre göre dolandırılmaya enayi yerine konmayı kabullenemiyorum
  • showshow kullanıcısına yanıt

Trend yol'dan bilgisayar parçası alarak zaten enayilik yapmışsınız uzatmaya gerek yok başınıza gelecekleri ben söyledim.

Firma ne isterse bu ülke de o oluyor. THH yi bile önemsemeyen firmalar var ama istersen E-DEVLETTEN THH ye verebilirsin.

Amazon harici ürün almayın başınız ağrımasın.

• TulparHAN kullanıcısına yanıt
    Fiyat olarak uygun diye aldım.Bir daha tövbe uygulamasını dahi siliyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.