Şimdi Ara

Bu bir modem mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar evimde 7 ay önceye kadar ttnet vardı. uzun zamandır kullanıyordum ama 7 ay once kapattirdim derslerimin sagligi acisindan, simdi turknetten internet aldim. Pazartesi günü (yarın) evrakları imzalamam icin gelecekler. toplam 10 gün içerisinde de evime internet bağlanmış olacak. Evimde ttnetin bir modemi vardı eskiden (hala var) modelide Huaewi Echolife HG521, bu modemi kullanırken internetten soğudum sürekli yavaşlıyordu, kopuyordu. Şimdi yeni modem arayışına girdim ama hiç bir bilgim yok modem terimleriyle ilgili :( Hepsiburada da bir tane buldum modem kategorisinde ama modem olup olmadığını bilmiyorum. Model şu:http://www.hepsiburada.com/dark-wrt302-300mbit-n-2x5dbi-wifi-access-point-multissid-router-repeater-4xlan-dk-nt-wrt302-p-BD501184

Bu bir modem mi? fiyatı diğerlerine göre çok uygun olduğundan başka bir şey mi diye düşünüyorum. bilgi verdiğiniz takdirde siparişi vereceğim. bütçe 70 tl, başka önermek isterseniz önerebilirsiniz, yarına kadar siparişi vermem lazım, şimdiden çok teşekkürler arkadaşlar :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: bootlader

Arkadaşlar evimde 7 ay önceye kadar ttnet vardı. uzun zamandır kullanıyordum ama 7 ay once kapattirdim derslerimin sagligi acisindan, simdi turknetten internet aldim. Pazartesi günü (yarın) evrakları imzalamam icin gelecekler. toplam 10 gün içerisinde de evime internet bağlanmış olacak. Evimde ttnetin bir modemi vardı eskiden (hala var) modelide Huaewi Echolife HG521, bu modemi kullanırken internetten soğudum sürekli yavaşlıyordu, kopuyordu. Şimdi yeni modem arayışına girdim ama hiç bir bilgim yok modem terimleriyle ilgili :( Hepsiburada da bir tane buldum modem kategorisinde ama modem olup olmadığını bilmiyorum. Model şu:http://www.hepsiburada.com/dark-wrt302-300mbit-n-2x5dbi-wifi-access-point-multissid-router-repeater-4xlan-dk-nt-wrt302-p-BD501184

Bu bir modem mi? fiyatı diğerlerine göre çok uygun olduğundan başka bir şey mi diye düşünüyorum. bilgi verdiğiniz takdirde siparişi vereceğim. bütçe 70 tl, başka önermek isterseniz önerebilirsiniz, yarına kadar siparişi vermem lazım, şimdiden çok teşekkürler arkadaşlar :)

linkini verdiğiniz ürün model değil, bu yüzden işinize yaramaz sanırım.
    Bence şimdi modem alacaksanız biraz daha bütçeyiş arttırıp VDSL destekli almanız daha sağlıklı olur.
    Çok yakında hız size yetmez turknet aynı fiyata vdsl vermeye başlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sizce bu bir sorun mudur?
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.