Ben bir yazılımcıyım. C# ile masaüstü program yazabilirim. Temel olarak C++ biliyorum. Temel olarak Python biliyorum. tam olarak Dart ve yarım olarak flutter biliyorum. Bir yandan web site yapabilirim Wordpress ve Elementor kullanarak. Grafik tasarım temel olarak yapabilirm, Gimp, Canva gibi araçlar kullanarak. Video düzenleyebilirim kdenlive veya capcut kullanarak. Windows, Linux bilgisayarlara uzakatn bağlanarak iş yapabilirim. Yani bir bilgi birikimim var ama bu bilgilerimi pazarlayamıyorum. Böyle bir becerim yok. Bu yüzden hem bu pazarlama işlerini yapabilecek hem iş bulabilecek ve işi planlayabilecek hem de işçisine düzgün davranan, teknolojiden anlayan temel bir patron arayışındayım. Ben freelancer olarak iş aradım ve bazen yapabildim ama bazı yapabileceğim işleri kendimi pazarlayamadığım için o işi kapamadım. İnternette de patron ilanı verebileceğim bir web sitesi yok. Bu yüzden bu forumda böyle bir ilan veriyorum. 2 yıllık bilgisayar programcılığı bitirdim. Çocukluğumdan beri bilgisayarlarla ve telefonla haşırneşirim. Temel bir yazılımcı ile bile orta halli işler yapabilecek patron arıyorum. Bana ne yapmam gerektiğini söylesin ve maaşımı ödesin yeter. Takım çalışmasında sıkıntı yaşamam. Tek kişinin yapabileceği işi kendim yapabilirim. Patrondan beklediğim özellikler temel patron özellikleri. Diploma falan istemiyorum :) Normal iş yönetimini yapsın yeter. Artık yazılım gibi işler online olduğu için, online işler yapabileceğimiz bir patron arayışındayım. |
Bildirim