Şimdi Ara

Bu bir Patron ilanıdır - Patron Arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu bir Patron ilanıdır - Patron Arıyorum

Ben bir yazılımcıyım. C# ile masaüstü program yazabilirim. Temel olarak C++ biliyorum. Temel olarak Python biliyorum. tam olarak Dart ve yarım olarak flutter biliyorum. Bir yandan web site yapabilirim Wordpress ve Elementor kullanarak. Grafik tasarım temel olarak yapabilirm, Gimp, Canva gibi araçlar kullanarak. Video düzenleyebilirim kdenlive veya capcut kullanarak. Windows, Linux bilgisayarlara uzakatn bağlanarak iş yapabilirim. Yani bir bilgi birikimim var ama bu bilgilerimi pazarlayamıyorum. Böyle bir becerim yok. Bu yüzden hem bu pazarlama işlerini yapabilecek hem iş bulabilecek ve işi planlayabilecek hem de işçisine düzgün davranan, teknolojiden anlayan temel bir patron arayışındayım. Ben freelancer olarak iş aradım ve bazen yapabildim ama bazı yapabileceğim işleri kendimi pazarlayamadığım için o işi kapamadım. İnternette de patron ilanı verebileceğim bir web sitesi yok. Bu yüzden bu forumda böyle bir ilan veriyorum. 2 yıllık bilgisayar programcılığı bitirdim. Çocukluğumdan beri bilgisayarlarla ve telefonla haşırneşirim. Temel bir yazılımcı ile bile orta halli işler yapabilecek patron arıyorum. Bana ne yapmam gerektiğini söylesin ve maaşımı ödesin yeter. Takım çalışmasında sıkıntı yaşamam. Tek kişinin yapabileceği işi kendim yapabilirim. Patrondan beklediğim özellikler temel patron özellikleri. Diploma falan istemiyorum :) Normal iş yönetimini yapsın yeter. Artık yazılım gibi işler online olduğu için, online işler yapabileceğimiz bir patron arayışındayım.

• enteresan başlık. patron neden seni tercih etmeli bunu göremedim sadece. her işi yaparım demek yerine belli bir alanda uzlaşmanı öneririm

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Temel bilirim, yarım bilirim gibi ifadelerle hiçbir iş bulamazsın. Şu halinle amatör bile değil, enthusiast/meraklı profili çiziyorsun.
    "Yetiştirmek üzere meraklı, istekli, disiplinli, biraz temeli olan birini arıyoruz, hangi üniden diplomalı olduğu mühim değil" diyen birini bulursan başvur, başkası ilgilenmez. Ama öyle işler yok, varsa da umama açık değil torpille falan hemen kapılıyor artık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.