Arkadaşlar dün bir broşür geçti elime. Tuba Danışmanlık adı altında gelen bu broşüre göre Bonus kardınıza olan borçlarınızın tüm taksitlerini vade farkı karşılığında - işlem için beş kuruş almadan - 4 ay ertelediklerini iddia ediyorlardı. Broşürü aşağıdan görebilirsiniz. Gerçek bir şey olma imkanı var mı? Varsa nasıl var? Dolandırıcı olup olmadıklarını nasıl anlayabiliriz?
bana pek mantıklı gelmediği için sizlere sorma ihtiyacı duydum. Yasal bir dolandırıcılık yöntemi olması da muhtemeldir.
Not: Garanti bankası müşteri temsilcisine durumu anlattım, telefon ve firma adı aldı sadece benden. Bir şey yapamayacağını felan anlattı. Anladığım kadarıyla dolandırıcılık dahi olsa banka bununla ilgilenmeyecek. Bu durumu kime anlatmalıyım?
Ön yüzü ve arka yüzü
Tefecilik abi o bankadan alıp kendini sana borçlandırıyorlar
aradım konuştum, mevzu öyle değil. senden belli bi para alıyor ilk önce, sonra banka kartının üstündeki bilgileri felan alıyor öyle yapıyor bu işlemi. sana 4 ay bankadan fatura gelmiyor. 4 ay snra geliyor bu ayın faturası.
ama sonra o kart bilgileri onda kalıyor. neler yapabileceğini bir düşünsenize... yüzlerce insanı rahatlıkla dolandırabilirler... inşallah bu firma insanları mağdur etmez...
quote:
Orijinalden alıntı: Fenrod
ama sonra o kart bilgileri onda kalıyor. neler yapabileceğini bir düşünsenize... yüzlerce insanı rahatlıkla dolandırabilirler... inşallah bu firma insanları mağdur etmez...
insanlar kafayı çalıştırırlarsa bişi olmazda.şu game of thronesi izlemeye başlasamı mı ne dersin
quote:
Orijinalden alıntı: jasonn123
quote:
insanlar kafayı çalıştırırlarsa bişi olmazda.şu game of thronesi izlemeye başlasamı mı ne dersin
izle tabi :)
konu güncel deil ama yazayım dedim, kendileri komisyon alıyor sizin borcunuzu ödiyorlar. şimdide taksitlendirme işine girmişler, sanki bi ürün alıyorsunuzda 12 ye bölüyorlar gibi. ama %14 komisyonunu da alıyor. ödeyemiyorsanız bence mantıklı. şirket hakkında kötü bi duyum alan oldumu?
quote:
Orijinalden alıntı: jasonn123
quote:
+1
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme