Şimdi Ara

Bu böcek kolumu ısırdı yardım ! ( SS'li ) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
212
Cevap
2
Favori
17.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ShadowFiend

bunu bi ara korkunç ve ilginç olaylar bakarken görmüştüm. bunun larvaları senin içinde büyüyor. burun deliklerinden fışkırıyor ve içerden seni parçalayıp dışarı çıkıyorlar. yalnız kuluçka süresi var. bu böcek seni ısırdı ama 2-3 larva anca kana girmiştir. 20.000 olana kadar pek bişey hissetmezsin.

cık. olmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: listen

Böcek ısırdı konusu açtı, iki saat sonra öldü!

Bir internet sitesinde böcek ısırmasıyla ilgili konu açan Y.Y'den haber alamayan site kullanıcıları, polise haber verdi.
    Evinde baygın halde bulunan Y.Y, kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağman kurtarılamadı.

Kene mi yoksa başka bir şey mi?

Böceğin kene mi başka bir böcek mi olduğu ise hala belirlenemedi.
    Olayla ilgili Prof. Dr. Numan Yaylı, olayla ilgili şüpheleri olduğunu belirtti.
    "Kene ısırığı bu kadar çabuk öldürmez. Büyük ihtimalle bu böcek kene değil. Belki muzlarla birlikte Afrika'dan gelmiş olabilir.
    Bu olay soruşturulmalı" dedi.
    Böceğin türü ile ilgili tartışmalar sürerken, Sağlık Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada ise böceğin türünün belirlenene kadar, insanların böceği yanlarına alarak acil olarak hastaneye gitmeleri söylendi.

Kaynak: Milliyet

• quote:

Bir internet sitesinde böcek ısırmasıyla ilgili konu açan Y.Y'den haber alamayan site kullanıcıları, polise haber verdi.
    Evinde baygın halde bulunan Y.Y, kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağman kurtarılamadı.

"Kene ısırığı bu kadar çabuk öldürmez. Büyük ihtimalle bu böcek kene değil. Belki muzlarla birlikte Afrika'dan gelmiş olabilir.
    Böceğin türü ile ilgili tartışmalar sürerken, Sağlık Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada ise böceğin türünün belirlenene kadar, insanların böceği yanlarına alarak acil olarak hastaneye gitmeleri söylendi.

Ha

• quote:

Orijinalden alıntı: 4goodlife

quote:

Orijinalden alıntı: ShadowFiend

bunu bi ara korkunç ve ilginç olaylar bakarken görmüştüm. bunun larvaları senin içinde büyüyor. burun deliklerinden fışkırıyor ve içerden seni parçalayıp dışarı çıkıyorlar. yalnız kuluçka süresi var. bu böcek seni ısırdı ama 2-3 larva anca kana girmiştir. 20.000 olana kadar pek bişey hissetmezsin.

cık. olmadı

Şöyle değiştirelim o zaman. Bunu bir keresinde ilginç ve korkunç olaylara bakarken görmüştüm. Bunun larvaları senin içinde büyüyor. Larvalar büyüdükçe besin ihtiyacını senin vücudundan sağlıyorlar. Bir süre sonra organların işlevini yitirmeye başlıyor, penisim sertleşmiyor diye doktora gidiyorsun, bakıyorsun ki larvalar tarafından işlevi yitirilmiş. Sonra anlıyorsun ki yıllar önce kolunu ısırmış olan böceğin larvaları vücudunu işgal etmiş.

• O şey ya, çekirge o

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: By.Kerem.86

krom kongo kangalı bu. genelde sivasta yetişir. çok tehlikeli bi böcektir. uysal ve sevecen göründüklerine bakma. ısırıkları çok tehlikelidir. genelde adından da anlaşılacağı üzere krom renkte olurlar. öldürmez aksine ömür boyu ölmek istersin ama izin vermezler. bi nevi zombiye dönüşürsün yani.

Dostum korkma, en azından kene olabileceğinden korkma. Çünkü kene böcek değil, örümceğimsilerden sayılıyor. En azından 4 çift bacak sayman gerekir bu iş için :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Re-Load

quote:

krom kongo kangalı bu. genelde sivasta yetişir. çok tehlikeli bi böcektir. uysal ve sevecen göründüklerine bakma. ısırıkları çok tehlikelidir. genelde adından da anlaşılacağı üzere krom renkte olurlar. öldürmez aksine ömür boyu ölmek istersin ama izin vermezler. bi nevi zombiye dönüşürsün yani.

Dostum korkma, en azından kene olabileceğinden korkma. Çünkü kene böcek değil, örümceğimsilerden sayılıyor. En azından 4 çift bacak sayman gerekir bu iş için :)

Kene böceğe benzer. 8 bacaklıları ayrı tür.

• quote:

Orijinalden alıntı: StarBurst

quote:

adam hiç üşenmemiş yazmış

• Böceği sen öldürdüysen , ölü bulunduysa
  • quote:

krom kongo kangalı ha
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doppelgangbanger

quote:

Orijinalden alıntı: Re-Load

quote:

Kene böceğe benzer. 8 bacaklıları ayrı tür.

6 bacaklı fotoğrafını gönderir misin dostum bana merak ettim :D

• quote:

Keneden değil, takıntıdan ölücem lan bi de siz vurmayın, ne böceği bu

Onun bunun böceği bu. Boşver.
  •  Bu böcek kolumu ısırdı yardım ! ( SS'li )
  • ANNE
  • quote:

Beyler böceklere karşı bi korkum var, bilgisayarda dolanırken kolumda bi gıdıklanma, hafif bi yanma hissettim ısırdı galiba, zıplayış o zıplayış kağıda alıp fotoğraflarını çektim fayansta bi bakın ne böceği bu, kene filan demeyin de tam inme gelmesin, ciddi yazın, hayatımda kene de görmedim.

Bu böcek kolumu ısırdı yardım ! ( SS'li )

Beyler dediğim gibi ciddi yorum yazın, takıntı oldu.

Sende onu isir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kanakattak -- 3 Haziran 2012; 19:22:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Shqiponje Madhe

Yok kardesim Hiçbisey olmaz kene mene degil kenenin öküz gibi bacakları var görunuyor yani senin fotograflarında gözukmuyo hayvanın bacagı bisey olmaz

• Kene falan.
  • Bir şey olmaz dostum merak etme bu böceği iyi tanırım ismi aklıma gelmedi bizim akraba olur ısırdıysa seni seviyordur soksaydı senden nefret ediyordur seviyorsan git konuş bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Mogolo

Bir şey olmaz dostum merak etme bu böceği iyi tanırım ismi aklıma gelmedi bizim akraba olur ısırdıysa seni seviyordur soksaydı senden nefret ediyordur seviyorsan git konuş bence

ve beyin kaçarak uzaklaşır
  • Yavru kirkayak.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.