Şimdi Ara

Bu böcek kolumu ısırdı yardım ! ( SS'li ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
212
Cevap
2
Favori
17.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bişey olmaz merak etme. Muhtemelen kancasıyla etini sıkıştırmış. Zehirli bir böcek vs değil. Kolunu ufak da olsa kanattıysa en fazla mikrop kaparsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: küçükjunior

Kene minnacık olur. Şişkinlik vs olursa acile git bence böceği de götür giderken kavanozda.

Böceği klozete attım
  • hakkaten acaip bir böcekmiş.
    ısırdığını kesin biliyo musun kızarıklıkfilan mı var yani
  • Bu kadar büyük kene mi olur lan bişey olmaz korkma
  • Kenee...
  • Sabaha spiderman sin .
  • kuduz aşını oldun mu o köpekböceği
  • quote:

Orijinalden alıntı: zkkp

hakkaten acaip bir böcekmiş.
    ısırdığını kesin biliyo musun kızarıklıkfilan mı var yani

İz, kızarıklık vs yok. O anki heyecanla yürürken ısırmış gibi bi hisse de kapılmış olabilirim, sinek konsa hissederim çünkü.

Keneye benzemiyordu, biraz izledim sanki sürünüyor gibiydi boyu kısalıp uzuyordu sanki, keneler böyle değil bildiğimce ama yine de korku var işte içimde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özgü®

Sabaha spiderman sin .

• quote:

Orijinalden alıntı: burrnn

kuduz aşını oldun mu o köpekböceği

element uydurmayın , stresten her şeye inanıyom zaten
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • kene bu ciddiyim kafası içerde kaldıysa hemen doktora git yoksa geberecen
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnurA.

quote:

Orijinalden alıntı: 4goodlife

Keneden değil, takıntıdan ölücem lan bi de siz vurmayın, ne böceği bu

Dostum dün işten gelirken yere tükürdüm bir baktım zıplıyor bir şey ve etrafta vardı baya aynı böcek yeşilliklerin olduğu yerde oluyorlar biraz bekleyin ne olduğunu öğreneyim geçmiş olsun ciddi bir şey değildir umarım.

Sen yetkili birine benziyon, benim böcek sanki sürünüyor gibiydi zıplamaktan ziyade, noldu buldun mu bişeyler?

•  Bu böcek kolumu ısırdı yardım ! ( SS'li )
    dostum burda durma git doktora gebermeden
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4goodlife

Beyler böceklere karşı bi korkum var, bilgisayarda dolanırken kolumda bi gıdıklanma, hafif bi yanma hissettim ısırdı galiba, zıplayış o zıplayış kağıda alıp fotoğraflarını çektim fayansta bi bakın ne böceği bu, kene filan demeyin de tam inme gelmesin, ciddi yazın, hayatımda kene de görmedim.

Bu böcek kolumu ısırdı yardım ! ( SS'li )

Beyler dediğim gibi ciddi yorum yazın, takıntı oldu.

• Öldürüp intikamını al.
  • bu lord of the böcek bu bir ısırır küçüktür ama pir ısırır bunun taşıdığı mikrobu kaparsan teoderin oğlu teodorun oğlu teodosicin oğlu teomanın hastalığına yakalanırsın
  • Beyler şaka bir tarafa kesin kene değilde bu böceği ilk defa görüyorum ne bu bilen varsa söylesin.
  • yeni bi böcek buldun kardeşim sevineceğine üzülüyosun ha
  • Zehirli bir tırtıl türü bu ama Türkiye'de ne işi var anlamadım , zehiri etkilidir öldürmez ama vücudun tamamında döküntüye neden olur ve büyük acı verir, bu döküntüler genellikle 1 hafta içinde kendiliğinden kaybolur bu 1 hafta içinde dikkat etmen gereken şey istirahattır çünkü çok nadirde olsa bu zehir bağışıklığı düşük insanlarda beyine ulaşabiliyor ve beyin tutulumuna neden olabiliyor beyin tutulumu vücutta kalıcı hasarlara neden olabilir (kısmi felç , hafıza kaybı gibi) , doktora gitmene gerek yok dinlen ve bol bol su iç daha kolay atlatırsın geçmiş olsun
  • yorumlara koptum
    bu arada kene değil o

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.