Şimdi Ara

bu bölümün bu hali monsterden soğuttu beni

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • buraya bişeyler oldu herkes bi heves makinayı bekliyordu günde yüzlerce mesaj atıyılıyor ama nolduysa pat diye birden kesildi hepsi kullanıcı testleri bile yok oldu bi soru sordum bir kişi yorum yazmadı denemedi ..noldu bütün makineler patladımı üstelik monster yöneticileri cevapta yazmamaya başladı nasıl iştir bu

• quote:

Orijinalden alıntı: madmann

buraya bişeyler oldu herkes bi heves makinayı bekliyordu günde yüzlerce mesaj atıyılıyor ama nolduysa pat diye birden kesildi hepsi kullanıcı testleri bile yok oldu bi soru sordum bir kişi yorum yazmadı denemedi ..noldu bütün makineler patladımı üstelik monster yöneticileri cevapta yazmamaya başladı nasıl iştir bu

ne merak ediyorsun sor ben cevaplamaya çalışıyım herkes kabuğuna çekildi buna katılıyorum. gelmeden önce 40sayfa yazı yazıldı geldi anca 7sayfa yazıldı. monster yetkililerine gelince her dk yazamazlar ve sorulan her sorunun cevabı genelde var oluyo önceki sayfalarda...
  • 3000 liraya Sony aldım, belki o paraya çok daha özellikli Monster alabilirdim ama nedense almak istemedim, belki çok kalitelidir hiç kullanmadım Sony ile kalite farkını bilemiyorum, belki Sony den de kalitelidir ama Monster sanki bana toplama bilgisayarlar gibi geliyor, kökeni nedir nereye bağlıdır markayı biraz daha belirginleştirmeli, kendini daha çok anlatmalı, benim gibi müşterileri kazanabilir o zaman...
  • emin ol monster sony ayarında birşeydir
    toplama demenize diyorum sadece
    üretim tekneiğini gösteren bir video vardı araştırın görün
    monster mok atılacak bir firma değil
    müşteri kitlesi ise yüksek donanım çözümünü mobilite olarak isteyen kesimdir
  • quote:

Orijinalden alıntı: MIKROP DOGAN

emin ol monster sony ayarında birşeydir
    toplama demenize diyorum sadece
    üretim tekneiğini gösteren bir video vardı araştırın görün
    monster mok atılacak bir firma değil
    müşteri kitlesi ise yüksek donanım çözümünü mobilite olarak isteyen kesimdir

Diyorum ya, öyledir mutlaka Sony den kalitelide olsa ben alamadım Monster. Demek istediğim bun biraz daha göstermesi lazım, bugün mesla Casper dediğinde insanın kafasında canlanan ile Asus dediğinde canlanan farklı, anlatmak istediğim, belki sonraki notebook um Monster olur kimbilir...

• quote:

Orijinalden alıntı: Mixenon

Diyorum ya, öyledir mutlaka Sony den kalitelide olsa ben alamadım Monster. Demek istediğim bun biraz daha göstermesi lazım, bugün mesla Casper dediğinde insanın kafasında canlanan ile Asus dediğinde canlanan farklı, anlatmak istediğim, belki sonraki notebook um Monster olur kimbilir...

evet haklısın marka tanıtımı konusunda biraz daha geliştirmeliler kendilerini, birine laptopumun markası monster dediğimde suratıma bakmakla yetiniyo sadece,2binin üstünde verdiğimi duyunca herkesin ilk dediği o fiyata sony toshiba alınır oluyor...
  • S.a arkadaşlar bu yeni çıkan MONSTER® MS-16F11 ve MS-16F12 15.6" Notebook Serisinde işlemciyi değişince anakartı felan değişiyor mu??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: omer_71

S.a arkadaşlar bu yeni çıkan MONSTER® MS-16F11 ve MS-16F12 15.6" Notebook Serisinde işlemciyi değişince anakartı felan değişiyor mu??

hayır değişmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: baran88

quote:

evet haklısın marka tanıtımı konusunda biraz daha geliştirmeliler kendilerini, birine laptopumun markası monster dediğimde suratıma bakmakla yetiniyo sadece,2binin üstünde verdiğimi duyunca herkesin ilk dediği o fiyata sony toshiba alınır oluyor...

Aynı özellikler aynı paraya 6.000 tl civarı diyorum bende toshibalarda olanı ki aldığımda monsterı gerçekten öyleydi. Millet masaüstünde 100 fps wow oynaymazken ben 200 fps yi görüyoruım deyince susuyorlardı :)

• çok para değmez bence.
  • quote:

3000 liraya Sony aldım, belki o paraya çok daha özellikli Monster alabilirdim ama nedense almak istemedim, belki çok kalitelidir hiç kullanmadım Sony ile kalite farkını bilemiyorum, belki Sony den de kalitelidir ama Monster sanki bana toplama bilgisayarlar gibi geliyor, kökeni nedir nereye bağlıdır markayı biraz daha belirginleştirmeli, kendini daha çok anlatmalı, benim gibi müşterileri kazanabilir o zaman...

Markaya niye o kadar para bayılayımki? Bozulduğunda 3.000 liralık cihazın 30 gün sony servisinde beklemesine gönlüm razı olmazdı. Sony alan arkadaşların kendilerini mutlu etme çabalarını gördükçe iyiki monster almışım diyorum onlarca kez

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.