Şimdi Ara

Bu bütçeye sıfır araç hangisini önerirsiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhabalar. Elimizde ki H kasa 1.3 cdti opel astra aracımızı satıp model yükseltmek istiyoruz. Aracı sürekli ben kullanıyorum fakat babam opel hastası olduğu ve birşeyi alırken 1 kere alayım ömür boyu gitsin diye düşündüğü için bugun opel bayii'sine gittik. Sport model + stil paket ekletince hb fiyatı 80.000'tl oldu. Almadan çıktık tabii biraz fiyat araştırması yapmak için.
    Kullanım alanı: Araç hiç trafik olmayan yolda ev- üniversite arasında gidip gelecek. Yılda 1-2 kere uzun yol yapacak. Üniversite öğrencisi olduğum için biraz yakışıklı olsun istiyorum bindiğim araç.

80.000tl'ye başka alternatif varmıdır?
    Yılbaşına doğru kampanyalar gerçekleşir mi? (seçiminde etkisiyle)

---Yeni duyurulan astra'yı beğenmedik. O yüzden J kasalarla ilgileniyoruz. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

• Yuh 80 mi 3 ay önce alacaktım ben still paketli Astra 72 gibi bir fiyat almıstım ayrıca ek body kit malzemelerle birlikte tek bi yerden aldıysanız fiyatı bi kaç yere daha sorun derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: efe.1905se

Yuh 80 mi 3 ay önce alacaktım ben still paketli Astra 72 gibi bir fiyat almıstım ayrıca ek body kit malzemelerle birlikte tek bi yerden aldıysanız fiyatı bi kaç yere daha sorun derim

evet 80 bin dediler. Sizin paketin tam içeriği neydi acaba? birde hangi bayii'den fiyat aldınız
  • O fiyata 1.6 dizel Elite İ30 DCT alabilirsiniz manuel derseniz dahada ucuza gelir
  • ikinci el c180 2008 üstü veya 3.16i 2009 üstü gerisine dönüp bile bakmam hele ki bir c sınıfına o kadar parayı gömmek yerine eşekle gezmek daha akıl kârı iş
  • 2. el ya da 0, sedan ya da hatchback, benzinli ya da dizel gibi bir sinirlama yapmadigin icin saglikli bir cevap alman zor bence ama ben kendi tercihlerimi siralayayim;

Eger senede 13-14bin kmden fazla yol yapmayacaksan dizele gerek duymazsin diye dusunuyorum

0 - hatchback: leon fr, manuel, biraz dolu bir sekilde gayet butce icerisinde alabilirsin

0 - sedan: mazda 3, yine biraz doldurarak 80bin icinde kalabilirsin

2. el hatchback: bmw 1 serisi ya da mini cooper tercih ederdim

2. el sedan: bu sinif hakkinda cok fazla bir bilgim yok acikcasi :D

Bir de ekstradan spor araba olarak babani ikna edebilirsen hyundai genesis olabilir. 2. elde manuelini bulmak biraz zor 2 litre oldugundan vergi dezavantaji var ancak malum sitedeki en pahalisi 82bin. 70lerde temiz bir sey alirsan hem butceden para artar hem de spor arabaya binmis olursun :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RotörHead -- 28 Eylül 2015; 1:23:52 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun ömürlü olsun diyorsanız Opel astra alınmaz bence Toyota bak toyota candır. Auris 1,6 Multidrive S En dolusunu alırsın o fiyata yada corolla da olur .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • J alırsanız eski kasa olacak gerek yok.
    Golf alınmaz vw patladı.
    2. Elden 1 serisi veya,a serisi olabilir
    Sıfırda focus en mantıklısı

• Merhaba.
    Üniversite öğrencisiyken Broadway ile okula giderdim, yakışıklı olsun derdim yoktu.
    Ayağımı yerden kessin yeter diyordum.
    Zaman çoğu şeyi alıp götürüyor...
  • ekim ayına kadar bekleyin derim hocam hem yeni modeller gelir hemde seçimde istikrar çıkarsa euro-dolar bir miktar gevşeyecektir...
  • focus yakıt tüketimi açısından nasıldır? illa ki 1.3 dizel astra kadar olmaz ama cepteki harçlığı da yakıta vermeyelim hocam. kasım sonunda gelecek olan astra'nın size tahmini giriş fiyatı ne olur ? beklemeye değer mi canlı görmek için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SakinAdam16 -- 28 Eylül 2015; 21:16:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SakinAdam16

focus yakıt tüketimi açısından nasıldır? illa ki 1.3 dizel astra kadar olmaz ama cepteki harçlığı da yakıta vermeyelim hocam. kasım sonunda gelecek olan astra'nın size tahmini giriş fiyatı ne olur ? beklemeye değer mi canlı görmek için

Yakıt tüketimini kullanıcılardan öğrenmek gerekir arabalar.com.tr ye girin orada focus dizel seçin altta yorumlar vardır yakıtla ilgili , astrada fena sayılmaz yeni kasasıda gayet güzel ama eski kasadaki heybetli durum azalmış.bana ford daha sağlam geliyor.

• Bende focus öneririm premium düşünmüyorsanız

• Ohaaa ne kadar artmis fiyatlar,2014 ekim trafige cikisli 0 astra 1.4 turbo sport+Stil paket(18inch jant vs) 63bin tlye almistik.. 70'e elimi opene veririm o zaman :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.