Şimdi Ara

Sıfır Araç Hangi Aylarda Alınmalı ????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
18.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar izlenimlerinizden yolaa cıkarsanız sıfır araclaarın fıyatları hangı aylarda dusuyor hangı aylarda kampanya cok oluyor
    Yoksa kampanya falan yok aynı fıoyata verıyorlarda olay reklamdan mı ıbaret goruslerınızı beklıyorum
    Şimdiden teşekkürler

• bence aralık ayında.örnek: geçen yıl ötv indiriminin ikinci döneminde hyundai i30 1.6 crdi 90ps,alabildiğim en düşük fiyat 31 400 tl.aralık ayında aynı araca verdikleri fiyat 30 800.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hüsenka

bence aralık ayında.örnek: geçen yıl ötv indiriminin ikinci döneminde hyundai i30 1.6 crdi 90ps,alabildiğim en düşük fiyat 31 400 tl.aralık ayında aynı araca verdikleri fiyat 30 800.
    Bence hiçbir ayda alınmamalı. 3-5 ay kullanılmış daha 10.000 km yi bile bulmamış birsürü sıfırdan farksız araç var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkvan

Bence hiçbir ayda alınmamalı. 3-5 ay kullanılmış daha 10.000 km yi bile bulmamış birsürü sıfırdan farksız araç var.

hocam varda adamlar cıldırmıs sıfırdan pahalıya satıyor girip megane nın ıkıncı ellerıne bak adam sıfırdan fazla yazmıs neymıs bu aaracı almak için 3 ay beklememız lazımmıs yok fransız uretımmıs ıkıncı el satanlar cıldırmıs yoksa haklısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: hard_hacker

quote:

hocam varda adamlar cıldırmıs sıfırdan pahalıya satıyor girip megane nın ıkıncı ellerıne bak adam sıfırdan fazla yazmıs neymıs bu aaracı almak için 3 ay beklememız lazımmıs yok fransız uretımmıs ıkıncı el satanlar cıldırmıs yoksa haklısın

Alıntıları Göster
    Aralık ayı en ideal aydır sıfır araçlar için.Kotayı doldurmak adına özellikle inanılmaz indirimler yapıyorlar..

• quote:

Orijinalden alıntı: dranov

Aralık ayı en ideal aydır sıfır araçlar için.Kotayı doldurmak adına özellikle inanılmaz indirimler yapıyorlar..

Alıntıları Göster
    Aralık ayında da istenilen renk ve paket olmuyor.Renk ve paket önemli değilse tabi ki aralık ayı
  • ben bu aralar megane 3 almayı dusunuyorum acaba nısanı yada mayısı beklesemmı dıye kararsızım yoksa ne zaman alırsam alıyım aralık harıc hemen hemen aynı fıyatmı olur yanı bugunn arabayı alıpta yarın cin küfür olmak istemiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu aylarda motor alınır mı?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

ben bu aralar megane 3 almayı dusunuyorum acaba nısanı yada mayısı beklesemmı dıye kararsızım yoksa ne zaman alırsam alıyım aralık harıc hemen hemen aynı fıyatmı olur yanı bugunn arabayı alıpta yarın cin küfür olmak istemiyorum
    8. aydan sonra alınırsa modeli bir sonraki yıl olur

yani 2010 8. aydan sonra olursa 2011 olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: postacitr

Alıntıları Göster
    Mayis ayi ve Kasim ayinda genelde indirimler oluyor. Aralik ayinda da tabii ki yilin hesabini kapatma amaciyla indirim olabiliyor. Ayrica Aralik'in sonlarina dogru alip, parayi odeyip, trafik islemlerini Ocak'a sarkitirsaniz, boylece ekstradan MTV'den kurtulmus olursunuz.
  • quote:

quote:

aman abi hiç bulaşma.0 km ye yakın bile olsa üzerine alırken 350 lira para harcayacaksın,1 yaşında bile olsa sel mağduru mu, çarptı mı, kiralanmış mı baktıracaksın.Lastikler 10 bin km yol yapmış olacak.5-7 bin km sonra bakım zamanı gelecek vs birde bir sürü strese gireceksin.

2.eli tercih eden biri olarak şunu söyleyeyim 0 km sinden ciddi derecede ucuz olmazsa 0 km almak en mantıklısı

• quote:

hocam 8. aymı yoksa yılın ıkıncı yarısımı yanı 6. aydan sonramı tam olarak bılmıyorum ama 6. ay dıye hatırlıyorum sankı
  • quote:

quote:

hocam 8. aymı yoksa yılın ıkıncı yarısımı yanı 6. aydan sonramı tam olarak bılmıyorum ama 6. ay dıye hatırlıyorum sankı

Alıntıları Göster
    8. ayın 1 inden itibaren bir sonraki yıl modeli olarak tescil ediliyor.misal bu yılın 8.1.10 itibarıyla 2011 model araçlar piyasada olacaktır

• quote:

Orijinalden alıntı: dogukan21

8. ayın 1 inden itibaren bir sonraki yıl modeli olarak tescil ediliyor.misal bu yılın 8.1.10 itibarıyla 2011 model araçlar piyasada olacaktır

Alıntıları Göster
    kampanyada aralık modelde ağustos. modelde fiyat biraz tuzlu oluyor. meraklılara satmak için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: acar60

kampanyada aralık modelde ağustos. modelde fiyat biraz tuzlu oluyor. meraklılara satmak için.

ozaman agustostan once almamız gerek:)
  • quote:

quote:

bir ay sonra arbanın 1 yaşında sayılmasını istemessin değil mi en azından 6 ay sıfır yaş olsun.
  • quote:

quote:

quote:

bir ay sonra arbanın 1 yaşında sayılmasını istemessin değil mi en azından 6 ay sıfır yaş olsun.

Alıntıları Göster
    Aralık ayı araç almak için en uyğun ay hatta mümkünse aralık ayının son haftası.

• quote:

Aynı fikirdeyim.
    Yok arabanın sıfır kokusu başkaymış ..
    Yerim sıfır kokusunu burnum koku almasada olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Trabzon61~

quote:

Aynı fikirdeyim.
    Yok arabanın sıfır kokusu başkaymış ..
    Yerim sıfır kokusunu burnum koku almasada olur.

Alıntıları Göster
    6. aya kadar gelen araclar 2010 olarak tescil edilir

6 ile 8. ay arasında gelen aracların faturasına bakılır

8. aydan sonrakıler 2011 olur

• quote:

6. aya kadar gelen araclar 2010 olarak tescil edilir

6 ile 8. ay arasında gelen aracların faturasına bakılır

8. aydan sonrakıler 2011 olur

Alıntıları Göster
    Aralık
  • quote:

Orijinalden alıntı: ucak_muhendisi

Aralık

Alıntıları Göster
    evet aralık ayı ama hangi marka için değişir bu tabi...

reno-hyundai-ford-fiat için aralık en uyguna ydır deli gibi kampanya yapıyorlar ama honda gıdım değiştirmiyo namussuzlar fiyatlarını

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.