Şimdi Ara

Sıfır Araç Hangi Aylarda Alınmalı ???? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
18.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ağustos ve aralık ayı. bu iki ay en uygun fiyatların olduğu zamanlar.Bu iki aydan birinde araç alırsanız baya indirim yaptırma şansınız olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Trabzon61~

quote:

Orijinalden alıntı: kkvan

Bence hiçbir ayda alınmamalı. 3-5 ay kullanılmış daha 10.000 km yi bile bulmamış birsürü sıfırdan farksız araç var.

Aynı fikirdeyim.
    Yok arabanın sıfır kokusu başkaymış ..
    Yerim sıfır kokusunu burnum koku almasada olur.

3-5 ay kullanılmış araç sıfırından ne kadar düşük olabilir ki.Afedersiniz ama 3-5000 tl için başkasının içinde yellendiği aracı almam ben.Ayrıca alınan 2.el araçta alımdan sonra beklenmeyen hatalar arızalar belirirse sıfır almak kaçınılmaz oluyor.Zevk meselesi tabii..
  • quote:

Orijinalden alıntı: dranov

quote:

Orijinalden alıntı: ~Trabzon61~

quote:

Orijinalden alıntı: kkvan

Bence hiçbir ayda alınmamalı. 3-5 ay kullanılmış daha 10.000 km yi bile bulmamış birsürü sıfırdan farksız araç var.

Aynı fikirdeyim.
    Yok arabanın sıfır kokusu başkaymış ..
    Yerim sıfır kokusunu burnum koku almasada olur.

3-5 ay kullanılmış araç sıfırından ne kadar düşük olabilir ki.Afedersiniz ama 3-5000 tl için başkasının içinde yellendiği aracı almam ben.Ayrıca alınan 2.el araçta alımdan sonra beklenmeyen hatalar arızalar belirirse sıfır almak kaçınılmaz oluyor.Zevk meselesi tabii..

hocam zaten 3-5 de dusuk diil usttede yazdım megane 2 . el fıyatları sıfırdan pahalı mıllet çıldırmıs

• quote:

Orijinalden alıntı: hard_hacker

Arkadaslar izlenimlerinizden yolaa cıkarsanız sıfır araclaarın fıyatları hangı aylarda dusuyor hangı aylarda kampanya cok oluyor
    Yoksa kampanya falan yok aynı fıoyata verıyorlarda olay reklamdan mı ıbaret goruslerınızı beklıyorum
    Şimdiden teşekkürler

aynen kampanyalar sadece reklam o reklamlardaki araçlar baz versiyon 30 bin diye bayiye gidince bi bakıyosun ki o araç o ekle bu ekle abs ekle falan ekle filan ekle op oluyo 36 bin yada mesela renault ve hyundaiden örnek vereyim hyundai bayi dediki bize internet yada tv fiyatına bakmayın 1000 lira fark eder dedi 23 bin diye bakmaya gittiğğimiz arabaya 24,500 istedi aynı şekilde renoda baz araç o donanımlısı 2000 lira fark lı dedi yani aslında bi nevi halk kandsırılıyor sahte reklam ile gene renaulttan bi örnek malum dacia yı da renault satıyor sandero reklamında donanımmlı olan 90 hp lik sandero laruate modelini reklamda begendik hatta katalog bile aldık sonra aracı inceleyip almak için gittik satıcının bize cevabı şu oldu malesef 90 HP laruate modeli türkiyeye sınırlı gelicek bu yılki hakkımız 16 tane tüm türkiye genelinde size 75 hp ambiance modelini verelim dedi bu nasıl rekalm yada ticaret anlamadım

• 2008 Aralık sonuna doğru Hyundai Accent Era'yı yalan olmasın 17.000'e mi ne veriyolardı. Fakat arabada donanım diye bişey yoktu. Ön camlar bile otomatik değildi.

Merkezi Kilit
    Hidrolik Direksiyon vardı. Ayrıca arka plakalık da gövde rengi değildi Ama ekonomik yine de
  • Başaklar boyun eğmeden kör buzağı topllamazmış, buna göre kış aylarında araç almak avantajlıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgao2000

Başaklar boyun eğmeden kör buzağı topllamazmış, buna göre kış aylarında araç almak avantajlıdır.

• Temmuz ağustos da bir sonraki yılın araçları gelmiş oluyor.Araç 2010 da alınsa bile 2011 model oluyor.
  • Yerli araçlarda kampanyalar bazen belli olmuyor.Ford tekrar 50. yıla 50 ay vade kampanyası başlamış.
  • bence karpuz kavun olgunlaşmadan almak lazım...taşımak zor oluyor sonra
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.