Şimdi Ara

Bu çar kaça gider??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar şöle bişey düşünüyorum yapsam en fazla ne kadara satılır bi bilginizi almak istedim...

Char avrupalı
    lvl 40
    Stat point hiç kullanılmadı
    Mastery yok
    Sp yeterince fazla

böle sıfır ham çar en fazla kaça gider sizce??? alan kişi, kullandığı silaha, mastery sine, str ve int ine kendi karar verecek... sizce böle bi çarı kaça satarım...

düşüncelerinizi bekliyorum

• yeni gelen serverlardaysa ve iyi kötü üstü dizili birazda parası varsa 75 ytlye rahat bulursun
  • Böyle char piyasada bulamazsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: CallRock

Böyle char piyasada bulamazsın
    yuksek lvl bir charin varsa baska char acip onu yuksaek lvlle kasabilirsin hic stat vermeden
  • quote:

Orijinalden alıntı: CallRock

Böyle char piyasada bulamazsın
    Dostum zaten ben yapmayı düşünüyorum bu charı ama server mars olacak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: *seko*

Dostum zaten ben yapmayı düşünüyorum bu charı ama server mars olacak...

Alıntıları Göster
    Bunun gibi birşey olacak yani ?

Not: Bu karakterde STR/INT'e hiç verilmemiştir. Sadece Cleric Skilleri açıktır.

Uzun vadede satış yapmak için gayet mantıklı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Flara

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Flara

oho chara bak hiç stat verilmemiş ben asla dayanamam tebrik ediyorum seni flara

• quote:

Orijinalden alıntı: Flara

Alıntıları Göster
    evet bunun gibi ama ben hiç skill de açmıycam diğer charımla kascam paso 40 oluncada satmayı düşünüyorum ... hem akademiden mezun ederim hemde honor point kazanırım... satarsamda üstüne alacağım para yanıma kar kalacak

• quote:

Orijinalden alıntı: Beta

quote:

Orjinalden alıntı: Flara

oho chara bak hiç stat verilmemiş ben asla dayanamam tebrik ediyorum seni flara

Alıntıları Göster
    sabır diye üstekine derler
    ama sıkıosa glavieye point vermeden durun

• quote:

Orijinalden alıntı: Næccm

sabır diye üstekine derler
    ama sıkıosa glavieye point vermeden durun

Alıntıları Göster
    50 ytl ye gider
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miroglu_

50 ytl ye gider

Alıntıları Göster
    böle bi char olsa almak isteyen varsa sölesin taleplere göre işe koyulcam server mars...
  • quote:

evet bunun gibi ama ben hiç skill de açmıycam diğer charımla kascam paso 40 oluncada satmayı düşünüyorum ... hem akademiden mezun ederim hemde honor point kazanırım... satarsamda üstüne alacağım para yanıma kar kalacak

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: *seko*

Mastery lvl açmadan nasıl lvl atlıcan peki o zaman o kadar kolay olacağını mı sanıyorsun 9 lvl de gap9 10 lvl de gap 10 ..... sonuçta aynı sp gelecek ama 40 a kadar öyle kasabilirsen helal olsun valla yaklaşık 300k ya yakın sp olur ben alırım ama baya bi zamanını alır

• quote:

Orijinalden alıntı: Polipeptit

quote:

Orjinalden alıntı: *seko*

Mastery lvl açmadan nasıl lvl atlıcan peki o zaman o kadar kolay olacağını mı sanıyorsun 9 lvl de gap9 10 lvl de gap 10 ..... sonuçta aynı sp gelecek ama 40 a kadar öyle kasabilirsen helal olsun valla yaklaşık 300k ya yakın sp olur ben alırım ama baya bi zamanını alır

Alıntıları Göster
    lvl atlakmakta zorlanırsam herhangi masteryi açıp sonra sıfırlarım

• quote:

Alıntıları Göster
    sana şimdiden Allah Sabır versin Kardeşim
  • quote:

Alıntıları Göster
    Bunu yapmanın yolu sabır ve para...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 300üb500

Bunu yapmanın yolu sabır ve para...

Alıntıları Göster
    Aslında öyle geri almaya fln gerek yok zaten alacak kişi büyük ihtimalle fire i açacak ben olsam sadece fire i uplardım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Polipeptit

Aslında öyle geri almaya fln gerek yok zaten alacak kişi büyük ihtimalle fire i açacak ben olsam sadece fire i uplardım

Alıntıları Göster
    yaw bari 20 kadar açarsın skilleri öle sıfırlarsın geri yoksa skillsiz nasıl kasılcak:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: accseller

yaw bari 20 kadar açarsın skilleri öle sıfırlarsın geri yoksa skillsiz nasıl kasılcak:D

Alıntıları Göster
    zamanında çok düşündğm çokda güzel olur ama bu lagda kasamıyor insan kendi çarını onumu kasacak yanında
  • stat oint verilip verilmemesi okadarda önemlideğil nedeolsa sonunda verilecek skillerde nedeolsa acılacak mastry lwl de yükselecek 0 lwl bicar 50 ytl eder oda zorla büyüsüz kastığın için :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: FETAL_XXX

stat oint verilip verilmemesi okadarda önemlideğil nedeolsa sonunda verilecek skillerde nedeolsa acılacak mastry lwl de yükselecek 0 lwl bicar 50 ytl eder oda zorla büyüsüz kastığın için :D
    ben para vermem char takas derim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.