Şimdi Ara

BU ÇARI YENİ ALDIM SİZCE NASIL !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben bu çarı yeni aldım sizlepaylaşmak istedim
    server:posiedon
    nick:sealofblood
    full str

(bana 68 veya 72 lwl +5 glavie lazım posiedon seerverinda varsa ileti atın)

sizce çar nasıl!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxxxosoxxxx -- 6 Ekim 2007; 22:34:40 >

• ss yi upload ederken en alttaki direckt link imageyi seçip

[simage]link[/simage]

bu şekilde yap
  • tamam yanlışı düzelttim hata yapabilir insanlar:D
  • guzel hayırlısı olsun nice 80 lewellere
  • glavie char herzaman güzeldir ama iş iteme bakar seninde ihtiyacın item glavieden önce bence üstüne başına bişeyler al phy balance düşük sanırım full npc den giyinmiş charın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tregedor

glavie char herzaman güzeldir ama iş iteme bakar seninde ihtiyacın item glavieden önce bence üstüne başına bişeyler al phy balance düşük sanırım full npc den giyinmiş charın

GLAVİE VE İTEM DEDİNZDDE AKLIMA GETİRDİNİZ 68 +5 HEMEN HEMEN FULL BLUE GLAVİE Yİ 13 M E ALDIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trapped Under Ice -- 7 Ekim 2007; 0:14:23 >
  • arkadaşlar oyun öyle bir hal aldıkı illaha insanları 100m almaya zorluyolar...
    bende npc takılıyorum talisman hariç
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ne kadara aldın
  • beyler sormayın düne kadar 12 m le d88 setimi bluesuz + sız almaya çalışıyodum o murderi ALLAHMI GÖNDERDİ BİLMİYORUM AMA TheMaster adlı bi kişi tibette murder olmuş botta geliyo potçunun orda kayboluyo üstlüğü düştü aldım geldi öldü kafalığını aldım geldi öldü leg aldım düşürdüğü herşey +4 % 100 son set lvl i :D BİDE +7 Sİ VARDI O NEDENSE DÜŞMEDİ 72 +7 GLAVİE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi accseller -- 7 Ekim 2007; 10:42:40 >
  • vallaha hocam ben bu çarı birisinden hediye aldım ama bilmiyorum fiyatı hediye diyelim...
  • kaç paraya aldına bağlı ama fena diil
  • Gel seni bizim klana alalım lvl 4 olduk
  • LWL KAÇ HOCAMMM..??
  • arkadaşlar birşey sorabilirmiyim ismimizin altına nasıl fotograf koyuyoruz ....(bana yardımcı olurmusunuz.)
  • insan bi ustluklerinide gosterirdi ama yıne ii aylasım
  • profılımden yapabilion

bide o saervere gelsem kasarmısın
  • gel hem tanışırız hemke kaslırız ...
  • Kaça Aldığını da Yazarmısın

Hayırlı Olsun
  • hediye bi abimiz hediye etti ondan bu donanım haberde çok çok teşşekür ederim sagolasın...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.