Şimdi Ara

Bu Celeron Olayı Nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu aralar pc toplama gibi bi işe giriştim bu gibi şeylerden oldukçada anlarım...
    Her yerde Celeron gpu görüyorum benim çocukluğuma ait işlemciler bunlar haksızmıyım..
    GPU lara ait sitelere giriyorum yaşamı sona ermiştir yazısıda çıkıyor..
    Yeni nesi anakartlar core duo veya core 2 duo gibi GPU ları desteklemiyor celeron dan sonra direk olarak i3 geliyor (neden celeron bi core 2 duo değil)
    Bende şu anda E7500 İntel GPU var bazı sitelerde Celeron G555 ile kıyaslamalarına tanık oldum ve ben o.O ve celeron işlemciyi iyi göstermişler...
    Ben şu anda kalışlardayım yeni bi devrim mi oldu celeron da biri açıklasın lütfen ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurnaz5 -- 22 Ocak 2014; 23:09:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kurnaz5

Bu aralar pc toplama gibi bi işe giriştim bu gibi şeylerden oldukçada anlarım...
    Her yerde Celeron gpu görüyorum benim çocukluğuma ait işlemciler bunlar haksızmıyım..
    GPU lara ait sitelere giriyorum yaşamı sona ermiştir yazısıda çıkıyor..
    Yeni nesi anakartlar core duo veya core 2 duo gibi GPU ları desteklemiyor celeron dan sonra direk olarak i3 geliyor (neden celeron bi core 2 duo değil)
    Bende şu anda E7500 İntel GPU var bazı sitelerde Celeron G555 ile kıyaslamalarına tanık oldum ve ben o.O ve celeron işlemciyi iyi göstermişler...
    Ben şu anda kalışlardayım yeni bi devrim mi oldu celeron da biri açıklasın lütfen ?

o celeorn eskilerdeki celeron değil sandy bridge'in var ıvy bridge'in var haswell'in var.nesil nesil çıkıyor.
  • genelde son çıkan işlemci iyi olur ... bunlar tarihi eserler adı altında işlemci çıkarmışlar olayı nedir bunların sağladığı avantaj nedir core 2 duo ya göre
  • O gördüğün celeronlar northword yada prescott celeronlar degıl yenı mımarı celeronlar yanı sandy brıdge yada ıvy
  • ilk çıkan celeron'u pentium 2 bucuk olarak nitelendirebilirsin. ama günümüzdeki mimarisi farklı. ismi aynı sadece. kıyaslamak doğru olmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CMOS Ne Demek Arkadaşlar ??
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.