Şimdi Ara

Bu charı SAtın almalımıyım _?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ---Ardream Char
    ---İtemleri = Dual +8 md , +7 Chitin set , DD 15 , dual +1 kekuri , kalan takılar +10 Dex, +0 SS
    ---Charım itemleri kilitli , Charın 3. sahibi sattyor charı İTem kilitleme şifresi anonimm
    --- Gizli sorusu msn si fln sln war ...
    --- Charın şimdiki sahibini 1e bir tanıoyorum(güvenilir)
    Ve chara 50 ytl dior

Ama küçük bi kuskum war charın gizli yanıtını bilen 4-5 kişi war... yani şifrem öqrenilirse char gider amam cok ucuz qeldi bna ...
    Almalımıyım?

• tehlikeli ama çok ucuz
    pre al biraz oyna
    diğer aya char aç itemleri ona at kas ben olsam böyle yapardım
  • OOO BAYA UCUZMUŞ
    En iyisi sen itemleri al seni çar kas
  • quote:

Orjinalden alıntı: KinGaSSaS

tehlikeli ama çok ucuz
    pre al biraz oyna
    diğer aya char aç itemleri ona at kas ben olsam böyle yapardım

kocasından sonra kalkan kadından hayir gelmez

KAlkacak ULeynnnn ben Deli Gadirr

• Arkadaslar tmm doqru diyonuz da bu charın item kilitleme sifresi kimse tarafından bilinmıoo
  • quote:

Orjinalden alıntı: t1trett1n

---Server = Chper
    ---Ardream Char
    ---İtemleri = Dual +8 md , +7 Chitin set , DD 15 , dual +1 kekuri , kalan takılar +10 Dex, +0 SS
    ---Charım itemleri kilitli , Charın 3. sahibi sattyor charı İTem kilitleme şifresi anonimm
    --- Gizli sorusu msn si fln sln war ...
    Ve chara 50 ytl dior

Ama küçük bi kuskum war charın gizli yanıtını bilen 4-5 kişi war... yani şifrem öqrenilirse char gider amam cok ucuz qeldi bna ...
    Almalımıyım?

• quote:

Arkadaslar tmm doqru diyonuz da bu charın item kilitleme sifresi kimse tarafından bilinmıoo

ne farkeder 59 a kasmak cok mu zor ben bronz pre ile 1 haftada kastım charın hack yemesindense 1 ay haftamı feda ederim daha iyi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • upppp
  • Bu topic: yalan.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sddecar

quote:

Arkadaslar tmm doqru diyonuz da bu charın item kilitleme sifresi kimse tarafından bilinmıoo

ne farkeder 59 a kasmak cok mu zor ben bronz pre ile 1 haftada kastım charın hack yemesindense 1 ay haftamı feda ederim daha iyi

içinden itemleri alamıyorum diyor adam
  • quote:

Orjinalden alıntı: RevidaL

Bu topic: yalan.

Chperda oynayanlar belki bilirler xxpasaxburakx nick bu olmalı zaten tanınmıs bi andream clanda kapak olsun
    itemlerini sorarsınız satıonu diye de
  • charı al itemleri al snra charı saLLa yaparsannp transferi yap
  • char gizli yanıtları bilenler varsa bi işe yaramas o bilenler bişe yapamaz yani bak ilk şifreyi deiştir charın şifreyi sonra charın alındıgı msn adresini deiştir kendi msn nin üzerine aktar sonra şifreyi bi daha deiş hiç birşey olmaz item kitleme şifrsinibilmiyorsanda bence daha ii hem canın sıkıldıgında charı bozamazsın hemde soyulmas :D yazdıklarımı yaparsan chara hiç bişi olmazda fiyat 50 ytl biraz garip geldi dual +8 md bi kere 80 90 ytl
  • bu topicde yalanım warsa iki gözün onume aksın... +0SS en son duruyomu bilmiom ama char 50 ytl ve taliplisi cok yoq !
  • quote:

quote:

Chperda oynayanlar belki bilirler xxpasaxburakx nick bu olmalı zaten tanınmıs bi andream clanda kapak olsun

Merak etme zaten Cypherda uzun zaman oynamış biriyim ve ardreamda tanınan da bir kişiyim. Nicki benim için önemli değil fakat 50 ytlye o itemlerle bir char varsa neden buraya sorasın ki

• quote:

quote:

quote:

Merak etme zaten Cypherda uzun zaman oynamış biriyim ve ardreamda tanınan da bir kişiyim. Nicki benim için önemli değil fakat 50 ytlye o itemlerle bir char varsa neden buraya sorasın ki

Benm cevremde bu charı tanıyan kişiler war... onlardan bazıları almamamı soyledi... Ondan size de sordum!! ama sana sormadım sen yorum yapma

• quote:

---Server = Chper
    ---Ardream Char
    ---Charım itemleri kilitli , Charın 3. sahibi sattyor charı İTem kilitleme şifresi anoniMM--- Gizli sorusu msn si fln sln war ...
    Ve chara 50 ytl dior

Almalımıyım?

• kardeş msn ver ben alcam o charı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.