Şimdi Ara

Bu cihazlar çin malı mı yoksa çine ihraç mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba, General Mobile'ı bu girişimlerinden ötürü tebrik ediyorum aklıma takılan bir soru var discovery 2 ces 2014 te tanıtıldı fakat aynı zaman içinde aynı model cihazın çinde G-PLUS E3+ adı altında yayınlandı.

http://www.sogi.com.tw/m/mobile/phone/products/10511

Bu cihazlar gerçekten General Mobile üretimi mi yoksa Çin'den alınıp bize yazılım değiştirip mi satıyorlar mesut çeviğin röportajını izledim ben ürünlerin gerçekten General Mobile tarafından üretildiğine inanmak istiyorum zira bir bilgisyar öğretmeni olarak ilerki yıllarda onların tabletlerini kullanıcaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trfeg -- 12 Ocak 2014; 11:15:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• trfeg T kullanıcısına yanıt
    Çin'den uretici firmadan alip marka basıp satıyorlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: trfeg

Herkese merhaba, General Mobile'ı bu girişimlerinden ötürü tebrik ediyorum aklıma takılan bir soru var discovery 2 ces 2014 te tanıtıldı fakat aynı zaman içinde aynı model cihazın çinde G-PLUS E3+ adı altında yayınlandı.

Bu cihazlar gerçekten General Mobile üretimi mi yoksa Çin'den alınıp bize yazılım değiştirip mi satıyorlar mesut çeviğin röportajını izledim ben ürünlerin gerçekten General Mobile tarafından üretildiğine inanmak istiyorum zira bir bilgisyar öğretmeni olarak ilerki yıllarda onların tabletlerini kullanıcaz.

Çinde üretiliyor türkiyede yazılımı yapılıyor bizlere sunuluyor fakat her telefon çinde üretiliyor çoğu firma böyle bazılarıda özel ürettiriyor turkcell gibi vs.

• quote:

Orijinalden alıntı: blackcat67

quote:

Orijinalden alıntı: trfeg

Herkese merhaba, General Mobile'ı bu girişimlerinden ötürü tebrik ediyorum aklıma takılan bir soru var discovery 2 ces 2014 te tanıtıldı fakat aynı zaman içinde aynı model cihazın çinde G-PLUS E3+ adı altında yayınlandı.

Çinde üretiliyor türkiyede yazılımı yapılıyor bizlere sunuluyor fakat her telefon çinde üretiliyor çoğu firma böyle bazılarıda özel ürettiriyor turkcell gibi vs.

Tüm mimari General Mobile tarafından yapılır çinde ürettirilir ona birşey demem fakat mesut çevik röportajında firma yöneticisi herşeyi biz yaptık diyor o noktaya takıldım. Bana kalırsa çinliler üretti mimarisini hazırladı . bu ürün yine discovery 1 de olduğu gibi Türkiye piyasasına sunulacak gionee adı altında aynı ürünü çinde blu adı altında güney Amerika da görmüştük. Umarım fatih projesi için olan tabletlerde discovery 1 de ki sıkıntıları görmeyiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.